SimasheR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 www.chatcity.cc dünyada olmayıp türkiyede olan sıradan sitelerden. daha doğrusu dünyada var ama böylesi değil :)[signature][hline](tüm hakkım saklandı) www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gayet güzel olmuş[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bir de gazogen.com vardı galba..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gazogeni biliyorum ama iş yapmaz :) çok çizgifilmsi. ben beğenmemiştim onu. chatcity yetişginlere yönelik gibi geldi bana :)[signature][hline](tüm hakkım saklandı) www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bir de her tarafta menülerde rezalet türkçe kullanmasalar olmayacak. neymiş? "ChatCity nası bişi?" uyuzz...[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İnanın içerdeki muhabbetlerde irenç.oraya uğramışlığım var hatun şekli gören tüm irkekler gümm.. hatunun dibine yapışıo :) ee noluo haliyle tipi çirkin bilem olsa hatunumuzun kaba eti kalkıo :)[signature][hline]..::Paticik Karaborsa İşletmecisi::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 türkiyedeki her irc muhabbetinde olduğu gibi yani dimi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 www.habbohotel.com olmasın sakın :P[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tek kelime ile "iğrenç" daha fazla kelime kullanmak gerekirse; 1462 üye var diyor e public odalar bakıyorsun 60 civarı insan, hadi diyelim 500 kişide kendine oda açmış, gerçek sayıyı bikaçkere toplamışlar yani :) bildiğin chat işte, ben ilk takılırken bilgisayara o zamanlar "microsoft chat" diye birşey vardı öyle karikatürize elemanlar konuşuyordu tiplemeler falan onu andırdı. bununda mirc den bir farkı yok, ama belli bir havası var görsel açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar