DooMKaiseR Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Combat balance jtl den sonraya ertelenmis heralde bunlar kimsenin geri dönmesini istemiyorlar.....Bu haber server populasyonlarini baya etkiliyecektir ve oyunu birakmalar iyice artacaktir. Forumlarda millet baslamis bile ben birakiorum bende fln tarzinda, bad soe baaaad:([signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 28 Ice/Fire S.P.Q.R City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City (on vacation in Trandosha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Valla bence gayet eğlenceli, oyun renksiz diyenlere gidip swoop racelere göz atmalarını bi öneririm.[signature][hline]MSN = [email protected] Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yanniz baya bi ayrilan olcak forumlara bakin...zaten oyunu birakmamin en buyuk sebebi pvp nin yetersizligi idi...hem savasin en kanli oldugu donemde oyunun hikayesini baslatiyorsun hem de pvp yi 1 yildir askiya aliyorsun...Kaldiki azınlıktaki jedilar icinde 2 tane publish cikariosun olucak is değil....yani akıl edemedin bari forumlara bak oyuncularin sozunu dinle sony lack of entertainment:) [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 16 Temmuz 2004 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bence forumlar bu isler icin olcut degil. PVP nedeniyle SWG'yi biraktiginizi soyluyorsunuz. Sizin gibi dusunenler vardir. Ama benim gibi zevk olsun diye 7 ayda 3 yada 4 defa pvp yapan ve bunun icin hic karakter template'leri kasmayan insanlarda vardir. SWG bence ne olursa olsun pvp icin olmamali bu benim fikrimdir. Sadece pvp'ciler icin aslinda online bir mortal kombat olsa iyi olur:) Karakterle olusturulur ve olum arenasi gibi turnuvalar duzenlenir falan. Jedi Revamp bence'de combat revamp'tan onemli. Saber tef iptalinden sonra anladimki ortalik jedi kayniyor. SOE'nin buna bir sekilde dur demesi gerekiyordu. *Işın kılıcında ışık niye firlayip gitmiyor? Bi de laser laser deniyor ama acilirken dijuuuv diye yavasca cikiyo.. nedenkine ya? - Jedi Padawan [signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) [Bu mesaj Eylul tarafından 16 Temmuz 2004 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 abicim ben zaten pvp olayini anlamiyorum bir getirisi yok. ne icin pvp yapacaksin ? gcw de puan mi aliyor factionun ? hayir. alsa bile ne etkisi var bunun ? sifir. xp mi aliyorsun ? yok. e peki loot mu var ? yok. insiyatif sifir, bonusu sifir, hazirlanmasi, zahmeti cok, bir saniyede 45 dakkalik hazirlik buhar oluyor clone olunca. hal boyleyken pvp olsa ne olur olmasa ne olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eger oynadigimiz oyun bir star wars oyunu ise rebel veya imperial olmayi secebiliyorsak ve savas zamaninda geciyorsa pvp olmak zorundadir...pvp den kastim teke tek mucadeleden cok rebel vs imperial temasinin uygulanmasi...buyuk savaslar player eventler vs..herkes savassin diyen yok zaten sen oturup naboo daki evinde terzilik yapabilirsin buna kimse karismiyor ama savasanın da hakkı yenmesin...herkesin mmorpglerden aldigi zevk ayridir ama bu oyunda GCW'nin cok onemli oldugu(olmasi gerektigi)bir gercek... ayrica unity pvpnin ne getirisi war demissin...oyunda sanki para kazanmanin cok mu onemi war veya baska birsey yapmanin...bazi seyler sadece zevkli oldugu icin de yaparsin ayrica getirisi olursa cok daha iyi olur zaten fp versin demiyorum ama ne biliyim eventler olsun base lere kusatmalar olsun...bi taraf oburune ustunluk saglasin vs cok seyler dusunebilir gcw tamamen broken zaten cok deismesi gerekir getirisi olsa ayrica hoş olur tabiki [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 16 Temmuz 2004 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eylul ben pvp nin mortal kombat gibi olmasini istemiyorum kisme istemiyor...Imperial vs rebel olsun GCW olsun teke tek olmasin zaten...buyuk capta carpismalar onceden duzenlenen hazirliklar baskınlar...bunlar cok zor seyler değil baska oyunlarda yapilmis/yapilan seyler ki yuzlerce kisi de boyle istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 adamlar öle bi başlık attı erteledik diye 1-2 saat içinde 400 tane olumsuz msg geldi sildiler başlığı.Belki vazgeçmişlerdir.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eylul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Nasrettin Hoca'nın birhikayesi var ya "Sende haklısın" diye oyle... Rebel-Imp hakkında yazdıklarınıza yakın seyleri 1-2 ay kadar once baska bir forumda bende dile getirmistim. Su an icin rebel-imp olmanın missionlar disinda bir espirisi yok. Ama bir de şu var StarWars deyince ilk akla gelen nedir? Şahsen benim ilk aklıma gelen x-wing'ler, Tie Fighter'lar Işın kılıçları ve Jedi'lar geliyor. Ayrıca yapılan duyuruyu kıt ingilizcem ile yanlış anlamadı isem Jedi Revamp ve JTL'e kadar aralarda combat balancing ile ilgili duzeltmelerin de devam edecegi soyleniyor. Sonuçta aslına bakarsanız SOE microsoft taktigini uyguluyor. Betalari sat, gelistirmeye devam et. Allahtan SOE update'leri icin para istemiyor şimdilik:)) * Guya imperyaliz, dunku er cantanda bilmem ne var deyip ceza kesiyor habire iyi mi? - Tegmen[signature][hline]Antecurs ---------- Corbantis, Master Dancer-Marksman-Artisan-Merchant-Swordsman-TKM-Medic-CM-Doctor-Pistoleer-Smuggler-Marksman- Scout-Commando - CH - Brawler-BH(Devam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: DooMKaiseR, 16 Temmuz 2004 13:12 tarihinde demiş ki: Combat balance jtl den sonraya ertelenmis heralde bunlar kimsenin geri dönmesini istemiyorlar.....Bu haber server populasyonlarini baya etkiliyecektir ve oyunu birakmalar iyice artacaktir. Forumlarda millet baslamis bile ben birakiorum bende fln tarzinda, bad soe baaaad:( Sen bırak bakiim revampi falan, daha Rikti kesecez senle. Dön bakiim forumuna...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Eylul, 16 Temmuz 2004 16:34 tarihinde demiş ki: Nasrettin Hoca'nın birhikayesi var ya "Sende haklısın" diye oyle... Rebel-Imp hakkında yazdıklarınıza yakın seyleri 1-2 ay kadar once baska bir forumda bende dile getirmistim. Su an icin rebel-imp olmanın missionlar disinda bir espirisi yok. Ama bir de şu var StarWars deyince ilk akla gelen nedir? Şahsen benim ilk aklıma gelen x-wing'ler, Tie Fighter'lar Işın kılıçları ve Jedi'lar geliyor. Ayrıca yapılan duyuruyu kıt ingilizcem ile yanlış anlamadı isem Jedi Revamp ve JTL'e kadar aralarda combat balancing ile ilgili duzeltmelerin de devam edecegi soyleniyor. Sonuçta aslına bakarsanız SOE microsoft taktigini uyguluyor. Betalari sat, gelistirmeye devam et. Allahtan SOE update'leri icin para istemiyor şimdilik:)) * Guya imperyaliz, dunku er cantanda bilmem ne var deyip ceza kesiyor habire iyi mi? - Tegmen zaten tek umudum exp pack artilk o bisileri duzeltir diye bekliyorum:)gerci biz bu baglantiyla orda biraz zor pvp yapariz gibime geliyor ama isallah cok kotu olmaz ama korkum su yani ne bileyim simdi herkes uzaya cikinca yerde adam kalmicak hehe baya bos olucak gezegenler rori gibi olursa hayalet sehir gibi o da kotu olabilir...ama exp pack bahane değil 1 yildan beri war bu combat revamp insanlar yırtınıyo official forumlarda adamlar kitliyor bu nasi iş ben anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ben 600-700 pingle xwing vs tiefighter oynamıştım dialupla hehe çok kötü olacağını sanmıyorum, biraz farkedebilir bence =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Darksun, 16 Temmuz 2004 16:55 tarihinde demiş ki: Ben 600-700 pingle xwing vs tiefighter oynamıştım dialupla hehe çok kötü olacağını sanmıyorum, biraz farkedebilir bence =) walla cs halflife gibi olmaz isallah adami gorene kadar vuruluruz...isallah dedigin gibi olur arkadasim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 buff kalkmadıktan sonra 100 kere combat revamp yapsınlar hikaye[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Herkes güzel bir şekilde fikirlerini belirtmiş yalnız ortada atlanan bir konu var: Tüm online oyunlar zaman içinde değişir, örnek uo,ao aklınıza ne gelirse, ayakta kalmak için zamana ve beğeniye ayak uydurmaları gerekir. Herneyse altı ay önce SWG de loot diye birşey yoktu, şimdi de-10,corvette,nightsister,crystal,loot kit için millet uğraşıyor.Zamanında Krisalisle bu konuyu konuşmuştuk, hatta kendisi bırakma sebeplerinden biri olarak lootu göstermişti. Altı ay önce doktor olarak birine buff için 10k istediğimi söyleyince özetle ''hadi len'' cevabını alıyordum, şimdi doktorlar buff sırasını bozanı azarlıyorlar. Altı ay önce mountlar çıktığında chler cupaları 100-200k dan satıyorlardı. Araçlar çıktığından beri artık mounta binen kalmadı. Oyunun başlarında tef daha farklıydı,Anchorda izlenilen GCW'nin tadı başkaydı.Sayılabilecek örnekler arasında stat migration ve droid revamp da var. Özetle daha JTL gelecek, revamp gelecek vs.. SWG hala çok yeni ama diğer MMORPG'lerin aksine farkı oyuna eklenebilecek bunca çok şey olması ve belki 2-3 yıl sonra oyunun ancak şu an hayallerimizdeki gibi yerine oturabilecek olmasıdır.Bunun sebebi SOE o ayrı mesele.Ama açıkcası söylemem gerek, her ne kadar yeterli olmasa da 6 ay içinde yerine oturan pek çok şey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 2-3 tane Yt1300 lere guildce bindiğinizi ver raid e gittiğinizi düşünün, bana çok zevkli birşey olacak gibi geliyo.HEr gemide 3-4 kişi olsa çok muazzam bir ateş gücünüz olacak =D[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 tam 4 aydır her sorulan soruya, her yapılan eleştiriye "combat revampta düzelecek, revamp geliyo az kaldı" diye cevap veren developer kankilerimizin yaptığı bu olaya en kibar tabirle bok yemek denir. yani çok saçmalık gördüm şu oyunda ama bu hakikaten şaka gibi. uğur dündar a telefon etmek lazım gidip bassın soe merkezini.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Sufi, 16 Temmuz 2004 23:02 tarihinde demiş ki: buff kalkmadıktan sonra 100 kere combat revamp yapsınlar hikaye bunu da anlamadım niye kalksın buff? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 denge bozukluğunun baş sebebi çünkü.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 niye abi anlamadım hakkaten biraz açıklar mısın :) bence dengesizliğin sebeplerinden biri saçma sapan race statları mesela.[signature][hline]v4v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ya ben buff aliyorum novice tka ile rancor dovmeyi deniyorum oluyo. al sana dengesizlik. adam karsima geliyo pvp de (az da olsa meraklandım) sayiyo specialleri mind buffları falan yerindeyse hic bi sekilde statlerinde azalma olmuyo. peki silahlarda neden special ataack cost var? taktik belirlede sürekli special kullanma diye.pvp ile alakası yok aslında ama benim multiplayer mantıgımda solo gruba girip tek başına avlanmak yok. ha yapıyomuyum ewt allahını yapıyorum. ama olmaması lazım. ama şuda war buffsizda çok çok güçsüz durumdayız kanımca buffın kalkması ( chef vs. hariç ) ve temel statlerin yükseltilmesi. buffsiz iken kelebek bile olduremiyosun nerdeyse. armor sistemide bi garip. composite armor alıyosun ama giymek için bufflanman sart. buffliyken giyiyosun buff bitiyo ama armor üstünde durmaya dewam ediyo. çok çok gariplikler war ve bunların sadece combatla alakası yok. genel olarak oyun mantığından kaynaklanan şeyler.[signature][hline]Heyd Spinner Master Smuggler @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 abicim. bufun varsa bufu olmayani oyarsin. bufun yoksa oyulursun. cok ender istisnalar kaideyi bozmaz. ayrica bir pvpye gireceginde temiz 30 dakika buf ayari yapiyorsun en az. hele grup kalabaliksa daha da beter. klon oldun mu buf ucar bi daha ugras. caydiriyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ham cost dengeleyici bi ögeydi.buff sayesinde yok oldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 heyd, unity ve elesso en önemlilerini söylemiş s1eger. geriye stat ayarının anlamsızlığı kalmış tek söylenmeyen. rip+frf+pasizlar toplanip kafa kafaya versek herhangi bir meslek için kötü bir stat planı yapamayız. tek söyleyebileceğimiz kötü template; x x x y y y 400 400 400 gibi birşey olur ki entertainer buff + uygun gıdalarla hemen hemen telafi edilebilir. yapılması gereken: kullanabileceğimiz 6000 cıvarı stat puanı verilebilir. statlarımızı toplamda kalıcı olarak bu miktar kadar artırırız. buff+gıdalar statlarımızın herbirini en fazla 1000 cıvarı yükseltebilir hale getirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 buff olayı süreli halede getirilebilir.mesela 2saatte bir 4stat ı bufflayabilir.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar