DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 amazonda mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Nerden aliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://store.steampowered.com/sub/11092/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 evet kimler gelir şimdi bir oyuna ses edin bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ülkeler arasında dengesizlik yok mu?mesela bir rusyanın ırksal özelliğine bak bir de almanyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 var da gerçekte de yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 /summon çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 var mı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hangi versiyonla oynuosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 civ5+g&k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dolmadıysa ben geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 steam id Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Baya bişi değişmezse Mart başına kadar ben oynayamam herhalde, denetim göreviyle Manisa'dayım. Yanımda laptop var da, üşeniyorum şimdi ona Steam kurmaya Civ 5 indirmeye. Hf meights! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 faerun modu epey dengesiz ama bir o kadar da keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 akşam döner mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 mod cekemiyorum niye olaki ? workshop'a giriyorum yok yani download button'u. Daha önce cekmiştim 1-2 mod ama oynamamıştım duruyor onlar ama workshop'tan download edicek bir button bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 subscribela iner otomatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 subscribe edip oyuna girince download etmeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 nasıl fayruun modu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 diplomaside ai çok zayıf. adamda olmayan luxury çeşitlerinden 2 tane teklif edip 1 tane istiyorum ı-ıh diyo. arapları da bu savaşın bitiminde fethettim. devamlı city stateleri koruma çağrısı yapıyor araplar. nefret ettirdiler oyunda. bıktım, girdim devirdim. http://i.imgur.com/BDtsojf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sparkcaster said: nasıl fayruun modu? güzel şu oyunun endless oldugunu hissettirdi valla. Hiç mod la oynamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Civ5 bende GoTY + Gods & Kings olarak var, bunları da almam lazım mı full olsun diye wonder of ancient time + kore yoksa zaten şu an en sonda mıyım :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şöyle bi dedikodu çıkmış http://www.joystiq.com/2013/01/15/civilization-5-one-world-expansion-spotted-in-steam-database/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 görmüştüm o haberi çıktığı zaman corporationlar falan gelicek herhalde expansionda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patlamaticik Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 oynayan var mı? bence şimdiye kadar çıkan en iyi oyunlardan biri. ama 'king' olarak oynarsam bazen 3 şehir yapıp bırakıyorlar. hata mı yoksa bilgisayarın taktiği mi? bir de multiplayer yapamıyoruz LAN da. onu da gideremedik. çözümünü bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar