adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tarihteki en kötü cumartesiyi bugün olarak atıyorum itirazı olan
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bende onaylıya bilirim benim içinde öyle
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yok yok bu cumartesi ayrı bi cumartesi hani hiç bişi yapmıyorum ama gerçek anlamda hiç bişi yapmıyorum son 1 saattir yaptığım tek şey bu topic'i açmak oldu boş boş ekrana bakıyorum sadece
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yok aga benim de kotuydu herkese bir haller geldi
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 eğlence olsun diye depresyona giricem okadar sıkıldım lan :(
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 herkes dısarda eglenirken sap gibi evde takıldınız de mi
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 "nutella yerim" said: herkes dısarda eglenirken sap gibi evde takıldınız de mi gibi gibi ama tam olarakda değil
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 eski kız arkadasın dısarıda geziyormus haberini aldın sen evdesin bu mu ?
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 eskiye niye takılsın ki bu kadar zengin behlül
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 keşke öyle bi derdim olsa şuan ne güzel olurdu hee düşünür dururdum
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 moraller iyi. önemli bir cumartesi geçirdim.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Dönme sevgilim dönme bulamazsın beni bende her geçen gün ah ettimi ntizarım var sende her geçen gün ah ettim intizarım var sende eğer bana döneceksen getir eski günlerimi çok pişmanım diyeceksen ver şimdi gençliğimi umutlarım senle bitti hasretin bile ümitti bu gönül kaç yıl bekledi dönme sevgilim dönme benim çiçeğim soldu saçlarıma ak doldu duygularım yok oldud önme dönme sevgilim dönme sakın bana yalvarma ben seni çoktan unuttum sensiz kalan gönlümü gözyaşımla avuttum sensiz kalan gönlümü gözyaşımla avuttum eğer bana döneceksen getir eski günlerimi çok pişmanım diyeceksen ver şimdi gençliğimi umutlarım senle bitti hasretin bile ümitti bu gönül kaç yıl bekledi dönme sevgilim dönme benim çiçeğim soldu saçlarıma ak doldu duygularım yok oldu dönme dönme dönme sevgilim dönme dönme sevgilim dönme
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 en son yılbaşından hemen sonraki cumartesi dışarı çıktım. o günden bugüne her cumartesi evdeyim.
Öne çıkan mesajlar