Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 en buyuk hayalimdi soyle oss bitsin su topiclerden acayim bi tane sonra gidip alayim yarin gidip hitman driv3r gta varsa o yenisinden birde redalert alacagim birde param yeterse winnning ve 20m lik gamepad sorunlar bu winning p4 1.8 radeon 7500 de calisacakmi ve baska ne oyun var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 farcry ve thief3 var.WE de bence çalışır.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei [Bu mesaj Virus tarafından 26 Temmuz 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Vallahi ben farcry'ı o kadar beğenmedim ama sen bilirsin...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 suffering warlords battlecry 3 thief 3 ground control 2[signature][hline]Oski Teh n000000OOOOb Ariakan Teh üBaaahr thrust mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hitman pek önermiyorum. tabi serinin hastasıysan o ayrı. sabır gerektiriyo. pek de oynanacak oyun yok etrafta. painkiller kısa bi heyecan olabilir belki.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 radeon 7200 ü bilmiorum da aynı işlemci 512 ram ve 64 gf2mx ile winning oynuorum 800x600 low da. karşılaştır.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar