Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müthiş final: Brezilya - Arjantin


Carmelo

Öne çıkan mesajlar

Amerika Kupası'da heyecen sona yaklaşıyor... Dün gece oynanan yarı final karşılaşmasında Brezilya, Uruguay'ı penaltılarda 5-3 yenerek finalde Arjantin'in rakibi oldu.

Brezilya, normal süresi 1-1 biten maçı penaltılarla 5-3 kazandı. Sambacılar, Sosa'nın ayağından 22. dakikada yediği gol ile ilk yarıyı 1-0 mağlup kapadı. İkinci yarının hemen beşında Adriano ile beraberlik golünü bulan Brezilya, 90 dakikada yenemediği rakibini penaltılarda geçti.

Brezilya'nın penaltı gollerini Luisao, Luis Fabiano, Adriano, Renato ve Alex kaydederken, Uruguay'ın gollerini Dario Silva, Sebastian Viera ve Omar Pouso attı. Hakem Marco Rodriguez'in yönettiği karşılaşmayı 10 binin üzerinde taraftar izledi.

Kupada Kolombiya'yı 3-0 yenen Arjantin finale çıkmıştı.

Şampiyonanın final maçında, 25 Temmuz Pazar günü TSİ 23.00'de başkent Lima'da, Brezilya ile Arjantin karşılaşacak.

"Copa Amerika"nın üçüncülük maçı ise 25 Temmuz Pazar günü sabah karşı TSİ 03.45'de Cusco kentinde, Kolombiya ile Uruguay arasında yapılacak.[signature][hline]Carmelo#15
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vaay erken saatte bide ii ya izlenir valla var be finale bak harbiden[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bugun 23:00 da mtv de[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

biz burda meksika kanalindan izliyoruz. adamlar gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool diye bi bagiriyor, insanin akli sasar :) guzel mac olcak insallah. dun aksamki kolombiya - uruguay maci feciydi, adamlarin bi ellerine balta alip birbirlerini bocmedikleri kaldi, hakem abi de kimseye bisey demedi valla. bi de guney amerika futbolu bi acaip, avrupa'da falan olsa macin son 10 dakikasinda falan hep doldur bosalt yapilir, bu adamlar son ana kadar saldiri seklindeler, bi de hava topu denen olaydan bihaberler oldukca. butun mac boyunca 5-6 kere kafa vuruldu topa.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ve evet son 5 dk alex i de izlicez sonunda ben televizyonun basına geçiorm herkese iyi seyirler[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yürü be alex süper orta ve gol[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 25 Temmuz 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
ne malak bi spiker bu ya =)

direk fenerbahceli bi lame'i koymu$lar..alex de alex..$aapsin seni alex e mi?


Kesinlikle sana katılıyorum.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

heyt be son dk 2-2[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...