Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External GG ;(

Killer

Öne çıkan mesajlar

sabahtan beri geziyorum.zor diyolar kurtarılması. baya da pahalıya patlar falan. philipsin servisine gittim recover'ın sözünü veremiyoruz dediler hiç vermedim ben de. var mı bu duruma düşmüş sağlam recover'cı tanıyan. ciddi hayatımın şu ana kadar olan kısmı silincek yani
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde ortalama 50cm'den aşağı düşüşe başladığı anda (kediler sağ olsun) ayakta ve önünde oluşumdan ötürü sol ayağımın iç tarafıyla yaptığım kesme sonucu Seagate FreeAgent 750GB Ext HDD'nin başına kötü bir hal gelmemesini sağladım.
Bir dahaki sefere ayağını kullanmayı dene.

Cidden geçmiş olsun, çok pis bir durum. 2 ext var, 2 de kedi var, sürekli düşürcekler korkusuyla yaşıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarcının birine götürdüm.biraz tuzlu dedi. ne kadar dedim 100 dolar dedi. e iyi 100 dolar az bile o dosyalar için dfg.medyası gittiyse gg dedi falan. 15 16 saatte anca kurtarılır dedi. bakalım ya inşallah. şans bikere de yüzüme gülsün. geçen de laptop bozuldu ona para verdim noluyo paso bişeyler bozuluyo ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

di said:

Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin.

yetemem ona heralde

Abi ... acinasi haldesin =) Bi de bu konularla alakali biriydin sanki ? =)

Bu arada su 100 dolara yapariz olayi "bizim biladerin oglu yapiyo bu web sitelerinden verelim ona yapsin" deyip kurumsal site yaptirmaya calismak gibi geldi bana. Sana soyledigim seyi adam deneyip, 100 dolar alip, disk'i hic edip teslim edecek sana bence =P
Sosyal ağlarda paylaş

acınası halde olabilirm şu anda evet. bilgisayarla ilgiliyim de hardware kısmıyla değil. anca fan söküp takarım, ram çıkartır takarım falan yani. dediğinden bişey anlamadım yani napiyim?

kafa vurması mı ne diyolar olaya.metal cdyi okuyan o zımbırtı neydi iğne gibi o galiba spin atıyo sürekli o tak tak ses çıkartıyo.yani kurtarılır diye inandırdım kendimi
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Killer said:

di said:

Disk'i kutudan sokup internal olarak ya da baska bi kutu ustunden baglamayi deneyebilirsin.

yetemem ona heralde

Bu arada su 100 dolara yapariz olayi "bizim biladerin oglu yapiyo bu web sitelerinden verelim ona yapsin" deyip kurumsal site yaptirmaya calismak gibi geldi bana. Sana soyledigim seyi adam deneyip, 100 dolar alip, disk'i hic edip teslim edecek sana bence =P

iyi de sorun disk in icinde, internal olarak baglaman bir$eyi cozmez ki.

hani entegresinde sorun olsa, hic kurcalamadan degi$tirebiliyosun di$aridan ama bu sorunda diski acip surucu kafalarini falan degistirmen lazim gibi gorunuyor..

olme e$$egim. bi de icine toz felan da girmemesi lazim -ki bu imkansiz- o nedenle kasma, pro bi yere gotur. ne yalan soyliyim 100$ a veri kurtarabileceklerini pek dusunmuyorum ama belki teknoloji cok yayginlasip fiyati du$mu$tur.
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, bende bu olaydan korktuğum için hayati düzeyde olan bilgileri dvdye kopyaladım, şu an yedeklerim mevcut. bu işi düzelttikten sonra mutlaka böyle bir yedekleme yap. ben çok huzurluyum şu an yedeklerimle :)
elesso said:

assdgdfaf killer baya bi alakalı pc ile

http://forum.paticik.com/read.php?5,3184753,3970868#msg-3970868

linkler süpermiş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

di said:

Killer said:

di said:

yetemem ona heralde

iyi de sorun disk in icinde, internal olarak baglaman bir$eyi cozmez ki.

hani entegresinde sorun olsa, hic kurcalamadan degi$tirebiliyosun di$aridan ama bu sorunda diski acip surucu kafalarini falan degistirmen lazim gibi gorunuyor..

olme e$$egim. bi de icine toz felan da girmemesi lazim -ki bu imkansiz- o nedenle kasma, pro bi yere gotur. ne yalan soyliyim 100$ a veri kurtarabileceklerini pek dusunmuyorum ama belki teknoloji cok yayginlasip fiyati du$mu$tur.

Zilyon tane disk dusuren, diskini dusuren ve temizlikcilerden cok cekmis biri olarak deneyimime dayanarak yazdim onu aslini istersen. Hani cogunlukla kutular patladi benim elimde. Ha kafanin diske surttugunu bundan onceki mesajlarda gorsem farkli yaklasirdim tabi olaya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...