Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bunun biraz gideri var,gerisi tırt.şarkı hakkında filan yorum bile yapmıcam zaten. http://imgur.com/NXd4h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi bunların iyi güzel şarkıları vardı yanlış hatırlamıyorsam kırıcan mı belimi coverları vardı taş gibi nolmuş lan bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bunlar o pin up olmayabilri givbime geliyor.. keza n son hatırladığım grubun alayı çirkindi lan.. bunalrın elü yüzü düzgün ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 okadar makyaj ve kamera hilesi ile senin bile giderin olur babucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bu tip sisforce şarkılarından tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 üretim hatası mı? şu çizgifilmlerde falan dalga geçilen grup isimlerine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 şarkının adı üretim hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 üretim hatası mı? şu çizgifilmlerde dalga geçilen şarkı isimlerine benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 çizgi filmin adı roket takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 şarkının başında (ilk 10 saniye falan) böyle eski gameboy oyunlarındaki müziklerin havasını yakalamışlar o bir hoş olmuş ama sonrası leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ya melodi güzel gibi geldi sonra vokal girince asıl üretim hatası bunların olduğunu anladım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hatunun sesi güzel yalnız. dixie chicks çakması falan ama akılda kalıyor sesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yalnız şarkı arada aklıam düşüyor da "üretim hatası allahın belası" diye geliyor.. bence bu sözler ve eski solist olmalıydı.. eskisi daha çirkefdi tam isyankar ergen punkçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar