Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş- Galatasaray 21.02.2010 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
O kadar konuştum adnan başkanımla transfer yapmayalım 1. fener zaten baksana aziz kalem kırdı dedim. Yok dedi illa yapıcam dedi.Başkan tabi bi kere söylüyosun 2.yi söylersen kızıyo bişey diyemedim o yüzden.
Mesaj tarihi:
Baros ve Kewell dönünce haftaya hadi olmadı ondan sonraki haftaya ne olacak?, defansımız da toparlandı.Fenerbahçe fikstür avantajına rağmen bu zayıf ve dar kadrosuyla şampiyon olmayı aklına getiriyorsa Aziz başkan evet kırmış kalemi gerçekten.
Mesaj tarihi:
beşiktaş zaten gol atmakta zorlanıyor.neill li gs savunmasına karşı işleri baya zor. beşiktaşın defansı da gayet sağlam , samiyende 3 atmamıza rağmen bu maça yine santfor problemiyle çıkıcağımızdan gol atmakta zorlanabiliriz. elano, arda ya da keitadan birisi gününde olursa 1-0 2-0 gibi bir skorla galip geleceğimizi umuyorum. hayırlısı
Mesaj tarihi:
cok cekişmeli bir maç olcağını düşünmüyorum ortada bir mücadele geçer. fakat gs nin sonucu değiştircek oyuncularının cok olması biizm için kötü sonuçlar doğurabilir en umulmadık dk skoru değiştirebilirler .
tek güvendiğim nokta taraftar olcak en kötü ihtimale beraberlik olur .
Mesaj tarihi:
unK said:

bence skor şöyle..

ilk golü gs atarsa kazanır, ilk golü bjk atarsa berabere biter

ilk defa tahmin yapıyorum şurda içimden geldi.

İlk golü kimse atmazsa berabere biter
Mesaj tarihi:
CaNNi said:

unK said:

bence skor şöyle..

ilk golü gs atarsa kazanır, ilk golü bjk atarsa berabere biter

ilk defa tahmin yapıyorum şurda içimden geldi.

İlk golü kimse atmazsa berabere biter

o da olur, ama yenersek daha güzel olur..
Mesaj tarihi:
PZero said:

cok cekişmeli bir maç olcağını düşünmüyorum ortada bir mücadele geçer. fakat gs nin sonucu değiştircek oyuncularının cok olması biizm için kötü sonuçlar doğurabilir en umulmadık dk skoru değiştirebilirler .
tek güvendiğim nokta taraftar olcak en kötü ihtimale beraberlik olur .

tarafar mı?.taraftarın işi 1 gole bakıyor.attınmı yönetim istifa
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...