BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Yemeklerden sonra, tuvaletten önce hep içerim, bırakmam net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 büyük tualetten sonra sigara içenler gizli gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Klozete izmarit atan ev arkadaşları da düpedüz şerefsiz, bugün bunu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bi de klozete atamayanlar var. yanına atanlar. burayı da okuyodur, görsün sdfk. tutturamıyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 benim eski oda arkadasim gece tuvalete kalkardı..uyku sersemi tuvaleti tutturamayıp yerlere iserdi..bi de sigara icip yere atiyordu külleri... p.tesi - temiz tuvalet salı - sararmaya baslamis yerler carsamba - kullerin iyice yapısması ile karaya donen yerler persembe - iyice kararmıs bir tuvalet sdfs. cuma gidiyordum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar