whissinn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 [ITEMDEF 01402] DEFNAME=i_spear_short RESOURCES=6 i_ingot_iron WEIGHT=5 TYPE=T_WEAPON_FENCE FLIP=1 DAM=25,30 //SPEED=55 SKILL=Fencing REQSTR=15 TWOHANDS=N CATEGORY=Provisions - Weapons SUBSECTION=Spears and Forks DESCRIPTION=Short Spear DUPELIST=01403 SKILLMAKE=BLACKSMITHING 70.2 RESOURCES2=6 i_ingot_iron,1 i_board ON=@Create HITPOINTS={31 70} ON=@EQUIP SRC.function=parad RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.function=parad RETURN 0 [PLEVEL] parad [function parad] if (>=80) if (>=80) if (>==0) src.tag.parablowaktif=1 src.sysmessage parablow mode on return 1 endif if (>==1) src.tag.parablowaktif=0 src.sysmessage parablow mode off return 1 endif else src.sysmessage Para Blow icin 80 tactics ve 80 fencing skilline ihtiyaciniz var! return 1 endif else src.sysmessage Para Blow icin 80 tactics ve 80 fencing skilline ihtiyaciniz var! return 1 endif [events e_parablow] ON=@Hit if (>==1) if (>=100) && (>=100) src.act.tag.disarmbasari=1 endif if (>=90) && (>=90) src.act.tag.disarmbasari=rand(2) endif if (>=80) && (>=80) src.act.tag.parablowbasari=rand(3) endif if (>==1) src.events=+e_parablow else src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * src.events=+e_parablow endif [EVENTS e_parablow] ON=@Hit SRC.FLAGS=|statf_freeze SRC.NEWITEM=i_paralyze_timer SRC.ACT.P= SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.TIMER=1 src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * [ITEMDEF i_paralyze_timer] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER LINK.NEWITEM=i_paralyze_timer1 LINK.ACT.LINK= LINK.ACT.P= LINK.ACT.TIMER=15 LINK.FLAGS=|slow] ON=@Hit if (>==1) if (>=100) && (>=100) src.act.tag.disarmbasari=1 endif if (>=90) && (>=90) src.act.tag.disarmbasari=rand(2) endif if (>=80) && (>=80) src.act.tag.parablowbasari=rand(3) endif if (>==1) src.events=+e_parablow else src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * src.events=+e_parablow endif [EVENTS e_parablow] ON=@Hit SRC.FLAGS=|statf_freeze SRC.NEWITEM=i_paralyze_timer SRC.ACT.P= SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.TIMER=1 src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * [ITEMDEF i_paralyze_timer] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER LINK.NEWITEM=i_paralyze_timer1 LINK.ACT.LINK= LINK.ACT.P= LINK.ACT.TIMER=15 LINK.FLAGS=|statf_freeze REMOVE return 0 [ITEMDEF i_paralyze_timer1] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER IF !=04FFFFFFF if |statf_freeze== LINK.FLAGS=-statf_freeze endif ENDIF REMOVE return 0 ---------------------------------------------------------- evet herkez atlamasin suanda bunda acaip bug kaynior evet bunu tamamen kendim yaptim biraz disarm dan yardim aldim beyler suanda bir sorum olacak sunu birsi bana soyle duzelte bilirmi : .parad yazinca parablowing acilcak parablow 2sn freeze timer olcak ben ayarliyamadim bide bow ice tan yani noctinee nin ordaki delayer stunu aldim :) biraz bugli yaw tam nasil olcagini kavriyamadim
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 biraz deyistirdim bide soyle denedim bu sefer parablow olmior : [ITEMDEF 01402] DEFNAME=i_spear_short RESOURCES=6 i_ingot_iron WEIGHT=5 TYPE=T_WEAPON_FENCE FLIP=1 DAM=25,30 //SPEED=55 SKILL=Fencing REQSTR=15 TWOHANDS=N CATEGORY=Provisions - Weapons SUBSECTION=Spears and Forks DESCRIPTION=Short Spear DUPELIST=01403 SKILLMAKE=BLACKSMITHING 70.2 RESOURCES2=6 i_ingot_iron,1 i_board ON=@Create HITPOINTS={31 70} ON=@EQUIP SRC.events=+e_parablow RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.events=-e_parablow RETURN 0 [PLEVEL] parad [function parad] if (>=80) if (>=80) if (>==0) src.tag.parablowaktif=1 src.sysmessage parablow mode on src.events=+e_parablow return 1 endif if (>==1) src.tag.parablowaktif=0 src.sysmessage parablow mode off src.events=-e_parablow return 1 endif else src.sysmessage Para Blow icin 80 tactics ve 80 fencing skilline ihtiyaciniz var! return 1 endif else src.sysmessage Para Blow icin 80 tactics ve 80 fencing skilline ihtiyaciniz var! return 1 endif [events e_parablow] ON=@Hit if (>==1) if (>=100) && (>=100) src.act.tag.disarmbasari=1 endif if (>=90) && (>=90) src.act.tag.disarmbasari=rand(2) endif if (>=80) && (>=80) src.act.tag.parablowbasari=rand(3) endif if (>==1) src.events=+e_parablowa else src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * src.events=+e_parablowa endif [EVENTS e_parablow] ON=@Hit SRC.FLAGS=|statf_freeze SRC.NEWITEM=i_paralyze_timer SRC.ACT.P= SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.TIMER=1 src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * [ITEMDEF i_paralyze_timer] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER LINK.NEWITEM=i_paralyze_timer1 LINK.ACT.LINK= return 1 endif [events e_parablow] ON=@Hit if (>==1) if (>=100) && (>=100) src.act.tag.disarmbasari=1 endif if (>=90) && (>=90) src.act.tag.disarmbasari=rand(2) endif if (>=80) && (>=80) src.act.tag.parablowbasari=rand(3) endif if (>==1) src.events=+e_parablowa else src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * src.events=+e_parablowa endif [EVENTS e_parablow] ON=@Hit SRC.FLAGS=|statf_freeze SRC.NEWITEM=i_paralyze_timer SRC.ACT.P= SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.TIMER=1 src.act.sayua 0661 0 0 1 * paralayzed by * [ITEMDEF i_paralyze_timer] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER LINK.NEWITEM=i_paralyze_timer1 LINK.ACT.LINK= LINK.ACT.P= LINK.ACT.TIMER=3 LINK.FLAGS=|statf_freeze REMOVE return 0 [ITEMDEF i_paralyze_timer1] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER IF !=04FFFFFFF if |statf_freeze== LINK.FLAGS=-statf_freeze endif ENDIF REMOVE return 0 --------------------- nasil ss le vurdumda parablow aktif olcak
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Buldum.......... --------------------------------------------------- [ITEMDEF 01402] DEFNAME=i_spear_short RESOURCES=6 i_ingot_iron WEIGHT=5 TYPE=T_WEAPON_FENCE FLIP=1 DAM=25,30 //SPEED=55 SKILL=Fencing REQSTR=15 TWOHANDS=N CATEGORY=Provisions - Weapons SUBSECTION=Spears and Forks DESCRIPTION=Short Spear DUPELIST=01403 SKILLMAKE=BLACKSMITHING 70.2 RESOURCES2=6 i_ingot_iron,1 i_board ON=@Create HITPOINTS={31 70} ON=@EQUIP SRC.events=+e_parablow RETURN 0 ON=@UNEQUIP SRC.events=-e_parablow RETURN 0 [EVENTS e_parablow] ON=@Hit src.act.sayua 0661 0 0 1 * para darbe alir* SRC.FLAGS=|statf_freeze SRC.NEWITEM=i_paralyze_timer SRC.ACT.P= SRC.ACT.LINK= SRC.ACT.TIMER=1 [ITEMDEF i_paralyze_timer] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER LINK.NEWITEM=i_paralyze_timer1 LINK.ACT.LINK= LINK.ACT.P= LINK.ACT.TIMER=15 LINK.FLAGS=|statf_freeze REMOVE return 0 [ITEMDEF i_paralyze_timer1] ID=i_worldgem_bit NAME=paralyze timer TYPE=T_NORMAL WEIGHT=0 ON=@Create ATTR=attr_invis|attr_decay ON=@TIMER IF !=04FFFFFFF if |statf_freeze== LINK.FLAGS=-statf_freeze endif ENDIF REMOVE return 0 ------------------- fakat sob bişr bug var suanda soyle bir olay var ben paralize ediom adamin kafasinda degil benim kafamda cikior bide adam instant kill yiyior bide her seferinde para blow olior tam duzeltebilicek varsa cok sevinirm....
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Bunlari yazan insan (bugli da olsa) dedigin seyleri yapabilir, tamamen kendim yazdim vs demene gerek yok yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch Officer of Soul Reavers, Hib/Exc Email: [email protected] | Icq: 5100111
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ya nerden buldun diyenler olur kendin yaz diyenler olur vs vs ondan dedim baggio yanlis anlasilmasin..
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 yardım etsen baggio cok menmun olurum :) lutfen..
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Alın size para blow... (Bug'sız...) [itemdef i_parablow] name Parablow id i_memory type=t_eq_script ON=@create MORE1=5 ON=@Equip CONT.sayua 0105 0 0 1 * Para Blow Alir * CONT.events +e_paraskill CONT.tag.parablow 1 CONT.SPELLDELAY 5 CONT.UPDATE TIMER=6 ON=@Timer if ( ) if ( ) cont.update more1=-1 CONT.SYSMESSAGE Para Blow'dan Kurtuldunuz. CONT.events -e_paraskill CONT.TAG.PARABLOW 0 CONT.sayua 0105 0 0 1 * Para Blow'dan Kurtulur * CONT.UPDATE Remove endif endif RETURN 1 [function parablow] if () return 1 else src.newitem i_parablow src.act.equip return 1 endif [events e_paraskill] ON=@Skillstart if (==1) src.action -1 Return 1 [function deneme] if (>94.9)&&(==t_weapon_fence)&&(>0.799) src.sysmessage Suan elinizde var return 1 else src.sysmessage Suan elinizde hic bir sey yok. return 1 endif [Events e_parablow] ON=@Hit IF (>=95.0) IF (==i_spear_short_vanq) || (==i_spear_vanq) RAND(3) IF (RAND(5)==1) act.parablow endif[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Şunu dene... [itemdef i_paradarbe] name Paradarbe id i_memory type=t_eq_script ON=@create MORE1=5 ON=@Equip CONT.sayua 0105 0 0 1 * Paradarbe Alir * CONT.events +e_paraskill CONT.tag.paradarbe 1 CONT.SPELLDELAY 5 CONT.UPDATE TIMER=6 ON=@Timer if ( ) if ( ) cont.update more1=-1 CONT.SYSMESSAGE Paradarbe'den Kurtuldunuz. CONT.events -e_paraskill CONT.TAG.PARADARBE 0 CONT.sayua 0105 0 0 1 * Paradarbe'den Kurtulur * CONT.UPDATE Remove endif endif RETURN 1 [function paradarbe] if () return 1 else src.newitem i_paradarbe src.act.equip return 1 endif [events e_paraskill] ON=@Skillstart if (==1) src.action -1 Return 1 [function deneme] if (>94.9)&&(==t_weapon_fence)&&(>0.799) src.sysmessage Suan elinizde var return 1 else src.sysmessage Suan elinizde hic bir sey yok. return 1 endif [Events e_paradarbe] ON=@Hit IF (>=95.0) IF (==i_spear_short_vanq) || (==i_spear_vanq) RAND(3) IF (RAND(5)==1) act.paradarbe endif Not: Event'i playerlara yüklemeyi unutma...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... [Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 22 April 2003 23:57 tarihinde değiştirilmiştir]
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 olmior paralize etmior ve messaji vermior
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 eventleri tables a koydum playerlara yujkle?
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 ON=@LOGIN Src.Events= +e_paradarbe ON=@LOGOUT Src.Events= -e_paradarbe[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Bu arada rakibinin para blow olması için senin Fencing skill'în 95.0 yada daha büyük ve elinde i_spear_short_vanq yada i_spear_vanq gerekiyor.Tabi bunları sen değiştirebilirsin...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 eh sende artık.Bir işi başaramıyon... :P[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
whissinn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 abi versiyondan bence ben denedim dedim olmadi
MrColombo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Raven body paralize vermemissin. Onu yazda paralize olsun. :)
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 :)[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
th3fux3r Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 bronx, nebula'nin scriptlerini yayinladi ya, daha ne kasiyonuz :) nebula'nin kini kullanin. [events e_spear] on=@hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_fence) && ( >= 98.0) if (rand(125) <= / 40)>) && !() src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_parablow src.act.equip src.act src.sayua 075f,0,0,0 * paradarbe alir * return 1 endif endif [events e_parablow] on=@gethit findid.i_parablow.remove on=@death findid.i_parablow.remove [itemdef i_parablow] name=parablow id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special on=@equip src.flags |04 src.events +e_parablow timer 2 on=@unequip cont.events -e_parablow if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif on=@timer attr=attr_decay remove return 1 [Bu mesaj th3fux3r tarafından 04 May 2003 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Adam kendi emegiyle birseyler yapmak istiyor belki hersey ordan bulma seylerle olmaz hem scripting ini gelistirir hemde kendi tarz ini kullanmis olur bronx scriptleri yayinladi diye herkez alip onlari kullanmak zorunda degil bana gore kullanmak degil onlardan ornek alarak kendin yazmak onemli.. Herkez biryerlerden scriptler bulup kullanir ama yazmak bambaska bisey :)[hline]God send death end misery Preach no love of ministry
th3fux3r Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: thanatos, 05 May 2003 02:27 tarihinde demiş ki: Adam kendi emegiyle birseyler yapmak istiyor belki hersey ordan bulma seylerle olmaz hem scripting ini gelistirir hemde kendi tarz ini kullanmis olur bronx scriptleri yayinladi diye herkez alip onlari kullanmak zorunda degil bana gore kullanmak degil onlardan ornek alarak kendin yazmak onemli.. Herkez biryerlerden scriptler bulup kullanir ama yazmak bambaska bisey :)[hline]God send death end misery Preach no love of ministry yazmak cok ayri bi$ey, ama turkiye'de bronx'un o scriptini yazmayi du$unebilecek, yani nasil kullanilacagini nasil paralyze edilecegini vs. du$unebilecek kac tane insan varki, scripting'le ugra$iyorum diyorlar, iki trigger sorsan trigger ne derler.
taz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 fuxer yannıs düşünüosun bu foruma takılan onlarca bilgili insan var.[hline]ICQ: 4435695
taz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ayrıca bronx un scpleri yayınlaması benim için kötü oldu. 2-3 aydır açacağımız server için scp kasıyordum. o kadar ugrasıma millet 1 günde sahip oldu. Ne diim :( keşke kasmasaydım alırdım scpleri ordan burdan :P[hline]ICQ: 4435695
slay3r Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yaf beyler bu parablow ne işe yarıyor ne zamandır nbl ya girmedimde bilmioms sölermisinis..
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 fencer larin bonus u short spear ve spear ile vurdugunda paralyze ediyor..[hline]God send death end misery Preach no love of ministry
Öne çıkan mesajlar