Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Selam istanbulda oturupta toa paket satan varsa bana özel ulaşabilir mi ? netten istersem 3 haftada gelicek o kadar beklemek istemiyorum ;)[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L50 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Fedexle iste (+40-50 dolar). Maksimum 3 günde kapını çalarlar.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hmm yok bone eu lazim bana neyse artik 1.69 geliyor bu hafta ani nerf gelmeden önce olursa iyi olucakti ama geç kaldim :) bu arada gerek kalmadi sanirim netten siparis edicem.. eueh teşekkürler gene de ;)[signature][hline]L50 Cleric Chelir [Geçmişte Kaldı] L32 Skald Aapy [Geçmişte Kaldı] L50 Druid Aepy Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi etme neten sipariş bende var daha hiç kullanmadım yuklemedim bile pc e zamanında almıştım eu çıktı oynayamıyorum ozele msg atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar