Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Civilization V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diplomasiyle aldı hamsi. Kaede culture ben science gidip pasifte kaldık ama ai ile savaşan hamsili baya bi şehir vs. yapıp aktif oynayarak city state bonuslarıyla falan geçti bizi. Bildiğin oylamanın son turnunde 10k akıttım ama yine de alamadım adamdan şehirlerin bazılarını lol
Mesaj tarihi:
Bizde nuke yok mu sanıyorsun? Bitiveriyordu manhattın, attığının mislini gönderececeğidim!

Yalnız o ilk militaristic çıkış ve aidan kaptığın topraklar late game i net etkiledi.
Mesaj tarihi:
işin garibi ben ai ile hep dost geçindim defense pactımız vardı adamlar yüzyıllarca sonra bir iki unit yaptı lavuk götü kalktı friendship onaylamaz oldu falan sonra gelişti işte olaylar ama evet kaede'nin puanı o savaştan sonra geçtim zaten adamdan bi kere ellenmemiş aldım bi şehrini barış anlaşması sırasında vs. o noktadan sonra kaede'nin sana dalması gerekiyordu yakalayabilmek için beni
Mesaj tarihi:
Dalsa alamazdı gibi geliyor, çok param ve ikinizden de üstün infantry techim vardı o ara. Gatling gun falan yine ilk ben çıkardım sanırım. Ha niye bunlara gittim, ya kaede dalarsa diye. Belki o da ben dalarım diye turtleladı biraz bi ara unit upkeepten 1 golta dirhem atıyordu ehueheh. Bu kadar defansif oynayınca da late gamede bence 700 sende 900 science oldu tabi heh.
Mesaj tarihi:
o oylamayı almasan zaten ikinci oylama gelmeden kazanıyordum ben. son policynin yarısında falandım. 7-8 turnde bir policy basıyordum

pangeae plus oynıyalım bir daha ya. o kadar kötüydü ki map
Mesaj tarihi:
Ne zaman oynayalım peki?

Bide çok geç saatte başlamayalım mümkünse, anca uyandım ben lol. Yarın iş güç var aslında bugün öğleden sonra bi tane başlasak fena olmaz ;)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...