Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 herkes aynı anda mesaj atıyo sonra biraz sessizlik oluyo sonra gene herkes aynı anda mesaj atıyo çözdüm lan paticiği, bitirdim oyunu game over yani RESMEN YANİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahahaha Yavuz iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 DOSTUM ÇOK İYİSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 escape said: karyola said: escape said: aquila said: ustunde ziplama esprisi yapicaktim ben yaa, musait pozsiyon bekliyodum. AAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAhsdgadhadh beklentileri karşılamaya çok geç başladın sorry :/ benden bişiler mi bekliyosun sen =) pm at o zaman. baza espirisini bekliyordum olmadı zıplamayı da artk sohbet uzayınca ben yapmak zorunda kaldım. olmadı esc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hay quoteunuz batsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: balon said: kapitalist hümanist entel sanatçı daha ne . balonsuz tatmin olmaz çok teşekkür ederim, çok naziksin ama yapamıcam. yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bunu sonra konuşuruz yani. ben işimi hallettim abi. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 haha ne? sen akila ile beni karıştırdın galiba .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 balon said: karyola said: balon said: kapitalist hümanist entel sanatçı daha ne . balonsuz tatmin olmaz çok teşekkür ederim, çok naziksin ama yapamıcam. yapamam. dartanian, facebookta da araştırmalarını sürdürmüştür diye gönderme yapmıştım ama olmadı balon. olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 aquila bloodbath yaptı az önce ahahah adam resmen ultima guard ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 kashiiing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 barışırız, özür dilerim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 escape said: haha ne? sen akila ile beni karıştırdın galiba .D yok karıştırmadım. o espiriyi senden bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Niye sataşıyosun çılgın çocuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Dartanian said: (7quoteSDF87 ahahaha Yavuz iyi geceler. sana da iyi geceler dostum abvblizzard said: DOSTUM ÇOK İYİSİN. (7quote[457 benim hakkımda ne düşünüyorsan allah sana iki katını vers derken bi anda herkes birbirine girdi(7quote[87 (7q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ilginçlik katiym dedim mesajıma nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 ahaha yavuz çok iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 olmadı Saeros. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 karyola said: escape said: haha ne? sen akila ile beni karıştırdın galiba .D yok karıştırmadım. o espiriyi senden bekliyordum espiri değil o espri off kimlerle forumluyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Saeros said: ilginçlik katiym dedim mesajıma nasıl olmuş bu topicte siyah-beyaz ve gri tonlar hakim yavuz, kasmıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bilgisayarın tamir olmadı mı hala??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Salak diyince banlanıyoz mu forumda bi şahsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 e spiritu sanctum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bu_sadece_baslangic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 şükrücüm, bu sadece başlangıç unutma. tek bilgisayardan lesser flood bu. bakalım 6 bilgisayardan aynı anda deliler gibi flood geldiğinde ne yapacaksın ;) ps. bu mesajı da silebilirsin aşkım, hatta silmezsen topsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karyola Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Saeros said: karyola said: escape said: haha ne? sen akila ile beni karıştırdın galiba .D yok karıştırmadım. o espiriyi senden bekliyordum espiri değil o espri off kimlerle forumluyoruz... bir klavİye hatası için birbirimizi kırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar