Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 hava olmasın da daha dün 640 gb samsung 2.5" external hdd aldım mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bide rss readerimdan baktim, boyle bi entry vardi. isine yararsa; http://lifehacker.com/5237503/five-best-free-data-recovery-tools Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 pm olacaktı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Killer said: di said: Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin. yetemem ona heralde yetmek bi yana tıkırtı çıkarıyosa hdd bu işlem derdini çözmez. üzerindeki usb hede devresi bozulunca işe yarar bu yöntem ama o diskin kendisi yakında gidici. başka bi disk bulup halen çalışıyoken herşeyini yedekle, bunu da garantisi varsa garantiye ver acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Toledor said: SEAGATE in Allah belasını versin daha başka birşey demiyorum. This. Sen hadi düşürdün de böyle oldu. Ben gittim %24 indirimdeydi bi tane Seagate aldım 1.5TB, bozuk. Kafa vurması olayı varmış. Hatta o modelin %60-70'inde falan varmış o arıza (seagate expansion 1.5tb) Yedekleyemeyeceğim kadar veri yazdıktan sonra farkettim hatayı. Benim de hayatım onda mesela. Yeni bi tane alana kadar idare edicem artık. Çıkartıp kasaya takmayı denedim bi şey farketmedi bu arada. Hatta artık nası derme çatma yapmışlarsa, kapağın ayakları çatırt diye kırıldı açarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Seagate Freeagent larda ilk çıkan versiyonların hepsinde varmış bu problem. Ben verdim garantiye veriler gitti tabi, tekrar bir freeagent verdiler ama v2.0 gibi birşey kutuda hafif bir değişime gitmişler. İç donanımda da bir değişim yapmışlardır muhakkak. 1 aydır kullanıyorum bir ısınma falanda yapmadı. Ama değerli verileri sağlam korunan bir cd/dvd de yedeklemenizi öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 KHaRoN said: bide rss readerimdan baktim, boyle bi entry vardi. isine yararsa; http://lifehacker.com/5237503/five-best-free-data-recovery-tools sağolasın, bakayım onların hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Silphatos said: bana bir kaç veri kurtarma programı söyler misiniz sana ne oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 amcama ya işyerinde pc qq olmuş, içinde önemli şeyler vardı herhalde. gariban yardım istedi bana data kaybı komaz, 2.5mb/sn ile yarın 1tb'ı tekrar indirirm nolacak dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mr_Hand said: Killer said: di said: Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin. yetemem ona heralde yetmek bi yana tıkırtı çıkarıyosa hdd bu işlem derdini çözmez. üzerindeki usb hede devresi bozulunca işe yarar bu yöntem ama o diskin kendisi yakında gidici. başka bi disk bulup halen çalışıyoken herşeyini yedekle, bunu da garantisi varsa garantiye ver acilen. çalışıyoken demişin mr_Hand üstünden 4 ay falan geçti galiba bozulmanın. bi ara bulmuştum aynı hd'den ama elime geçmedi sora. duruyo hala serviste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 benim harici maxtor da bugün itibari ile gg-hdd grubuna katıldı. Aslında düşündüm de boş yere harici almışım şimdiye kadar 3-4 defa evin dışına çıkarmışımdır gidip internal alacağım sanırım fiyat-güvenirlik durumu falan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar