Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 15 dk önce falan philips marka externalım yere düştü. şimdi çalıştırıyorum takır takır ses geliyo içinden ve bilgisayar görmüyo. tüm hayatım onun içinde bilgiler dosyalar flan giderse bittim ben yani.yeni hayata falan başlamam lazım. recover edilir diyin nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 edilir de, yeni hayata ba$lamak daha mantikli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Moralini bozmak gibi olmasın ama bilgi kurtarma işlemi malesef çok pahalı. Yeni hayata başlamak daha ucuza gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 ben bilgileri aliyim de sora başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 geçmiş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 99 $ + kdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 sabahtan beri geziyorum.zor diyolar kurtarılması. baya da pahalıya patlar falan. philipsin servisine gittim recover'ın sözünü veremiyoruz dediler hiç vermedim ben de. var mı bu duruma düşmüş sağlam recover'cı tanıyan. ciddi hayatımın şu ana kadar olan kısmı silincek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 mb'ı 1.5TL diye duymuştum ben. her gb 1.5bin lira yapıyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bugün öyle bişey düşünüyodum. hd'yi açsalar tekrar dosyaları görsem, seçsem şu dosyalar diye tamam. iyi öyle kapatırız bi şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Ibas var en çok bilinen. Fakat Türkiye sayfaları açılmıyor nedense. (http://www.ibas.com.tr) Fiyat olarakta baya tuzluydu. Ibas'a göre daha ucuz olan Veri Kurtarma'yı tavsiye edebilirim. http://www.verikurtarma.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 di said: Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin. yetemem ona heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 geçmiş olsun :,( external olayını bu yüzden sevmiyorum ben işte, bi gitti mi 10 yıllık herşey gg olabiliyor, allah (tyr da olur) writable dvd üretenleri korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Geçenlerde ortalama 50cm'den aşağı düşüşe başladığı anda (kediler sağ olsun) ayakta ve önünde oluşumdan ötürü sol ayağımın iç tarafıyla yaptığım kesme sonucu Seagate FreeAgent 750GB Ext HDD'nin başına kötü bir hal gelmemesini sağladım. Bir dahaki sefere ayağını kullanmayı dene. Cidden geçmiş olsun, çok pis bir durum. 2 ext var, 2 de kedi var, sürekli düşürcekler korkusuyla yaşıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Sizinki yine düşüp bozulmuş benimki durduk yere bozuldu... Tık tık ses geliyor durmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bilgisayarcının birine götürdüm.biraz tuzlu dedi. ne kadar dedim 100 dolar dedi. e iyi 100 dolar az bile o dosyalar için dfg.medyası gittiyse gg dedi falan. 15 16 saatte anca kurtarılır dedi. bakalım ya inşallah. şans bikere de yüzüme gülsün. geçen de laptop bozuldu ona para verdim noluyo paso bişeyler bozuluyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Todesengel said: Sizinki yine düşüp bozulmuş benimki durduk yere bozuldu... Tık tık ses geliyor durmadan.sen hala kendi kendine bozuldu san. temizlikçi kadın ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 knex alıp benzer ama daha sağlam bir kafes yapmalısınız etrafına => http://i222.photobucket.com/albums/dd276/jdbero1/KnexNapkinHolder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Killer said: di said: Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin. yetemem ona heralde Abi ... acinasi haldesin =) Bi de bu konularla alakali biriydin sanki ? =) Bu arada su 100 dolara yapariz olayi "bizim biladerin oglu yapiyo bu web sitelerinden verelim ona yapsin" deyip kurumsal site yaptirmaya calismak gibi geldi bana. Sana soyledigim seyi adam deneyip, 100 dolar alip, disk'i hic edip teslim edecek sana bence =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 acınası halde olabilirm şu anda evet. bilgisayarla ilgiliyim de hardware kısmıyla değil. anca fan söküp takarım, ram çıkartır takarım falan yani. dediğinden bişey anlamadım yani napiyim? kafa vurması mı ne diyolar olaya.metal cdyi okuyan o zımbırtı neydi iğne gibi o galiba spin atıyo sürekli o tak tak ses çıkartıyo.yani kurtarılır diye inandırdım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 elin yatkınsa, hddnin aynısından bir tane daha alıp diski diğerine takarak çalıştırabilirsin. mümkün ama sen yapabilir misin bilmiyorum ya da bozuk kısmı tespit edip sadece orayı değiştirebilirsin. bilgilere değecek diyorsan dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 di said: Killer said: di said: Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin. yetemem ona heralde Abi ... acinasi haldesin =) Bi de bu konularla alakali biriydin sanki ? =) Bu arada su 100 dolara yapariz olayi "bizim biladerin oglu yapiyo bu web sitelerinden verelim ona yapsin" deyip kurumsal site yaptirmaya calismak gibi geldi bana. Sana soyledigim seyi adam deneyip, 100 dolar alip, disk'i hic edip teslim edecek sana bence =P iyi de sorun disk in icinde, internal olarak baglaman bir$eyi cozmez ki. hani entegresinde sorun olsa, hic kurcalamadan degi$tirebiliyosun di$aridan ama bu sorunda diski acip surucu kafalarini falan degistirmen lazim gibi gorunuyor.. olme e$$egim. bi de icine toz felan da girmemesi lazim -ki bu imkansiz- o nedenle kasma, pro bi yere gotur. ne yalan soyliyim 100$ a veri kurtarabileceklerini pek dusunmuyorum ama belki teknoloji cok yayginlasip fiyati du$mu$tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 assdgdfaf killer baya bi alakalı pc ile http://forum.paticik.com/read.php?5,3184753,3970868#msg-3970868 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 geçmiş olsun, bende bu olaydan korktuğum için hayati düzeyde olan bilgileri dvdye kopyaladım, şu an yedeklerim mevcut. bu işi düzelttikten sonra mutlaka böyle bir yedekleme yap. ben çok huzurluyum şu an yedeklerimle :) elesso said: assdgdfaf killer baya bi alakalı pc ile http://forum.paticik.com/read.php?5,3184753,3970868#msg-3970868 linkler süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Esh said: di said: Killer said: di said: Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin. yetemem ona heralde Abi ... acinasi haldesin =) Bi de bu konularla alakali biriydin sanki ? =) Bu arada su 100 dolara yapariz olayi "bizim biladerin oglu yapiyo bu web sitelerinden verelim ona yapsin" deyip kurumsal site yaptirmaya calismak gibi geldi bana. Sana soyledigim seyi adam deneyip, 100 dolar alip, disk'i hic edip teslim edecek sana bence =P iyi de sorun disk in icinde, internal olarak baglaman bir$eyi cozmez ki. hani entegresinde sorun olsa, hic kurcalamadan degi$tirebiliyosun di$aridan ama bu sorunda diski acip surucu kafalarini falan degistirmen lazim gibi gorunuyor.. olme e$$egim. bi de icine toz felan da girmemesi lazim -ki bu imkansiz- o nedenle kasma, pro bi yere gotur. ne yalan soyliyim 100$ a veri kurtarabileceklerini pek dusunmuyorum ama belki teknoloji cok yayginlasip fiyati du$mu$tur. Zilyon tane disk dusuren, diskini dusuren ve temizlikcilerden cok cekmis biri olarak deneyimime dayanarak yazdim onu aslini istersen. Hani cogunlukla kutular patladi benim elimde. Ha kafanin diske surttugunu bundan onceki mesajlarda gorsem farkli yaklasirdim tabi olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar