Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External GG ;(

Killer

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

di said:

Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin.

yetemem ona heralde

yetmek bi yana tıkırtı çıkarıyosa hdd bu işlem derdini çözmez. üzerindeki usb hede devresi bozulunca işe yarar bu yöntem ama o diskin kendisi yakında gidici.

başka bi disk bulup halen çalışıyoken herşeyini yedekle, bunu da garantisi varsa garantiye ver acilen.
Sosyal ağlarda paylaş

Toledor said:

SEAGATE in Allah belasını versin daha başka birşey demiyorum.

This.
Sen hadi düşürdün de böyle oldu. Ben gittim %24 indirimdeydi bi tane Seagate aldım 1.5TB, bozuk. Kafa vurması olayı varmış. Hatta o modelin %60-70'inde falan varmış o arıza (seagate expansion 1.5tb)
Yedekleyemeyeceğim kadar veri yazdıktan sonra farkettim hatayı. Benim de hayatım onda mesela. Yeni bi tane alana kadar idare edicem artık.

Çıkartıp kasaya takmayı denedim bi şey farketmedi bu arada. Hatta artık nası derme çatma yapmışlarsa, kapağın ayakları çatırt diye kırıldı açarken.
Sosyal ağlarda paylaş

Seagate Freeagent larda ilk çıkan versiyonların hepsinde varmış bu problem. Ben verdim garantiye veriler gitti tabi, tekrar bir freeagent verdiler ama v2.0 gibi birşey kutuda hafif bir değişime gitmişler. İç donanımda da bir değişim yapmışlardır muhakkak. 1 aydır kullanıyorum bir ısınma falanda yapmadı. Ama değerli verileri sağlam korunan bir cd/dvd de yedeklemenizi öneririm
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Killer said:

di said:

Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin.

yetemem ona heralde

yetmek bi yana tıkırtı çıkarıyosa hdd bu işlem derdini çözmez. üzerindeki usb hede devresi bozulunca işe yarar bu yöntem ama o diskin kendisi yakında gidici.

başka bi disk bulup halen çalışıyoken herşeyini yedekle, bunu da garantisi varsa garantiye ver acilen.

çalışıyoken demişin mr_Hand üstünden 4 ay falan geçti galiba bozulmanın. bi ara bulmuştum aynı hd'den ama elime geçmedi sora. duruyo hala serviste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...