Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş- Galatasaray 21.02.2010 @19.00

balon

Öne çıkan mesajlar

@arkasokak: kim haddini bilecek? son zamanlarda yazdığın yazılara bir bakıver. sana öm ile söylemiştim, yazılarının sonuna birer tane gülücük koyunca anlamını kaybetmiyor.

poopla said:

ya beşiktaş alır gibi yada berabere.
beşiktaşın ölüm kalım maçı

Arkasokak said:

kutsal ittifak bozulmaz.

bir poopla'nın attığı mesaja bak, bir de kendi attığına bak
senin attığın mesaja cevap veren(bu verilen cevaplar da bazen sınırı aşıyor) arkadaşlara yazdığın diğer mesaj da bu

Arkasokak said:

gaz mı? Aziz Başkan kalem kırdı, neyin gazı bu? :)

yazdıklarına bundan sonra dikkat et.

@mokoko: fanatik olduğu için kimse şutlanmıyor, buraya yazı yazarken dikkat edilmesi lazım, insanlar söylediklerine özen göstermeliler ve yazdıkları yazılar ile kimleri nasıl hedef aldıklarını bilmek zorundalar. burası belirli bir taraftar grubuna ait değil, herkese aynı ölçüde yaklaşıyoruz/yaklaşmaya çalışıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

editlemeden önceki halini de okudum mesajının, ama madem editledin o konu hakkında konuşmaya gerek yok
şikayetlere gelince, şikayet listesine bakıyoruz, gerekli olanları yapmaya çalışıyoruz
bazen insiyatif kullanıp hiçbirşey yapmıyoruz

şikayet listesine de baktım, son zamanlarda 2 şikayette bulunmuşsun, bunların neticesinde 1 arkadaş 1 ay uzaklaştırma almış, ve yine bu uzaklaştırma alan arkadaşın sadece adet mesajı şikayet edilmiş, onda da uçmuş

seni bu kadar uyarmamın sebebine gelince, en fazla şikayet edilen arkadaş olman, yaptığın espriler(senin deyiminle) ya beğenilmiyor ya da insanları güldürmekten çok sinirlendiriyor, tahrik ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oha adam bir tane mesajına yorum yapmısım adam sanki diğer bölümlerde her mesajına laf ediyormusum gibi konusmuş

e saçmalamışsın işte orda da.ben olsam utanırım link vermeye.

nasıl gs maçlarını izlemeden yorum yapıyosan ezelide izlemeden yorum yapmışsın

futbol erkek oyunudur.hakemin takdiridir.bunlar senin lafların.sora gelip hakem cok kotuydu.kırmızı kart verilmedi çok sert oynuolar diye ağlıyosun mesela

yapacak birşey yok :)

not:gülücük koyiyim senin gibi ahah
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...