zgrw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Nereye açacağıma karar veremedim ama sonra buraya açtım :) Herneyse, delta bisiklet, güngören bisiklet ve sds bisikletten haberim var ama bunların hepsi bahçeli civarında (ben de bahçelide oturuyorum ama işime gelmiyor :D) benim aradığım, gölbaşı civarında kiralayan bir yer var mı? mogan park'a gidip bisiklet ile gezmeyi düşünüyorum :) bahçeliden oraya bisiklet taşımak istemiyorum arabayla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 bira icioruz diye tartaklanmıstık mogan parkda,olede yobaz bir yonetimi var,melihin sonucta. Golun kıyısı olması dısında ogan tırt,incek tarafında cankaya tesisleri var girişte hemen incegin,son düzenlemeden sonra gayet iyi olmus mekan ,orda bisiklet kiralanıyodu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 niye içiyonuz parkta siz de argaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 incek de çok uzak ya :) ama bakayım oraya da, mogan park, yeşil, göl var fln ondan seviyorum, eymir de öyle güzel oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar