Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 arkadaşlar qui düşük olunca melee damage daha yüksek oluyor acaba aynı dd spellleri için geçerli olabilirmi ? yani dex buff ı almasak damage ımız artarmı ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 dex sadece cast speedini arttirir dmgla hicbi ilgisi yok. quickde melee speedi arttirir. ikisininde dmgla bi alakalari yok.[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Proxa, 19 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: arkadaşlar qui düşük olunca melee damage daha yüksek oluyor acaba aynı dd spellleri için geçerli olabilirmi ? yani dex buff ı almasak damage ımız artarmı ? edik: biraz saçma oldu ama olur olur yani :)[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 alakası yok ama silahla ne kadar yavaş vurursan damage o kadar artıyor ammaaaaan edit yapcama alıntı yaptım kendimden yine insan bi okur canım[signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 19 Temmuz 2004 21:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ettim bi eşşeklik kusura bakmayın gittim test ettim spell damage lar için geçerli değil malesef :([signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Silahin yavasligiyla alakali o benim bildigim, sen 5.5 wep kullanip da yuksek qui sayesinde 4 swinge ulasiyorsan o dmg dusurmez.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 thana quick senin style la vurmadigin attacklarda dusuk dmg almani saglar. bi arastir.[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 quick'in melee dmgda etkisi olmadigini kanitlamislardi bizim server midde oynayan adamlar. tempinde quicki cap olan ve dex/quick buffi olan bi warrior, template inde quick olmayan ve dex/quick buffi OLMAYAN bi zerkerdan daha fazla dmg vurmustu. ikisininde elinde 2h battler vardi. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? [Bu mesaj thanatos tarafından 20 Temmuz 2004 10:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 formulunu tam hatirlamiyorum o olayin ama warrior oyundaki en yuksek ws ye sahip class bilmemne biseyi 3.0 ile carpilirken zerker in 2.5 iler carpiliyo bu sayede warrior daha fazla ws elde ediyo = daha cok dmg dusuk quickness daha cok dmg vermenizi saglar melee de. hee ne zaman fazla dmg vermez eger adam hayvani bi chari varsa ve quickness vaken bile kullandigi silahin spd ine gore cap dmg vurabiliyosa o zaman olabilir. oda imkansiz gibi bisidir rr10 olcaksin ordan skill karin olacak sc templateinde 25 extra str alcaksin charin troll olcak aug str 4 alcaksin str olacak 450 belki o zaman quickness ile wep dmg ini vurabilirsin. quickness olayi sizi o cape yaklastiriyo sadece her vurusunuzda ama rr yukseldikce gereksiz olmaya basliyo su anda biz str relic aldik mesela benim dmg im degismedi o yuzden bidahki sc template ime quickness eklicem ayni dmg i vurcam daha hizli vurcam. eskiden bunu yapabilirmiyimdim? hayir. edit:soylemeyi unuttum dmg cap= wep spd+grow rate. cap dmg en fazla dmgi vurdun style oluyo yani mercler icin flank combo veya infiler icin harmsting 3 lu combosu [signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 [Bu mesaj Gladric tarafından 20 Temmuz 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Gladric tarafından 20 Temmuz 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Dex ve Qui'nin damage ile en ufak bir alakasi yok. Silahlar damagelarini o kisinin o silahtaki skilli, silahin quality'si, silahin dps'si ve str'den aliyor. Dex bir aksiyonu yapma hizini belirler - hem melee hem de spell cast ederken ve ne kadar yuksekse yapacagin seyi o kadar hizli yaparsin. Qui de bi sonraki yapacagin olaya baslaman icin gereken sureyi belirler, ne kadar yuksekse o kadar kisa surede seri hareket edersin. Ama Qui max'i diger statlar gibi 450 degil, 250'dir.[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 44 Infil - Turkish Knights / Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: Brelenor, 21 Temmuz 2004 04:24 tarihinde demiş ki: Dex ve Qui'nin damage ile en ufak bir alakasi yok. Silahlar damagelarini o kisinin o silahtaki skilli, silahin quality'si, silahin dps'si ve str'den aliyor. dex dmg i etkilemez quickness dmg i etkiler bunu soyliyim ikincisi vericegin dmg cap i tek birsey belirler oda wep spd indir senin wep spd inin ustune grow rate eklenir ve sen ne kadar yavas vurursun yani dusuk quickness o kadar cok dmg verirsin cap dmg vurma sansin artar. 3 te butun silahlar str den almaz thrust silahlar %50 dex %str den alir dmg larini[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Quickness ve Dex silahin damage'ina etkimez. Quickness, silahin DPS'sini etkidigi icin damage'i degistirir. Dolayısıyla da direk bir etkisi yok. Ikincisi de trust silahlar SADECE weapon skill'ini %50 dex %50 str alir. Weapon skill'de senin TO HIT'ini yani vurma ihtimalini etkiler. Yani hala DEX'in damage'a etkisi sifir.[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 44 Infil - Turkish Knights / Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yanış anlaşılma oldu :) pardon[signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 24 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Brelenor, 24 Temmuz 2004 14:06 tarihinde demiş ki: Quickness ve Dex silahin damage'ina etkimez. Quickness, silahin DPS'sini etkidigi icin damage'i degistirir. Dolayısıyla da direk bir etkisi yok. tamam iste kendinde diyosun dmg i etkiler iki tane ayni class adami koy ikisinede ver 300 str butun resistler hersey ayni birinin quickness ini dusuk tut adam digerine gore daha iyi ama daha yavas vurur. sonuc quickness dmg i etkiler :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Silahin damage'ina DIREK OLARAK etkiyenler -tekrar yaziyorum- STR, WS(weapon skill-silah skill'in), Weapon Quality, Weapon DPS. Bunlar direk etkiyor. Ben damage'a DIREK etkiyenleri yazdim ilk yazida. QUI DPS'yi etkiledigi icin direk etkili degildir ve ustte yazdigim 4 damage etkisine gore de etkisi cok cok azdir. Eger ikincileri soyleyecek olursak o zaman da DEX'in de etkisi staff, flex ve trust'ta WS uzerinden zaten gelir. Ben ham hesabi genellemeyle soyledim. Friar icin DEX tamamen weaponskill oldugundan onun icin en buyuk etken DEX'tir zaten. Genelleme yaptigim icin bunu da yazmadim hic.[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 44 Infil - Turkish Knights / Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bu arada bu ustte surekli yazdiklarimiz da sadece MELEE DAMAGE'lar icin gecerli. Caster'larin hicbirisi bunlardan etkilenmedigi gibi yuksek DEX ve QUI onlari akil almaz kuvvetli yapiyor melee'lere gore. Yuksek DEX ile buyu suresini (buyunun baslama ve bitmesi arasindaki zaman - hicbir zaman 1.5 sn'nin altina inemez) kisaltiyorlar, yuksek QUI ile de bir sonraki buyuye baslama surelerini azaltiyorlar ve cok seri ve kisa surede buyu yapabiliyorlar.[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 44 Infil - Turkish Knights / Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 valla bunun direki soldani arkadani yok etkiliyo o yada bu sekilde sen ustte ne demisin? "Dex ve Qui'nin damage ile en ufak bir alakasi yok" bende dedimki var. bu arada eklemeyi unutmusun onuda ben ekiliyim melee olarak vericegin dmg a o saydiklarinin yaninda en buyuk etken wep spd tir. :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Brelenor, 25 Temmuz 2004 01:19 tarihinde demiş ki: Silahin damage'ina DIREK OLARAK etkiyenler WS..... Brelenor, 24 Temmuz 2004 14:06 tarihinde demiş ki: Weapon skill'de senin TO HIT'ini yani vurma ihtimalini etkiler.[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. [Bu mesaj Proxa tarafından 25 Temmuz 2004 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 birincisi weapon speed degil DPS'dir arkadasim etkiyen damage'a. Weapon Speed'i dusuk silahin DPS'si dusuktur. weapon speed HICBIR damage formulunde yoktur, onun yerine DPS vardir. yapilan hicbir DAMAGE hesaplamarina DEX eklenmiyor - bir carpan degil, formullerin HICBIRISINde de yoktur. heralde soylemek istedigimi anlatamadim iyice. galadric, sen de turst damage'ina %50str %50dex etkiyor yazdin. TAMAMEN yanlis birsey. biraz ustte de nasil ve hangi formule etkidiklerini yazdim. silahlari ayni, str ayni ama dex'i ayni olmayan ama aralarinda cok fazla fark olmayan iki kisi tamamen AYNI damage'i vurur. cunku dex'in katsayisi cok cok kucuk. oyunda level 50'de hemen hemen herkes zaten STAT CAP yaptigi icin ve ben de bunu dusundugum icin gerek bile duymadim bu kadar kapsamli aciklamaya yazdigim gibi.[signature][hline]Yored 50 Cleric ML8 - Turkish Knights / Merlin Aykut 50 Necro - Turkish Knights / Merlin Osrix 50 Paladin - Turkish Knights / Merlin Brelenor 45 Infil - Turkish Knights / Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar