hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 multi ayarlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 biri daha gelsin 3lü oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Geldim steam : axedice Yazın steamleri bu arada kore yok şu anda, yarın alırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 kore bende de yok. ekledim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Kaedeyi de altım 2v2 falan atabiliriz isterseniz Ben bi çamaşır asıp geliyim hemen makinada kalmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben kore'siz oynamaaagm fsdhjhsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Steam nedir darklight? Bu arada hamsili geldi oyundayım dedi gitti lolz. Neyse biz konuşup ayarlayalım adam gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bfme 1 atıyordum ya geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 daev. lebowski avatar'i var. http://steamcommunity.com/id/daevaorn/ acilirsa link bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 ZA Diplomacy Victory akar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Diplomasiyle aldı hamsi. Kaede culture ben science gidip pasifte kaldık ama ai ile savaşan hamsili baya bi şehir vs. yapıp aktif oynayarak city state bonuslarıyla falan geçti bizi. Bildiğin oylamanın son turnunde 10k akıttım ama yine de alamadım adamdan şehirlerin bazılarını lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ordan dönseydi o oylama zaten hepinizi orta çağ göndericektim nukelerle sdfs barbarlar sayesinde ordu kurduk oyunun başında öyle militaristlik yapıştı üstümüze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Bizde nuke yok mu sanıyorsun? Bitiveriyordu manhattın, attığının mislini gönderececeğidim! Yalnız o ilk militaristic çıkış ve aidan kaptığın topraklar late game i net etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 1 levela inince şehir biterdi manhattan :D yarın 4 kişi yapıyoruz fazlasına açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 işin garibi ben ai ile hep dost geçindim defense pactımız vardı adamlar yüzyıllarca sonra bir iki unit yaptı lavuk götü kalktı friendship onaylamaz oldu falan sonra gelişti işte olaylar ama evet kaede'nin puanı o savaştan sonra geçtim zaten adamdan bi kere ellenmemiş aldım bi şehrini barış anlaşması sırasında vs. o noktadan sonra kaede'nin sana dalması gerekiyordu yakalayabilmek için beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Dalsa alamazdı gibi geliyor, çok param ve ikinizden de üstün infantry techim vardı o ara. Gatling gun falan yine ilk ben çıkardım sanırım. Ha niye bunlara gittim, ya kaede dalarsa diye. Belki o da ben dalarım diye turtleladı biraz bi ara unit upkeepten 1 golta dirhem atıyordu ehueheh. Bu kadar defansif oynayınca da late gamede bence 700 sende 900 science oldu tabi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bi ara ordu basıyorum falan demişti ama advisora ne zaman baksam ya no unit diyor yada tek bi unitini gördüm tek başına takılıodu diyordu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 o oylamayı almasan zaten ikinci oylama gelmeden kazanıyordum ben. son policynin yarısında falandım. 7-8 turnde bir policy basıyordum pangeae plus oynıyalım bir daha ya. o kadar kötüydü ki map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Ne zaman oynayalım peki? Bide çok geç saatte başlamayalım mümkünse, anca uyandım ben lol. Yarın iş güç var aslında bugün öğleden sonra bi tane başlasak fena olmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 http://images5.fanpop.com/image/photos/31500000/My-Body-is-Ready-random-31574387-320-319.png science'i hangi ulkeyle kasiyorsunuz kore yoksa sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 kore + wonders alsak mı ya wonders da 3 çok kritik wonder ekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 abi kore en iyi dlc bence. wonder'lar da gayet hos. gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 İyi dur alıyorum. Sana da alıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 olar herkesde olmazsa kullanılmıyor zaten mp de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar