EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yeneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Yusuf oynamaz bile, Beşiktaş öyle hata yapmaz.Ha forveti yok bunların diye Mustafa Denizli ilk maçtaki gibi saçma formasyonlara giderse yenilmemiz mucize.Defans çok formda, sanmıyorum Beşiktaş pozisyona girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 beşiktaş bu sene 3 gol attı mı ankaraspor maçı hariç ki fark atıyor. neyine güveniyor bu adamlar anlamıyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Fenere attılar ya lan, bir de Gençlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 jo yetiştirilmeye çalışılıyormuş, yetişir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Khelben said: beşiktaş bu sene 3 gol attı mı ankaraspor maçı hariç ki fark atıyor. neyine güveniyor bu adamlar anlamıyorum ahah ya sen nediyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 üzeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 balon said: jo yetiştirilmeye çalışılıyormuş, yetişir umarım. Jo yetişirse bile Atletico maçının 11'i çıksın, atamazsak gol girer.Sivok ve Ferrari'nin ortasında erir sakatlıktan yeni çıkmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 neill olmasaydı korkardım ama adam muthiş.galatasaray gelmiş geçmiş en iyi defansların başında gelir bence.gelir gelmez bide direk uyum sağladı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 evet fener ve gençlere atmışlar. ilginç ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 BulletRide said: balon said: jo yetiştirilmeye çalışılıyormuş, yetişir umarım. Jo yetişirse bile Atletico maçının 11'i çıksın, atamazsak gol girer.Sivok ve Ferrari'nin ortasında erir sakatlıktan yeni çıkmış adam jo uefa da oynıyamıyo bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 BulletRide said: Fenere attılar ya lan, bir de Gençlereahahaha attıkları 25 gol var 10 u 3 takıma sfds.tekide zaten ankaraspor:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Khelben said: BulletRide said: balon said: jo yetiştirilmeye çalışılıyormuş, yetişir umarım. Jo yetişirse bile Atletico maçının 11'i çıksın, atamazsak gol girer.Sivok ve Ferrari'nin ortasında erir sakatlıktan yeni çıkmış adam jo uefa da oynıyamıyo bro duzgun oku sunları bıro.Adam farkli bisi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Gio yerine Jo oynar Arda da sol açıkta oynar... Bitti gitti işte daha ne :D aynı kadro daha iyi formasyon ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ortada Elano, sağda Keita olsun da farketmez.Neill ve Mehmet Topal'a çok güveniyorum bu maç.Top göstermicez umarım. Khelben Beşiktaş maçı için konuşuyorum lan Jo hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bi şey diyeyim mi ben dos santosdan patlama bekliyorum bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bütün gs patlasın bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 he pardon yeni yeni uyanıyorum da henüz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Dos Santos afacan ya, bu maç ben de bekliyorum kilit hareketler, güveniyorum nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Şu an için beşiktaştan daha iyi durumdayız, alıcaz bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 dos santos un kendine hiç güveni yok top geldimi en yakınındaki adama direk veriyor topu.bu maçta 1 gol atarsa kendine gelir en azından bundan kötü olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bu maç cimbomluların o'neill e olan güveninin sarsıldığı maç olacak. ahanda yazdım buraya! rüyamda gördüm adam komik komik hatalar yapacak :D sonra cimbomlular dicek niye aldık bu adamı o vardı bu vardı. ne gerek var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ermynorac said: bu maç cimbomluların o'neill e olan güveninin sarsıldığı maç olacak. ahanda yazdım buraya! rüyamda gördüm adam komik komik hatalar yapacak :D sonra cimbomlular dicek niye aldık bu adamı o vardı bu vardı. ne gerek var :D kendi kalesine 3 gol atsa da demeyiz.. merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ya beşiktaş alır gibi yada berabere. beşiktaşın ölüm kalım maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kutsal ittifak bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar