Law Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Şimdi internetten bir top gear'in bir bölümünü buldum izledim ama indirmeme izin vermedi. Window media player devreye girdi ordan yükledi ve izledim. Daha sonra makinaya açıp kapatıp tekrar windows media playere girip yürüt dediğimde tekrar aynı video hiç yüklenmeden tekrar açıldı. Şimdi o halde bu video nun bir şekilde bir yerlere inmiş olması gerek bilgisyarda. Hani geçici belleğe almış olsa restart sonrası gitmiş olması gerekirdi. Nereye indi bu video veya nasıl oluyorda hiç yükleme yapmadan tekrar aynı video oynatılıyor ? Bir fikri olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 search'den "*.avi, *.mpeg, *.mov" şeklinde arat çıkar diğer türlü yapman gereken Temp klasörüne bakmak, sanırım biri windows klasörünün içinde. diğeri de kullanıcılar/kullanı adı/local 'da olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar