Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

part time iş

Valeron

Öne çıkan mesajlar

yalniz ilerde mezun olunca bolumunuzle ilgili bir yere basvururken bunlarida yazmanizi oneririm. cidden artisi var bir cok yonden. bunun alakasi yok yazmiyim kotu gorunur demeyin, zaten ogrenciyken ya da bos zamanlarinizda kimse sizden NASAda calismanizi beklemiyor. Cidden artisi var.. Hic calismamisla, calismamis ayni ozelliklerde iki insan ayni ise basvursun, calismis olan ondedir her zaman. Bir cok deneyimi gordugu aldigi varsayilir. Sonucta yapacagin isi bilmek isin bir bolumu sadece, kurumsal deneyim, is deneyimi, disiplin vs bunlarda ayri ayri onemli deneyimlerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Beyler, daha önce tanıdıkların yanında çalışmıştım. Ancak bu yaz işe girmeyi düşünüyorum.

Oturduğum yer Fatih, sizce nereye girebilirim, daha önce tecrübem olmadı pek, hafta sonu part-time düşünüyorum.

Bilgisi olanlar varsa, geniş şekilde paylaşabilirlerse, hem benim için, hemde çalışmayı düşünen genç dimağlar için faydası olur fikrindeyim.

???
Sosyal ağlarda paylaş

bu part timelara nasi adam aliyorlar ben merak ediyorum.
izmirde best buy acildiginda best buy'a basvurmustum market balocvada bende yurumeyle 10dklik mesafede oturuyorum best buy'a.

nese efendim guzelcene doldurdum cv'yi. dedim yazilim muh ogrencisiyim java ozellikle swing konusunda gayet hakimim, oracle deneyimim var. solaris deneyimim var dedim.

donanim konusunda bilgiliyim dedim anlattimda anlattim. ki hakikatende balcovada benim kadar bilgili, deneyimli adam 3-5tane ya vardir ya yoktur donanim konusunda.

sonuc ise mise giremedim.

ama simdi oraya ise alinan adamlari goresniz benim bildiklerimin 10da 1ini dahi bilmiyorlar. nasi beni almayipta onlari alabiliyorlar cok ilginc. is dunyasi boyle demek, bilen is bulamiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Darty'ye başvurdum birkaç ay önce, çok iyi geçti. Bir de aynı gün görüşmesi olan başka biri 2 saat geç gelmişken ben erken gitmiştim, onun da psikolojik baskısı olur diye düşünmüştüm. Forma yazdığım her şey için ayrı ayrı iltifatlar edip güzel cevaplandırdığımı düşündüğüm sorular sordular. Belki sana da sormuşlardır. Yok potansiyel müşterimiz kimlerdir, müşteri gelip şöyle şöyle derse ne dersiniz gibi. Çıkarken de gayet umut verici sözler sarf edildi ve ben mutlu mutlu eve döndüm. Çalışma saatlerinin ve sıklığının da benim için problem yaratmayacağını belirttim. Daha sonra kabul edilmediğime dair bir mail aldım.
Şimdi sen kabul edilirsen göt olacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
Bugun internetten part-time starbucksa basvurdum ama şişman gobeklı adamım ben en fazla 4 saat kesıntısız calısabılırım dıye oraya basvurdum :D

sımdı bu starbucks gıbı haftada 20-30 saat ama aralıklı bı sekılde olan mcdonaldstı vs bır yerler var mıdır onerebılecegınız suan bana

ben bısıler satmak ıstemıyorum defacto falan tarzı, ben dırek satın almaya gelmiş insalara belli işlerimi yapiim bu starbucks gibi

edit:sıf senın ıcın bu kadar yapabildim duzeltme idare et yorgunum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...