Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 of koyma boşver. sıkılır gider fenerliler yakında bursa onları yener yarın susarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 mızıkmayın len :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 maç saatine kadar başlık mı kitleyelim, napalım bu lüzumsuz mesajları önlemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 en yiisi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 maça kalmıs 2-3 saat ne gerek var :).geçti artık bence arkasokak vs banlansın bundan soraki topicler içinde kalıcı çözüm olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 öğretmene söylencek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tartışan, birbirine giren adamlar belli sonra arkasokak banlansın... oldu canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 bence herkes banlansın. hiç tartışma çıkmaz. adam fanatik vs. diye kullanıcı banlancaksa burda, topic falan açmayalım dahada bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 yandaşlar gelmiş hemen haha oltada 3 fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fanatizm en azından bu bölümle sınırlı, kompleks yapıp öbür bölümlerdeki alakasız mesajlara alakasız tahrik edici cevap atan müptezeller bizden değildir. "Herkes Haddini Bilecek!" diyoruz inatla, anlatamıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 diğer bölümlerdeki mesajlarını takip etmiyorum da.burdaki yorumlarını kasıtlı ve antilik olsun diye yaptıgını biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 tam mesaja link vermeyi bilmiyorum ama bakın bakalım becerebildim mi; http://forum.paticik.com/read.php?11,4331959,4652257#msg-4652257 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 @arkasokak: kim haddini bilecek? son zamanlarda yazdığın yazılara bir bakıver. sana öm ile söylemiştim, yazılarının sonuna birer tane gülücük koyunca anlamını kaybetmiyor. poopla said: ya beşiktaş alır gibi yada berabere. beşiktaşın ölüm kalım maçı Arkasokak said: kutsal ittifak bozulmaz. bir poopla'nın attığı mesaja bak, bir de kendi attığına bak senin attığın mesaja cevap veren(bu verilen cevaplar da bazen sınırı aşıyor) arkadaşlara yazdığın diğer mesaj da bu Arkasokak said: gaz mı? Aziz Başkan kalem kırdı, neyin gazı bu? :) yazdıklarına bundan sonra dikkat et. @mokoko: fanatik olduğu için kimse şutlanmıyor, buraya yazı yazarken dikkat edilmesi lazım, insanlar söylediklerine özen göstermeliler ve yazdıkları yazılar ile kimleri nasıl hedef aldıklarını bilmek zorundalar. burası belirli bir taraftar grubuna ait değil, herkese aynı ölçüde yaklaşıyoruz/yaklaşmaya çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 neyse fazla gereksiz oldu. eğer şikayet tuşundan direkt size ulaşıyorsak lütfen dikkatli takip edin şikayetlerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 editlemeden önceki halini de okudum mesajının, ama madem editledin o konu hakkında konuşmaya gerek yok şikayetlere gelince, şikayet listesine bakıyoruz, gerekli olanları yapmaya çalışıyoruz bazen insiyatif kullanıp hiçbirşey yapmıyoruz şikayet listesine de baktım, son zamanlarda 2 şikayette bulunmuşsun, bunların neticesinde 1 arkadaş 1 ay uzaklaştırma almış, ve yine bu uzaklaştırma alan arkadaşın sadece adet mesajı şikayet edilmiş, onda da uçmuş seni bu kadar uyarmamın sebebine gelince, en fazla şikayet edilen arkadaş olman, yaptığın espriler(senin deyiminle) ya beğenilmiyor ya da insanları güldürmekten çok sinirlendiriyor, tahrik ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 oha adam bir tane mesajına yorum yapmısım adam sanki diğer bölümlerde her mesajına laf ediyormusum gibi konusmuş e saçmalamışsın işte orda da.ben olsam utanırım link vermeye. nasıl gs maçlarını izlemeden yorum yapıyosan ezelide izlemeden yorum yapmışsın futbol erkek oyunudur.hakemin takdiridir.bunlar senin lafların.sora gelip hakem cok kotuydu.kırmızı kart verilmedi çok sert oynuolar diye ağlıyosun mesela yapacak birşey yok :) not:gülücük koyiyim senin gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 gonul ister bjk yensin veya berabere bitsin puan kaybi olsun, fenere yarasin ama gsnin kadrosu cok daha ustun ve bjk halen oynayamiyor bence. Guzel bi mac olsun bari de izlemeye degsin. minimum camur olsun, guzel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 @red abi hala ortamı germeye çalışıyosun ya tamam olmuş bitmiş neyin peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 alla alla beşiktaş-gs topicini baltalıyosunuz.sora uzatan ben oluyorum. luciano orhan ak bilmemne videoları donmus.bide ortamı geren ben oluyomuşum haha.olm gidin lille topicine.beşiktaşa yenilirsek gelirsiniz aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 antipatik insan dolmus burasi cav sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 orda biri lucianoya laf etmek için orda vidyodaki olayı sanki luciano yapmıs gibi olan bi resim koymus. bende onun ustune videoyu koydum. ordaki offtopici baslatan ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Azmodai said: antipatik insan dolmus burasi cav sdf. e yazmıyosun ki artık bölüme=) senin sizin takımınız rezil, bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 lugano çirkeflik yapıyo diye futbolcu değil yazanlar bianda emre aşık çirkef ama iyi oyuncu banane çirkefliğinden moduna girdi aheh orasıda kaçmadı gözümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cavanagh said: Azmodai said: antipatik insan dolmus burasi cav sdf. e yazmıyosun ki artık bölüme=) senin sizin takımınız rezil, bi abi cok garip adamlar var artik, yazasim gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 edit: ben de uzatmıyım gereksiz mesajları silicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 6.sayfa (Toplam 29 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 lugano çirkeflik yapıyo diye futbolcu değil yazanlar bianda emre aşık çirkef ama iyi oyuncu banane çirkefliğinden moduna girdi aheh orasıda kaçmadı gözümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cavanagh said: Azmodai said: antipatik insan dolmus burasi cav sdf. e yazmıyosun ki artık bölüme=) senin sizin takımınız rezil, bi abi cok garip adamlar var artik, yazasim gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 edit: ben de uzatmıyım gereksiz mesajları silicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sonraki 6.sayfa (Toplam 29 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 edit: ben de uzatmıyım gereksiz mesajları silicem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar