Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş- Galatasaray 21.02.2010 @19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yusuf oynamaz bile, Beşiktaş öyle hata yapmaz.Ha forveti yok bunların diye Mustafa Denizli ilk maçtaki gibi saçma formasyonlara giderse yenilmemiz mucize.Defans çok formda, sanmıyorum Beşiktaş pozisyona girsin
Mesaj tarihi:
balon said:

jo yetiştirilmeye çalışılıyormuş, yetişir umarım.

Jo yetişirse bile Atletico maçının 11'i çıksın, atamazsak gol girer.Sivok ve Ferrari'nin ortasında erir sakatlıktan yeni çıkmış adam
Mesaj tarihi:
neill olmasaydı korkardım ama adam muthiş.galatasaray gelmiş geçmiş en iyi defansların başında gelir bence.gelir gelmez bide direk uyum sağladı adam
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

balon said:

Jo yetişirse bile Atletico maçının 11'i çıksın, atamazsak gol girer.Sivok ve Ferrari'nin ortasında erir sakatlıktan yeni çıkmış adam

jo uefa da oynıyamıyo bro
Mesaj tarihi:
Khelben said:

BulletRide said:

balon said:

jo uefa da oynıyamıyo bro

duzgun oku sunları bıro.Adam farkli bisi diyor.
Mesaj tarihi:
dos santos un kendine hiç güveni yok top geldimi en yakınındaki adama direk veriyor topu.bu maçta 1 gol atarsa kendine gelir en azından bundan kötü olmaz :P
Mesaj tarihi:
bu maç cimbomluların o'neill e olan güveninin sarsıldığı maç olacak. ahanda yazdım buraya! rüyamda gördüm adam komik komik hatalar yapacak :D sonra cimbomlular dicek niye aldık bu adamı o vardı bu vardı. ne gerek var :D
Mesaj tarihi:
ermynorac said:

bu maç cimbomluların o'neill e olan güveninin sarsıldığı maç olacak. ahanda yazdım buraya! rüyamda gördüm adam komik komik hatalar yapacak :D sonra cimbomlular dicek niye aldık bu adamı o vardı bu vardı. ne gerek var :D

kendi kalesine 3 gol atsa da demeyiz.. merak etme :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...