Catzee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Çeşitli yerlerde bununla ilgili haberler okudum, gördüm, yine de hiç birinde tam olarak netlik yok, bilgisi olan var mı, kalktı mı üniversitelerden atılma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kalktı. harçlar zamlı ödenecek deniyordu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 atarlar babalar gibi olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Benim bildiğimde de kalktı veya bu aralar kalkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 slickers said: atarlar babalar gibi olmaz öyle şeykanundan büyüktür yani senin sözün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ne yaparsan yap atmıyorlar mı yani şimdi okuldan seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Nasıl olacak peki, derslere katılım hakkı var mı ? Yoksa sadece sınav hakkı mı tanınacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Okulu uzatarak atılma kalktı sadece. Gidip adam bıçaklarsan atarlar evet. 7 seneden sonra da okula devam edebiliyorsun. Sadece sınav hakkı var mı bilmiyorum her üniversitenin yönetmeliğine göre değişebilir o. Bazı üniversiteler sürekli devam zorunluluğu istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar