Achtel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Futbolu gerçekten takip ettiğine inanmıyorum açıkçası. Neyse açıklayayım. Galatasaray son maçların hepsine forvetsiz çıktı neden biliyor musun? Çünkü forvetler sakat =) Jo daha sakatlıktan yeni çıkmıştı o yüzden onu da 2. yarıya sakladı ve 2. yarı oyuna sürdü. Ha tabi bu maçı Atletico maçının provası olarak görüp o maçın taktiğini denediğini düşünüyorum ben o da ayrı bi konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Futbol bölümünde; çok şey bilen, itici ve zeka fıçısı insan rpsi yapmak yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Red said: mokokoyu buralarda görmek isteriz :) merak etme hep buralardayım. :D ama tabi bizim kaybetmemiz senin korktuğunu gizlemio di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Senin gibi low iq adamların yazı yazması yasaklanırsa zaten herkes rahatlar emin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oww yeaah man,low iq dedin iqlen dövdün beni.Gece nasıl uyurum şimdi,naçizane varlığımı üstün iqlen ezdin. Achtel said: Senin gibi low iq adamların yazı yazması yasaklanırsa zaten herkes rahatlar emin ol. Sana puanım 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Achtel said: Futbolu gerçekten takip ettiğine inanmıyorum açıkçası. Neyse açıklayayım. Galatasaray son maçların hepsine forvetsiz çıktı neden biliyor musun? Çünkü forvetler sakat =) Jo daha sakatlıktan yeni çıkmıştı o yüzden onu da 2. yarıya sakladı ve 2. yarı oyuna sürdü. Ha tabi bu maçı Atletico maçının provası olarak görüp o maçın taktiğini denediğini düşünüyorum ben o da ayrı bi konu.heheheh yahu çok komiksin yahu babam mı gönderdi nondayı dos santos'u almak için gönderme abi o zaman yani tanrı mı kutsadı bu gs'yi sakatlık falan olmaz diye mi düşündü adnan polat bu takımın son 5 maçına forvetsiz çıkması ne olursa olsun yönetim hatası getirdiğin adamlar 4 ay içinde seni hem uefa hemde süepr lig şampiyonu mu yapıcak ve mesajı iyi oku bence çünkü santraforsuz yazmışım ben bunun nedeni de eğer 18 kişilk kadroya giriyorsa Jo demek ki oyanayabilir bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bende siliyim o zaman bunu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 vallahi bilerek yazmadım onu görmemiştim ama düzelttim uyardığın için saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 guiza'ya gülizar falan diyenleride bi uyarıver khelben sana zahmet. çünkü burası taraftar forumu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 LucifeL said: Achtel said: Futbolu gerçekten takip ettiğine inanmıyorum açıkçası. Neyse açıklayayım. Galatasaray son maçların hepsine forvetsiz çıktı neden biliyor musun? Çünkü forvetler sakat =) Jo daha sakatlıktan yeni çıkmıştı o yüzden onu da 2. yarıya sakladı ve 2. yarı oyuna sürdü. Ha tabi bu maçı Atletico maçının provası olarak görüp o maçın taktiğini denediğini düşünüyorum ben o da ayrı bi konu.heheheh yahu çok komiksin yahu babam mı gönderdi nondayı dos santos'u almak için gönderme abi o zaman yani tanrı mı kutsadı bu gs'yi sakatlık falan olmaz diye mi düşündü adnan polat bu takımın son 5 maçına forvetsiz çıkması ne olursa olsun yönetim hatası getirdiğin adamlar 4 ay içinde seni hem uefa hemde süepr lig şampiyonu mu yapıcak ve mesajı iyi oku bence çünkü santraforsuz yazmışım ben bunun nedeni de eğer 18 kişilk kadroya giriyorsa Jo demek ki oyanayabilir bence... Bak şimdi senin türkçede problem var sanırım...''neden santraforsuz başladığı için rijkaard hani şu muthiş td maça beraberlik için başladı zaten'' Rijkard isteyerek maça santraforsuz başlamış demeye çalışmışsın ve adama bok atmışsın. Eğer yönetime bişey diceksen o ayrı ama gidipte rijkaard maça santraforsuz başladı zaten beraberlik için çıktı dersen yanlış yorum olur düzelt öyle gel hadi bakalım. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 adamın iqsü bizden fazla olduğu için,yazdıklarını tam anlamamamız normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Arsenal de forvetsiz oynuyor sezon başından beri, orta sahayı yeterli gördü bu konuda ki teknik kadro, böyle bir riske girildi. Yani şu an istediğimiz skorları alsak da, oyunun hücum yönü aksak bu bir gerçek ama forvetli sistemde aynılarını alacağımızın garantisi de yok, atıyorum Beşiktaş'a fark atabilir Atletico'dan fark yiyebilirdik.Şu an tüm medya soteye yattı, kötü bir sonuçta forvetsizuarahahsd diye dalacaklar ortama. Defans sağlam, süper yardımlaşma var oyun içinde, takmayın kafaya döner Baros ve Kewell 1-2 haftaya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Arkadaş ne çok biliyormuş bu millet. Baros dönüyor haftaya. Nonda o kadar kötü oynuyordu ki adam penaltı kullanmaya giderken yuhlanır hale gelmişti. Kör olur badem gözlü olur ya adam gönderildi kral yerine kondu. Sanırsın Nonda süper oynuyordu. Aç bu sezonun maç konularına bak Galatasaray'ın neler yazılmış Nonda hakkında sonra ahkam kes. Jo hem Baros'la yanyana oynayabilir hemde oynadığı maçlarda gördüğümüz kadarıyla tek forvet de oynayabiliyor. Hani nereye bok atıcağını şaşırmış millet... Doğruydu bence transferler başından beri. Dos Santos da zaten devre arasında gelsin takımı kurtarsın transferi değildi. Şansını denedi Galatasaray toparlanırsa büyük bir değer kazanırız diye. Hala da bu düşünce başarılı olabilir. Hani Galatasaray son 5 maçtır bu düzenle oynuyor yok işte Beşiktaştan korktu falan diyip kendi egonuzu böyle mi tatmin edebiliyorsunuz onu da anlamadım. Eh siz de haklısınız benim takımım da bu kadar fail olsa böyle şeylere mutlu olmaya çalışırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 8 puan fark var.zirveye yaklasın o zaman tartışalım maç eksiği var ona ragmen bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Oynanmadan puan alınmaz ama 3 puan zaten alıcaz,belediyeyide yenersek 2 puan fark kalır.O zaman konuşuruz agatöré! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Achtel said: Arkadaş ne çok biliyormuş bu millet. Baros dönüyor haftaya. Nonda o kadar kötü oynuyordu ki adam penaltı kullanmaya giderken yuhlanır hale gelmişti. Kör olur badem gözlü olur ya adam gönderildi kral yerine kondu. Sanırsın Nonda süper oynuyordu. Aç bu sezonun maç konularına bak Galatasaray'ın neler yazılmış Nonda hakkında sonra ahkam kes. Jo hem Baros'la yanyana oynayabilir hemde oynadığı maçlarda gördüğümüz kadarıyla tek forvet de oynayabiliyor. Hani nereye bok atıcağını şaşırmış millet... Doğruydu bence transferler başından beri. Dos Santos da zaten devre arasında gelsin takımı kurtarsın transferi değildi. Şansını denedi Galatasaray toparlanırsa büyük bir değer kazanırız diye. Hala da bu düşünce başarılı olabilir. Hani Galatasaray son 5 maçtır bu düzenle oynuyor yok işte Beşiktaştan korktu falan diyip kendi egonuzu böyle mi tatmin edebiliyorsunuz onu da anlamadım. Eh siz de haklısınız benim takımım da bu kadar fail olsa böyle şeylere mutlu olmaya çalışırdım... Abi adamlar Ekrem'i oynattı Ekrem'i Keita'yı tutsun diye o kadar hücumcu klübelerinde beklerken, Mustafa Denizli ne kadar mutluydu berabere kalınca.Galatasaray, Beşiktaş'tan neden korksun? Biz Fenerbahçe'ye 9 senedir yeniliyorduk, bu sezon çıktık yine normal 4-3-3'ümüzle hücum futbolumuzla yine yenildik shdf, Beşiktaş için mi bozacağız bunu? Tenekeadam said: Oynanmadan puan alınmaz ama 3 puan zaten alıcaz,belediyeyide yenersek 2 puan fark kalır.O zaman konuşuruz agatöré! Haftaya Kayseri'de puan farkı 11'e çıkar, Belediye'yi de her sene güzelce yeniyorsunuz zaten 3 puanlar hanelere yazılmış kafadan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ekrem değil Üzülmez desen bir mantığı olurdu.Ekrem bütün maç ilerde takıldı.üzülmez keitayı tek başına tuttu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 İşte Keita'nın kanadını tutması gerekiyordu hata yaptı =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Gerek görmemiş ekrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yahu bırakın dev maç var birazdan inter-chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ahahaha rüştünün çömelip yalvarışlarını yakarışlarını unutmuşlar. allahım gol nolur gol pls gol.kaderimiz mi bizim böyle pls gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kalbimiz mourinho ile <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Achtel said: Arkadaş ne çok biliyormuş bu millet. Baros dönüyor haftaya. Nonda o kadar kötü oynuyordu ki adam penaltı kullanmaya giderken yuhlanır hale gelmişti. Kör olur badem gözlü olur ya adam gönderildi kral yerine kondu. Sanırsın Nonda süper oynuyordu. Aç bu sezonun maç konularına bak Galatasaray'ın neler yazılmış Nonda hakkında sonra ahkam kes. Jo hem Baros'la yanyana oynayabilir hemde oynadığı maçlarda gördüğümüz kadarıyla tek forvet de oynayabiliyor. Hani nereye bok atıcağını şaşırmış millet... Doğruydu bence transferler başından beri. Dos Santos da zaten devre arasında gelsin takımı kurtarsın transferi değildi. Şansını denedi Galatasaray toparlanırsa büyük bir değer kazanırız diye. Hala da bu düşünce başarılı olabilir. Hani Galatasaray son 5 maçtır bu düzenle oynuyor yok işte Beşiktaştan korktu falan diyip kendi egonuzu böyle mi tatmin edebiliyorsunuz onu da anlamadım. Eh siz de haklısınız benim takımım da bu kadar fail olsa böyle şeylere mutlu olmaya çalışırdım... Şimdi Nonda konusuna yalnış yerden bakıyorsunuz şöyle düşünün bir futbolcu için daha sezon başı kampından itibaren gitti,gidiyor,1saat sonra gidiyor yok 2 saat sonra gidiyor spekülasyonları daha sezon başı kampında başladı,sezon açıldı ve 5 maçta 6 gol attı ayrıca keita ile saha içinde gayet iyi anlaştığı aşikardı. Bu durumda bile devam sezon ortası gidiyor hatta şimdiden gitti ama sezon ortası bekleniyor falan bu tarz spekülasyonları devam ettiği halde Nonda çok iyi profesyonelmiş ki kulübe kaldı zamanda ağzını da açmadı peki bu kadar spekülasyonlar içinde bir futbolcudan nasıl verim alırsınız bunu bi düşünün. 2.olarak da Baros haftaya antremanlara başlayıp ilk maç 11 de çıkarsa o zaman tüm hafta antreman yapan Jo Beşiktaş maçında oynarmıydı diye oturup düşünür müsünüz merak ediyorum eğer öyle bir şey olursa o zaman sayın Rijkaard hakkındaki düşüncelerimi gayet iyi anlarsınız. 3.olarak da Nonda'nın takımdan gidişi ve yapılan transferler gayet yalnış Jo için söylenene göre 15 milyon euro istemiş bonservis olarak M.City ve Dos Santos için istenen para da belli değil ayrıca Dos Santos ve Jo'nun 4 aylık kira bedelleri 3 veya 3,5 milyon avro civarında tutarken senelik 1,2 milyon avro alan Nonda'nın sezon başından itiabren akasında durulsaydı şuan bu kadar sakat içinde hem kadro zaafiyetinde faydalı olup hemde kulüp kasasına zarar vermek yerine yarar yermez miydi bence daha faydalı olup yarar verirdi çünkü o potansiyele sahip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Neill+Jo+santos'un maliyeti 3.5m Euro oldu bu sezon için... Gökhan Ünal'a 4.5 Tabata'ya 8 milyon Euro veren takımlar nasıl Galatasaray transfer politikasını eleştiriyor bunu da ben anlayamıyorum. Nonda geçen sezon da kötüydü bu sezon daha da kötüydü zaten sakatlıklarla boğuşuyordu. Zaten iyi olsa kimse göndermezdi merak etmeyin... Nonda hangi 5 maçta 6 gol attı? Hangisinde gerçekten aaa bu golü anca Nonda atardı dedin? Türkiye liginden 20 tane futbolcu bulurum ben o maçlarda GS forvetinde oynasa 6 gol atıcak... Baros ne şartlarda geri gelicek fizik gücü ne durumda olucak bilemiyoruz. Ama Jo sakatlanmadan önce de öyle çok yüksek fizik kondisyonla gelmedi takıma. Toparlanma evresindeyken sakatlandı o yüzden tekrar dakikaları maç yaptıkça arttırıcaktır.. Ayrıca ayrı bi komedi sizene arkadaş Galatasaray forvetsiz kaldıysa, klübün yönetimin tercihidir. Bu takım şuan ligde lider avrupada da atletico madrid gibi bi takımdan avantajlı bi skorla döndü. Çok önemli yıldızları da eksik şuan ve yakında dönücekler. Sadece Sabri'nin dönüşü bile takımda çok şeyi değiştiricektir. Keita'nın formunda düşüş gördüyseniz sebebi Nonda'nın gitmesine üzülmesi değil Sabri'nin yokluğunda kanatta organizasyona giriceği futbolcu kalmamasından. Siz rahat olun kritik 2 maçı atlattı Galatasaray bir kaza olmaz bugün de turu geçersek daha da kimse tutamaz Galatasaray'ı sanırım medyanın ve sizlerin de en büyük korkunuz bu =) Leo-Sabri-Neill-Emre-Hakan-Topal-Elano-Sarp-Arda-Keita-Baros Tarzı bi kadro beni de korkutur yani. Hele ki yedek klübesinde de Jo-Kewell-Caner gibi adamlar olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar