kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 selam. şöyle bi soru soracağım. bu çocuk esirgeme kurumuna nasıl ve nereden bağış yapabiliyoruz. hani parayı yanıma alıp çocuk esirgeme kurumuna gidip alın bu parayı ben bağış yapıyorum diyip elden falanmı vericez yoksa bankadan falanmı? usülü nedir. bide galiba gidip çocuklarla zaman geçirme gibi imkanımız vardı yannış bilmiyosam ? yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bide antalyada nerde? baktım googledan galiba ben bulamadımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vay zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vay hisli duygusal çocuk. koruyucu aile bagis ve yardımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya bankaya yatırılır yatırılmasınada hani türkiyede o para çocuklara gidermi düşüncesi herkesde vardır. hani böyle elden yardım yapabiliyozmu acaba ? kıyafet olsun, kitap olsun, oyunca vb şeyler alıp götürsek kabul ediliyomu ? orda bağışta yazmışlar kitap alınsın çocuklara diye seçebilirsiniz falan diye ama hiç güven olmaz onlarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Alıp hediye olarak götürebiliyosun sanırım ya. Daha mutlu olurlar hem kalanı da bağışlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 devletin kurumu bilaer nasıl güven olmaz? demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 neyse bi şekilde bakıcaz yoluna. elden verilebiliyosa hediye vs tarzında öyle yapıcam. sizde yapın arkadaşlar bu arada. güzel bişi. çocuklar zaten güzeldir orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 zamanında şirkette çalışırken shçekun işlerini yapıyordum bayaa bi yurda gittim yaşlılar evleri falan orada öyle durumlar varki cidden ağlarsınız "ben bu kadar şanslıyım" diye biz iş yaparken bile yurdun kapısına çocuğu bırakıp kaçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Gökalp melek gibi insansın galiba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 helal okumuştum halalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yurtlara gidip öyle kitap kıyafet falan verildiğinde kabul ediyorlar. resmi olarak olay nedir bilemiyorum, ama özellikle küçük bir yurtsa sorun etmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bizim bankanın SD olayları çerçevesinde ben yılbası için böyle bi olay planlamıştım. Ama devletten şöyle bi yanıt geldi: Siz bi seferliğine hediye alıp geliyorsunuz. Bu çocuklar seviniyor, sonra nerede o abiler ablalar diye bize soruyorlar. Psikolojik gelişimleri kötü etkileniyor. Hediye almak zorunda değilsiniz biz burada maddi ihtiyaçlarını karşılıyoruz ama onların düzenli ilgilenecek insanlara ihtiyaçları var demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 neyse bi tanesinin adresini aldım antalyadaki. haftasonu durum nedir bilmemde pazartesi gidicem inşallah. öğreniriz elden hediye tarzı şeyler verilebiliyomu çocuklara falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 @QoS: sürekli ilgileniriz inşallah bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 verilebiliyor ama hafta yada ay içinde belirli tarihleri var bildiğim kadarıyla. istersen abisi/ablası olabiliyorsun hatta, ziyaret etme bayramlarda vesaire yanına alma durumun oluyor eğer ailenle yaşıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ne gerek var abi kafayımı yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 annemleri kafalamaya çalıştım dün aslında bu evlat edinme olayıyla ilgilide pek sıcak bakmadılar. 60 yaşınada geldiler haklılarda hehe. bide 2 tane yeğen olunca sürekli gelip giden evde kafa dinlenmez falan ben bu yaştan sonra nası çocuğa bakayım vs vs kafamı şişirdi. bende büyük ihtimal senin dediğin gibi yapıcam koruyucu aileye giriyo galiba o. bakalım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bana ver yani onun yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 DOYURAMADIKKİ SENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 vat aquila adam iyi kalpli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 shçek ilgileniyor cocuk esirgeme ile. antalyada yağ sanayi kavşağından kipaya doğru dön 2,5 km kadar git önüne gelir Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme kurumu yaşın neydi bu arada ? ( yaştan kastım gençsen her yaştan kız olduğu için ve potansiyel hatun merkezi olduğu için çok genç dolanıyor orlarda.. içeri almayabiliyorlar gençleri.güven sağlaman lazım yada.) nerden biliyosun dersen yeğenim kaldı 2 sene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 o dediğin adresi aldım bende zaten. valla telefon numarası var önceden telefon edip konuşcam ben direk zart diye gitmem galiba. ben gençlerle değilde genelde -14 yaş grubuyla (pedo esprisini yapana küfür ederim) ilgilenirim heralde. yaşta 24 sorun olursa annemle giderim dicem bu seferde kız istemeye geldi zannederler haha. olmadı kızkardeşimle giderim farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 karışık orası.. 1 yaşında cocukta var 17 yaşında gençte. 10 yaşına kadar erkek de var. 10 yaşından sonra kızılarık tarafında(imam hatip lisesinin o tarafda erkek yurdu var oraya nakil ediliyorlar) Sultan hanım var orda hala duruyorsa onu bul iyi biridir yardımcı olur. bence maddi yardım yerine git marketten gofret falan al yada oyuncak al hatta badi falan al ucuz.. dağıt orda daha cok seviniyorlar.yada git ilk konuş neleri eksik diye görünce fark edersin eksiklikleri ona göre bişeyler alırsın hem dağıtırsın hem vakit geçirirsin. ( annenle falan gidersen cocuk alabilirsin 1 günlük falan gezdirirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 kermitin cocuklara yardım edecegi falan yok bence. ordan 4-5 gelecek vaad eden polat alemdar bulur cıkarır mafya falan hayalidir büyük ihtimal. geç hacı bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar