moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Open Betası başlamış daha yeni haberim oldu. Key almak için http://www.gamespot.com/event/codes/command-conquer-4-open/ 16 Mart Us, 19 Mart Eu çıkış tarihleri. C&C işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 imba,ty:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 sc'le aynı dun betaya girmek? AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Open ama bu, bence iyi seçim. SC2'ye giremeyen herkes saldıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hype olmıycak ama, heryerde sc2 haberi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bak mesela burda bile kestim hemen önünü topiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi ne olursa olsun c&c de gayet düzgün bi title. hatta westwood vs blizzard tadinda bişi olsa gene oyuncular karli çikar bu işten. yani senin zihniyete göre sc bw varken sc 2 çikarmaya kalkmak başli başina epik fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 cüce obsesyon ve başarısızlık yüzünden rage olmuş durumda ilişmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yooo öle bi iiddam yok zaten. EA net bi sekilde gangrenın dediği şeyi yapmaya calısıyo, ama olmıycak yanı. oyuncu calması pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 çok güzel multi. sc2 yi kaçırdık bari buna takılalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 baya güzel de oyun oynamak çile, oyuna girerseniz josidiah nickim 1v1 felan atalım bayadır c&c oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yine dayarlar demolarda bayanları, oyundan başka herşeye benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yahu adamlar canavar upgrade yapıyor. eziliyoruz hep. videolar çektim rezalete dair. koyarım birazdan. biri öğretsin bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu saatten sonra command and conquer serisi ister covert ops zorlugunda oyun çıkarsınlar ister aftermathdeki güzellikte eastern egg eklesinler ister voice rhythm 3 yapsınlar ost ye koysunlar adam olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mXmhFH-r0HM http://www.youtube.com/watch?v=7d2-ing5-HA http://www.youtube.com/watch?v=aqN5DW2tF18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Kaede said: bu saatten sonra command and conquer serisi ister covert ops zorlugunda oyun çıkarsınlar ister aftermathdeki güzellikte eastern egg eklesinler ister voice rhythm 3 yapsınlar ost ye koysunlar adam olmaz Öyle düşünme abi, C&C evreninde, W40k DoW2 tarzında olursa, iyi kitle yakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi coh'dan sonra dow2 de baya hüsran oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Squad ve experience mantığı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tümünü görmek lazım ama ben beğendim, 3 class var support offence def diye baya ünite va r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu ne ya, binalar nerde? nası beta bu aheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dominationda yok sanırım o değil de level hack felan lazım millet level 20 getiriyor kodiak ı bakıyosun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ne yapmış bunlar ilginç birşeyler yapmışlar. Relic oyunları gibi mi yapmışlar anlamadım. Bina yok, haritalar boş. Dumurdayım. Önceki sslerde görmüştüm ama herhalde action shot olsun diye öyledir demiştim vay anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 nasil bina yok? 3. videoda kafam kadar iki obelisk 1 war factory var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bina yok, enerji yok para yok, activison oyunları gibi command point var support point var upgrade için bi point var o kadar, nasıl geldikleri hakkında bi fikrim yok ünite basıp control point tutuyorsun şu anki modda sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar