balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 escape said: karyola said: escape said: karyola said: escape said: abi, kız-adam, entel olmayı herkesten üstün olmak gören, patide de bu yolla karizma yapmaya calışan bi tip. ilgilenmeyin abi gider kendi. cidden çok iticisin ya ./ aaaaa... bu dediğin futbol fanatikliğine denk düşüyor -futbol fanatiğiyle enteli karşılaştırmadır bu. fanatik galatasaraylının karşısında fatih terime, entelin karşısında gorkiye küfür edersin ikisi de aynı tepkiyi verir. bunun sonucunda hakkaten aralarında fark olmadığını anlarsın- ki bu beni üzer. ben sadece ön yargıya ve çok biliyorumculuğa karşıyım. tipik örneklerle birlikte madem biliniyor ben biliyor denmesin paylaşılsın genelde konulara, çok boş ve alakasız bir örnekle örtbas yeteneğini çok iyi geliştirmişsin. başarısız entelsin sory. ayrıca futbol fanatikliği ile takım fanatikliğini bir tutmak gg alakasız değil işte anladın. fakat beni kötülemekten başka verecek cevabın yok. çok küçük ayrıntılara takılmaman gerekli hayır emin ol anlamadım. kimi insan vardır 2 3 cümle ile birsürü şey anlatır. kimileri vardır 2 3 cümle ile anlatılacak şeyleri 100 satırla falan anlatır. ama sen 2 3 cümleyle hiçbirşeyi anlatamayıp birbirine karıştırıyosun ve alakasız konulara kayıyosun. cidden ne okuyosan bırak. yanlış yönlendirmişler seni veya "kültürlü olma"yı yanlış anlamışsın. üzülerek yetememişsin diyorum o zaman. size de galiba birkaç terim ve biyografi vermişler bak stalinizm okucaksan stalinist ol bakalım. bak kültürün tanımı daha yapılamıyor ama tdk yaptı bir şeyler. bu tanıma göre hadi bakalım okuyun demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 quote yapmayi birakin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila said: uni 2. sinifta misin karyola? siyaset dersi mi aliyosun bu donem? ı-ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 off şimdi gördüm tartışmayı ama yatmam lazım yarın okurum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola da nadasa bırakmış aceceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yok lan ıssız adaya düşsem okumam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kapitalist hümanist ol, kaçalım buralardan antalya'ya gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yok o hacettepenin müzikoloji bölümüne hazırlanan bi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 basaklar boy boy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abvblizzard said: karyola da nadasa bırakmış aceceyi dostum ne ekersen onu biçersin adam ekmiş biçiyor rispek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 saeros: önümde saygiyla egildi o da saeros: egil egil biraz daha degil dedim saeros: biraz daha egildi saeros: sonra bir de baktim ki saeros: çabalarimin karsiligi orda durmus bana bakiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abi cidden karyola seninle tartışmanın sabır gerektirdiğini anladım. ama o bende yok. cünkü cidden olayı anlasaydın benim "stalinizm" ile ilgili bi iddaam olmadıgını görür bu mesajı yazacagına, "uff" diyip mutfağa su içmeye giderdin. ayrıca seninle her konuda kapışırım. ama önce o konuda iddaam olması lazım di mi? dfds neyse kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Beni niye katıyosun işe na sana küfretmiş lan diye gülerek kopyaladım niye aggroyu paylaşıyorsun benimle asklgnag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: acıdım lan sana. OL AMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cahreyn, sen de yavas yavas sana verilen surenin sonuna yaklasiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Jahrein said: ya bu multi producer varmış. acıdım lan adama. ben onun mesajları falan okumadım burayı f5'leyerek yaşamıyorum. ama saolsun dartanian bana kopyaladı. çok güldüm. bu nası bi içerlemektir bu nası bir köylü haykırışıdır. ahahah acıdım lan sana. ciddi diyorum. git bi sakinleştirici falan vurdur rahatlarsın. "AMA SENİN BACINA GELİNCE İŞ RERÖRÖ" triplerine çok güldüm ya. sene 2010 HAHAHA dartanian sana kendi yazılarını kopyalamamış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abvblizzard said: saeros: önümde saygiyla egildi o da saeros: egil egil biraz daha degil dedim saeros: biraz daha egildi saeros: sonra bir de baktim ki saeros: çabalarimin karsiligi orda durmus bana bakiyor TÜM SIRLARIM APAÇIK AAAAAAAAA KİKİKİKİ AAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ne ekersen onu biçersin.... Önce seni kendi sevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 susun lan koyluler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monkeyseks Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 lan amına koyduğumun ibnesi, bunu da dartanyan cpler büyük ihtimalle oku diye yazıyorum; karılara artizlik yapıcam diye şekilden şekle giren bi herifsin, bilmiyoruz sanma. gelip de şimdi elitist tavır yapma. ayrıca sen de karyola sikicem beynini, bana diyo orda cplemiş diye; karı milleti değil misiniz beyniniz cacık olmuş amına koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 abvblizzard said: Ne ekersen onu biçersin.... Önce seni kendi sevi sonra ben de dedim ki benim anam mezarda zebevenk sonra bi anda herkes birbirine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 vaay hızlısın akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 buralarin en hizli banhammeri bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ben su içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar