cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 evet bozulmaz beşiktaş bizi yener sizi şampiyon yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sizi yenemez işte. o zaman ittifak bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 tamam ben de onu diyorum biz yenersek bozuluyo ittifak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 fenerliler yine bi gerginleşmeye başlamış. korkuyorlar tabii daha ilk seneden 3 sene şampiyon olucaz gazının bitmesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yok Gilean doğal hali onların bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 gaz mı? Aziz Başkan kalem kırdı, neyin gazı bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Aziz BAŞGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN kırdıysa ok. yapıcak bişey yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 O kadar konuştum adnan başkanımla transfer yapmayalım 1. fener zaten baksana aziz kalem kırdı dedim. Yok dedi illa yapıcam dedi.Başkan tabi bi kere söylüyosun 2.yi söylersen kızıyo bişey diyemedim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Baros ve Kewell dönünce haftaya hadi olmadı ondan sonraki haftaya ne olacak?, defansımız da toparlandı.Fenerbahçe fikstür avantajına rağmen bu zayıf ve dar kadrosuyla şampiyon olmayı aklına getiriyorsa Aziz başkan evet kırmış kalemi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 beşiktaş zaten gol atmakta zorlanıyor.neill li gs savunmasına karşı işleri baya zor. beşiktaşın defansı da gayet sağlam , samiyende 3 atmamıza rağmen bu maça yine santfor problemiyle çıkıcağımızdan gol atmakta zorlanabiliriz. elano, arda ya da keitadan birisi gününde olursa 1-0 2-0 gibi bir skorla galip geleceğimizi umuyorum. hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu maç alt biter. bi de 60. dakkada bjk önde olmazsa kesin kırmızı kart çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bence skor şöyle.. ilk golü gs atarsa kazanır, ilk golü bjk atarsa berabere biter ilk defa tahmin yapıyorum şurda içimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 fenerbahçe kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 cok cekişmeli bir maç olcağını düşünmüyorum ortada bir mücadele geçer. fakat gs nin sonucu değiştircek oyuncularının cok olması biizm için kötü sonuçlar doğurabilir en umulmadık dk skoru değiştirebilirler . tek güvendiğim nokta taraftar olcak en kötü ihtimale beraberlik olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2-3 gole oynamak lazım direk. ya 1-1 biter ya da yenen taraf 2-1 yener anca gibi geliyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 galatasaray alır gibi, atletiko maçı da gaz verebilir rehavet vermeyeceği kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 unK said: bence skor şöyle.. ilk golü gs atarsa kazanır, ilk golü bjk atarsa berabere biter ilk defa tahmin yapıyorum şurda içimden geldi. İlk golü kimse atmazsa berabere biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 CaNNi said: unK said: bence skor şöyle.. ilk golü gs atarsa kazanır, ilk golü bjk atarsa berabere biter ilk defa tahmin yapıyorum şurda içimden geldi. İlk golü kimse atmazsa berabere biter o da olur, ama yenersek daha güzel olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 PZero said: cok cekişmeli bir maç olcağını düşünmüyorum ortada bir mücadele geçer. fakat gs nin sonucu değiştircek oyuncularının cok olması biizm için kötü sonuçlar doğurabilir en umulmadık dk skoru değiştirebilirler . tek güvendiğim nokta taraftar olcak en kötü ihtimale beraberlik olur . tarafar mı?.taraftarın işi 1 gole bakıyor.attınmı yönetim istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 2 olursa küfür geliyo daha fena. beşiktaş gol attıkça artıyo küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 3 olursa tüpçünün tükürüklerini görüyoruz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 9-5 yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 3-17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 iyide aquila, beşiktaş 3 gol atamaz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 benceee, 3-1 biticek biz yenicez. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar