Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Silthanas, 26 Temmuz 2004 17:02 tarihinde demiş ki: ya$asin yine ulkeyi kurtariyoruz.. hiç konuşmamaktan daha iyidir fikirler birleştikçe dallanır budaklanır ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Ardeth, 26 Temmuz 2004 17:02 tarihinde demiş ki: ama bence o terör hakkında söylenenlerde doğru yana bize silah satan bazı ırkların aynı zamanda terör yayması çok zarar verdi. fazla gitmeye gerek yok 10 sene öncesine falan dönüp rakamlara baksam teröre karşı mücadelede verilen para kalkınmaya eğitime vs verilen paradan daha çoktu Fakat orada "terör için harcanan" paranın tamamı terör için harcanmadı ki.. Ne gizli ödenekler, ne hortumlar, ne farklı "yatırım"lar yapıldı o parayla.. Şimdi gerçekçi olmak gerekir. Nolursa olsun Türkiye istese, ordu istese terörü 3 senede durdururdu. Öyle 15 sene sürecek bir savaş yoktu ortada. Ama orada terörün olması bir yerde ordunun da işine geliyordu. Sonunda zaten tamam dediler ve bi anda bitti.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hmm olabilir zaten suçu sadece dış ülkelere atmak rüya görmek olur. Tabiki adamlar hep yıllarca milyarlar harcayıp hemde milleti gaza getirdi teröristler yüzünden ülkemiz batıyor diye yani adamlar bu durumu sömürdü ama bu terörizm yüzünden ülke gelişemedi mi gelişemedi o senelerde bu bir gerçek.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Silthanas, 26 Temmuz 2004 17:07 tarihinde demiş ki: hic konu$mamak , bilmeyip de konu$maktan daha iyidir ;) bu konularda pek bilmek yada bilmemek diye birşeyin söz konusu olduğunu sanmıyorum kimse kanıtlanabilir şeyler söylemiyor bu yüzden herkes kendi fikrini dile getirebilir. Hmm buarada hiçbir fikri olmayanda varsa konuştukça öğrenir...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Temmuz 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 sizce bu terör neden bıtmıyo??? bu örtülü ödenekten para alan kişilermi bitirmek istemiyor nedersiniz insan ekmek gelen seyi niye kessin?? para muslugunu nıye kapasın bu olaylar bıtse boyle dumen yapamayacaklar ve para kazanamıyacaklar.. o yuzden ben terorun bıtecegine inanmıyorummmm... biz simdiye oraya attıgımız mermı ve bomba parasıyla 10 turkiye kurardıkk. Ama tınede ATATURK öyle bir saglam devlet kurmuski yıyen ac kalmaz bu ulkede batmaz...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Evet kısa zamanda bunu tartışmak lazım... Nevizade diyorum.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 *!kafasını bir yana eğer* peki öyle olsun[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 26 Temmuz 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hey gidi hey zamanında Atatürk T.C.'yi kurduktan sonra sırf tarımcılığa yüklenerek borçları ödeyip faizi sildirmişti. Şimdi ne oldu? tıss...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar