b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi ne iş bu ya annamadım buffy ile dawn bi aşk büyüsüne mi kapılmış flm eski bölüm mü ne kdr eski neyin nesi yau?[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 evt eski bölümde o kadar eski değil son sezondan olması lazım ve evt hepsi mont yüzünden :P[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 buffy bu kadar benzeyen biri olamaz herhalde yni tıpatıp aynısı hatta daha güzel bugün bandırma feribotunda idi..4 kişilik koltukta oturdu,erkeklerin bakışları yüzünden rahatsız olup yer fln değiştirdi bu sefer ben bakıyorum ama acaip şaşırdım fotoğraf makinesi olsa kesin çekicektim tühhh beaaa görseniz.....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 son sezon mu alla alla kaçırmadım die biliom son sezondan ama hmm ok neyse saol auhauh komediymiş bölüm ya neyse izliyemicem bi annatır mısısn kısaca sonunu[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama [Bu mesaj Bivrip tarafından 27 Temmuz 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yok ya da 2. önceki sezon muydu evt evt son değil 1 önceki sezondan,[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya işte oğlan eve uğruyo buffyi görmek için willow la anya da oğlana aşık oluyolar sonra da hepsi aşklarını ispatlamak için yarışa giriolar süper geyik bişi anya banka soyuyo, willow bi büyü yapıodu ama unuttum, buffy de woods u öldürmeye calısıyo(bazuka ile!), dawn da intihara kalkışıyo demir yoluna yatıyo, sonra işte spikela xander önce willow u sonra buffy i durduruyo sonra dawn ı kurtarmaya gidiyolar kurtarıyolar sonra eve dönüyolar cocuu bulup montu yakıyolar, bölüm sonunda işte hepsi ne yapmaya calıstık hahaha komik fln muhabbeti yapıyolar anya sen ne yaptın diyolar arkada radyoda haberler geçiyo sunnydale bankasındaki büyük vurgunu kimin yaptığı hakkında henüz... ehehe :D[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 aahah gördüm ya uyuya kalmadım euheu mayyakmış :P[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ondan daha iyi bi bölüm vardı bayaa bi eski daha buffy liseli genç kız :P xander cordelia için aşk büyüsü yaptırıodu bütün sunnydale peşinden koşuodu hahah[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya cnbc-e geriye doğru mu veriyo anlamadım ki? sondan bi önceki sezon olması lazım bu, çünkü bi kaç gün önce bu ubervamp li bölüm vardı[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehehe bu bölümde ona da flashback yaptılar willow netten bizim oğlanı araştırıyo, xander ordan aşk büyüsü zor bişi bilirim bende yaşadım diyip sırıtarak flashback yaşıyo o bölüme, o sırada anya nın bakışlar olayı bitiriyo :)[signature][hline]yok imza mimza başka kapıya haydeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 said: Seperate, 27 Temmuz 2004 00:55 tarihinde demiş ki: buffy bu kadar benzeyen biri olamaz herhalde yni tıpatıp aynısı hatta daha güzel bugün bandırma feribotunda idi..4 kişilik koltukta oturdu,erkeklerin bakışları yüzünden rahatsız olup yer fln değiştirdi bu sefer ben bakıyorum ama acaip şaşırdım fotoğraf makinesi olsa kesin çekicektim tühhh beaaa görseniz..... bandırma feribotu ? sen neredensin ya?![signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ayrıca ne bu ya bizim konunun cılkı mı çıktı paso baska konular açılıyor yeter ama ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar