adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tarihteki en kötü cumartesiyi bugün olarak atıyorum itirazı olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bende onaylıya bilirim benim içinde öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 geçen cumartesi deseydin olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yok yok bu cumartesi ayrı bi cumartesi hani hiç bişi yapmıyorum ama gerçek anlamda hiç bişi yapmıyorum son 1 saattir yaptığım tek şey bu topic'i açmak oldu boş boş ekrana bakıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 yok aga benim de kotuydu herkese bir haller geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ahahah aynı ben la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 eğlence olsun diye depresyona giricem okadar sıkıldım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 benimde aynı tamamen adfghgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 noldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 herkes dısarda eglenirken sap gibi evde takıldınız de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 paticek depresyondayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 aynen (tu) bok gibi bir gündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 moral 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 "nutella yerim" said: herkes dısarda eglenirken sap gibi evde takıldınız de mi gibi gibi ama tam olarakda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 eski kız arkadasın dısarıda geziyormus haberini aldın sen evdesin bu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 eskiye niye takılsın ki bu kadar zengin behlül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 keşke öyle bi derdim olsa şuan ne güzel olurdu hee düşünür dururdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ne derdin var aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ne yokki peeeh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 moraller iyi. önemli bir cumartesi geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Dönme sevgilim dönme bulamazsın beni bende her geçen gün ah ettimi ntizarım var sende her geçen gün ah ettim intizarım var sende eğer bana döneceksen getir eski günlerimi çok pişmanım diyeceksen ver şimdi gençliğimi umutlarım senle bitti hasretin bile ümitti bu gönül kaç yıl bekledi dönme sevgilim dönme benim çiçeğim soldu saçlarıma ak doldu duygularım yok oldud önme dönme sevgilim dönme sakın bana yalvarma ben seni çoktan unuttum sensiz kalan gönlümü gözyaşımla avuttum sensiz kalan gönlümü gözyaşımla avuttum eğer bana döneceksen getir eski günlerimi çok pişmanım diyeceksen ver şimdi gençliğimi umutlarım senle bitti hasretin bile ümitti bu gönül kaç yıl bekledi dönme sevgilim dönme benim çiçeğim soldu saçlarıma ak doldu duygularım yok oldu dönme dönme dönme sevgilim dönme dönme sevgilim dönme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 noldu lan kızdan mı ayrıldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 hahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ehueheuhue=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 en son yılbaşından hemen sonraki cumartesi dışarı çıktım. o günden bugüne her cumartesi evdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar