Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çocuk esirgeme kurumu.

kermit

Öne çıkan mesajlar

selam.
şöyle bi soru soracağım. bu çocuk esirgeme kurumuna nasıl ve nereden bağış yapabiliyoruz.
hani parayı yanıma alıp çocuk esirgeme kurumuna gidip alın bu parayı ben bağış yapıyorum diyip elden falanmı vericez yoksa bankadan falanmı?
usülü nedir.
bide galiba gidip çocuklarla zaman geçirme gibi imkanımız vardı yannış bilmiyosam ?
yardımlarınız için teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bankaya yatırılır yatırılmasınada hani türkiyede o para çocuklara gidermi düşüncesi herkesde vardır.
hani böyle elden yardım yapabiliyozmu acaba ?
kıyafet olsun, kitap olsun, oyunca vb şeyler alıp götürsek kabul ediliyomu ?
orda bağışta yazmışlar kitap alınsın çocuklara diye seçebilirsiniz falan diye ama hiç güven olmaz onlarada.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bankanın SD olayları çerçevesinde ben yılbası için böyle bi olay planlamıştım.

Ama devletten şöyle bi yanıt geldi:

Siz bi seferliğine hediye alıp geliyorsunuz. Bu çocuklar seviniyor, sonra nerede o abiler ablalar diye bize soruyorlar. Psikolojik gelişimleri kötü etkileniyor. Hediye almak zorunda değilsiniz biz burada maddi ihtiyaçlarını karşılıyoruz ama onların düzenli ilgilenecek insanlara ihtiyaçları var demişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

annemleri kafalamaya çalıştım dün aslında bu evlat edinme olayıyla ilgilide pek sıcak bakmadılar.
60 yaşınada geldiler haklılarda hehe.
bide 2 tane yeğen olunca sürekli gelip giden evde kafa dinlenmez falan ben bu yaştan sonra nası çocuğa bakayım vs vs kafamı şişirdi.
bende büyük ihtimal senin dediğin gibi yapıcam koruyucu aileye giriyo galiba o.
bakalım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

shçek ilgileniyor cocuk esirgeme ile.

antalyada yağ sanayi kavşağından kipaya doğru dön 2,5 km kadar git önüne gelir Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme kurumu

yaşın neydi bu arada ? ( yaştan kastım gençsen her yaştan kız olduğu için ve potansiyel hatun merkezi olduğu için çok genç dolanıyor orlarda.. içeri almayabiliyorlar gençleri.güven sağlaman lazım yada.)

nerden biliyosun dersen yeğenim kaldı 2 sene..
Sosyal ağlarda paylaş

o dediğin adresi aldım bende zaten.
valla telefon numarası var önceden telefon edip konuşcam ben direk zart diye gitmem galiba.
ben gençlerle değilde genelde -14 yaş grubuyla (pedo esprisini yapana küfür ederim) ilgilenirim heralde.
yaşta 24 sorun olursa annemle giderim dicem bu seferde kız istemeye geldi zannederler haha. olmadı kızkardeşimle giderim farketmez.
Sosyal ağlarda paylaş

karışık orası.. 1 yaşında cocukta var 17 yaşında gençte.
10 yaşına kadar erkek de var. 10 yaşından sonra kızılarık tarafında(imam hatip lisesinin o tarafda erkek yurdu var oraya nakil ediliyorlar)

Sultan hanım var orda hala duruyorsa onu bul iyi biridir yardımcı olur.

bence maddi yardım yerine git marketten gofret falan al yada oyuncak al hatta badi falan al ucuz.. dağıt orda daha cok seviniyorlar.yada git ilk konuş neleri eksik diye görünce fark edersin eksiklikleri ona göre bişeyler alırsın hem dağıtırsın hem vakit geçirirsin. ( annenle falan gidersen cocuk alabilirsin 1 günlük falan gezdirirsin)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...