Mal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://boxxystory.blogspot.com/ noolmuş ya kim bu kız olayı ne bilen var mı? okuyamadım yetmedi ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ekmeğin sevgilisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 noolmuş ekmeğin sevgilisine de gazetelere çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://cdn3.knowyourmeme.com/i/13025/original/1251571149140.jpg?1251573906 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 uyansın verir cevabını sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 "ve sonra boxxy çıkageldi, boxxy, /b/ nin nefret ettiği herşeyi temsil ediyordu, edilgen, kibar, sevimli, tatlı, karşılık istemeden seven. saldırgan bir sahte yetişkin yerine, mutlu bir sahte çocuk. işte bu yüzden boxxy bir kült oldu - o ilgi çekmek istemedi ve sonuçta /b/ deki pislikleri sinirlendiren en başarılı troll oldu. şiddet, ırkçılık ve cinsiyet düşmanlığı ile beslenenleri en acıtan yerlerinden vurdu - kendi zihinlerinden. ben nasıl sevmeyeyim boxxy'i, /b/nin utancı ve küçük düşmesi kulağıma tatlı bir müzik gibi geliyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 "If you want to help Boxxy at all, the best thing you can do is just stop talking about her." baştaki bu yazıyı görünce çok farklı bi senaryo yazmıştım kafamda :D anladım tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 oha dize bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 futbolcu gibin mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar