Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Madımak Olayı?

Othranx

Öne çıkan mesajlar

said:
BombaciMulayim, 26 Temmuz 2004 21:58 tarihinde demiş ki:
elbette ben de o dönemde yaşamadım, elbette ben de tam olarak bunun zorluğunu kavrayamam. ama hiçbir şey, sanırım yaşadığım yerin huzurunu kaçırmaya davetiye çıkaracak bir seçimin getireceği zorluklardan daha zor olamaz böyle bir durumda.

ama ben o donemde yasadim. hem de 5 sene.

ve ben 5.5 yasinda yasadigim yerin huzurunu kacirmaya davetiye cikaracak bir secimin getirecegi zorluklardan cok daha kotu olabilecegini biliyorum.

5.5 yasinda sokaga salinan bir cocugun serseri kursuna hedef gitme olasiligi olmasi kadar buyuk zorluklar.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BombaciMulayim, 26 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
eoooo ehoe

üzgünüm, ben öyle görüyorum ve tartışmak istemiyorum.

sen bilirsin.

tabi bu bizim senin aktardigin bilgilerdeki yanlislari duzelterek tarafsiz gozlemcilerin yanlis bilgi edinmesinin onune gecme hakkimizi ortadan kaldirmiyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

Kısaca koşabilirsin ama unity'den kaçamazsın :-)

Bu akşam deli geyik havamdayım o sebepten hiç bir tartışmaya bodoslama dalmayacağım, mutluyu mutlusun mutlular :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

"tabi bu bizim senin aktardigin bilgilerdeki yanlis olarak algıladıklarımızı veya bildiklerimizi, kendimize göre doğrusunu yazarak düzeltmek suretiyle, tarafsiz gozlemcilerin potansiyel bir yanlis bilgi edinmesinin onune gecme hakkimizi ortadan kaldirmiyor."

cümlenin bu şekildeki formatına ben de katılıyorum bittabi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin geçmiş bir tarihte demiş ki
Unity'nin kendi sözlerini alıp bir yere yazın kesin onda da karşı çıkacak bir şeyler bulur hemen itiraz eder
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...