Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Dedeler SONUNDA!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oh bea!!!!!!!!!!!!! oh PRO kaykay alcam sonunda!!! OHHHH!!!!! annem dedi trabzona git gel söz alcam söz dedi OHHHHH !!!! ZERO FULL COMPY BI boardum olcak artık'!!!! holeytttttttttttttt acayip mutluyum trabzon a gitmek icin can atıyorum!!!! hemde nasıl bi bilseniz varya!! off off!!!!![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls
Mesaj tarihi:
bence trabzon dan canlı çıkamican annen ondan söz verdi :P

bu arada o kaykay ne be bi resim koysan da nası bişi görsek[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:

DECK ZERO (yeni başlayanlar icin zero oneririm cok sağlammış!!)

Trucklar (tensor iyidir ondan tensor u seciyorum :D)

Wheel ler işte :D ya (zero yada spitfire.ilk resim zeronun ikinci spitfire)

Bearing (zero teker alırsam zero bearing (abec 5 rulz)spitfire alırsam yine zero bearing :D)

Hardware (vidalar fln zero tabiki)

Riserpad (ben pek bilmem anlamam ama wheelbite ı önlemek icin bire birmiş (yani tekerin board a sürmesi oluyor wheel bite) board ile teker arasını acıyormuş bölece daha iyi sağa sola dönderebiliyormuşuz :))

Grip Tape (zımpara :D üzerindeki şey yokmu ayaklarına yapıştıran şey buda beleşe hediyeymiş :D)

ehh bunu alacam fiyatına bakmadım bi anda kapandı internet explorer kafayı yedim ztn :) işte kaykay budur :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Koc asker yolla bana pls

Mesaj tarihi:
beni taşıyacağını pek sanmıyorum ama :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Mesaj tarihi:
Oşşş. Fiyatı öğrendinmi bunların yukarda sağlam para var. Annene yawaş söyle hatta gitmeden söylede sonradan mızımasın. Bide git.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları
Damak zevkinize göre...
MMMMm Nefissss.
Mesaj tarihi:
olm bunların hepsi toplam 100 120 dolar tutuyor max shipping de var tabi 40 dolar fln :) oda patlatıyor icimize :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Koc asker yolla bana pls
Mesaj tarihi:
Bu arkadaşımız ne tez canlı böle , ne yaşıosa hemen yazıo .. İçi dışı bir valla .. bak bende biraz evvel kuzenimleydim gezdik fln geldim şidmi donlayım.. öle yane..[signature][hline]öss nubisi
Mesaj tarihi:
bi gün de açtığın topicin içeriği ile başlığı bağlantılı olsun be...[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
valla istiosan sana satabilirim ama zero yok bende
darkstar deck
grind king truckler
abec 5 psycho rullmanler
tekerler spritfire
1-2 kere bindim üzerine çok çok az kullandım
griptape falan herşeyi var vidalar falan her bişey var çok çok sağlamdır.ya cenim isteyin kayıcam 1 senedir üzerine binmiorum,yada işte satıcam birilerine.sana bi tavsiye zero alma zero sadece popler dir element deck al kesinlikle taşşş gibidir.yada benim darkstar var işte oda herkezde yoktur türkiyede.yeni başlicaksan daha dandik bişey al.
[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 11 Temmuz 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
narin, 11 Temmuz 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Bu arkadaşımız ne tez canlı böle , ne yaşıosa hemen yazıo .. İçi dışı bir valla .. bak bende biraz evvel kuzenimleydim gezdik fln geldim şidmi donlayım.. öle yane..

AHAHAHAHAHAHA[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
zero nun daha iyi board desenleri var zaten sponsoru oldukları kaykacıların bir serisi var o çok güzel erutan bi de ona bak[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
direk pro kaykaycıyım yeyyt zzzt demişin de kaymayı veyahut bırak akymayı hareket yapmayı bilion mu? veya biyerde öretiolar mı (aslında öretseler hoş olurdu bende ufaktan başlardım paten maten ayaklarına)
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 11 Temmuz 2004 17:13 tarihinde demiş ki:
bi gün de açtığın topicin içeriği ile başlığı bağlantılı olsun be...

kusuruna bakma abisi
çocuk çocuk ^^[signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
"DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler
Mesaj tarihi:
said:
narin, 11 Temmuz 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Bu arkadaşımız ne tez canlı böle , ne yaşıosa hemen yazıo .. İçi dışı bir valla .. bak bende biraz evvel kuzenimleydim gezdik fln geldim şidmi donlayım.. öle yane..

*!$apka cikarir*[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
sözcümüz narindir ilan ettim ben.
duygularımızı dile getiriyor güzel bi şekilde.
ben de şimdi çıkmaya karar werdim ewden hawa alıcam..
*!topic açsam mı diye düşünür*
*!wazgeçer*
*!fıstık atar ortaya*[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 11 Temmuz 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
valla istiosan sana satabilirim ama zero yok bende
darkstar deck
grind king truckler
abec 5 psycho rullmanler
tekerler spritfire
1-2 kere bindim üzerine çok çok az kullandım
griptape falan herşeyi var vidalar falan her bişey var çok çok sağlamdır.ya cenim isteyin kayıcam 1 senedir üzerine binmiorum,yada işte satıcam birilerine.sana bi tavsiye zero alma zero sadece popler dir element deck al kesinlikle taşşş gibidir.yada benim darkstar var işte oda herkezde yoktur türkiyede.yeni başlicaksan daha dandik bişey al.

abi darkstar ağır değilmi? ayrıca zero baya sağlam diyorlar element ide gördük arkadaş 2 tane fiberlight almış eşşek gibi ağır diyor fiberlight demesine rağmen 2 sinide çatlatmış :) ne kadar fiyat bicersin birdE?

ayrıca hareket fln söyleyen arkadaşa diyim Ollie yapabilim :) (amma hareket yapıom bea! gralz!) olsun ollie yapamayanlarda var pop shove it de yapıomda board a düşmek nasip olmuyor ya tek ayak yada kafa yarık şekilde yere topsluom :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Koc asker yolla bana pls
  • Yeni Oluştur...