scorch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ı ıh süresi 2h a uzuyor flask ve elixirların
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 axedice said: Arma said: Abi o zaman ben pve fury warrior için ne meslek kasayım? JC + BS. Str kullanan melee classların hepsi direk bu ikisine gitmeli. Hatta arpen için giden hunter bile var ve lw üzerine mantıklı bi seçim. Ama halihazırda bi prof varsa silmeye değmez 3-5 dps için. herkez bs jc gidebilir
Phae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Engineering almazsan üzülürsün Nae pvp diyorsan. Bence engineering ve enchant/jc falan git, pvp için en kralı.
trix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 BG'yi geçtim de arenada engineeringin bir nanesini göremedim warrior olarak. hydra, flyn falan vanish kırıyor roketle ama onu yapacak ne latency var ne de zamanlama var bende.
Phae Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Warrior'da çok da manalı birşey değil. Ama hunter gibi nuke asılan classlarda çok iyi. Shatter+ rocket + reign of the dead gerçegi var oyunda.
trix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hunterlarda engineering pvp'de farz gibi birşey gerçi, disengane+paraşüt ile ebesine uçuyorlar resmen.
Öne çıkan mesajlar