screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 forumlarda up yazıo ama ben giremedim sıra olabilir UP
Pluton Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 mortal forumunda gezerken gördüm olay çok güzel hiç dikkat etmemiştim. Eğer server açık ise; Eğer server kapalı ise; Heykelin elindeki ışığa dikkat =)
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ve Pluton herkesi öküz yerine koyar =P
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 adamlar böle şeylerle serveırn açık olujp olmadıını sölüolar, işte gece gündüz olduunu falan load ederken hava açık mı kapalı mı o şekilde görüosun arkadaki şöle yazmiolar, SERVER STATUS , falna die hehe forumlar da serverlarda kapandı. buraya kadarmış Star Vault, paraları alıp kaçtılar das
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 http://www.mortalonline.com/forums/36945-login-currently-not-possible-new-post.html edit: All the crying... they need to supply tissue at the utility vendor. of cok guldum
kimlandracula Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 şu an online mı server? Ben mi bağlanamıyorum acaba sadece..
Quenas Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 server down mu hala ? yoksa bizde mi bi sorun var diger adamlar cok da sikayetci degil gibi official forum server threadinde ah sry sereglin verdgin linki simdi gordum
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 --update-- Change of plans. Since the maintenance is taking longer than expected we decided to implement some things that were planned for a later time. These changes will be mostly not visible for you guys since it's tools that we use for the shop system / support system. So while you won't really see any change you will of course benefit from the upgrade/installation. Our IT guys are still working of course but the login will stay down until tomorrow.
C3nK Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Server şuan açıkmı acc almaya çalışınca hata veriyor, login girmeyi denedimde failed login server diyor
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 until tomorrow dediklerine göre ve orda şu an saat 7.30 olduuna göre siz fazla belkemeyin ya bugun açılır da artık ne zaman bilinmez
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 anca gece gelcekmis login. beklemeyin fazla.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 ya umarım şu lag deysnc buglar falan düzelsinde 2-3 gün kapalı kalsa da olur
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 abi pazartesi patch gelicekmiş. o dsync problemini p.tesi deki patch çözecekmiş. Şimdi bu login'in kapalı olduğu durumda yaptıkları anladığım kadarıyla GM'leri rahatlatacak birşeyler.
Öne çıkan mesajlar