sostizm Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Hiç kullanan, kullanıldığını gören bilen var mı? http://www.ipperde.tk/ böyle bişey. Bugün perdeci sadece bu tip "ip perde" tek başına yeterli, başka perdeye gerek yok dedi... Eşim de çok beğendi. şimdi: 1- içeride ışık yanarken akşam içerisi görünüyor mu? görünüyorsa Böyle Flu ama detay detay mı yoksa sadece gölge olarak mı görünüyor? 2- gündüz ışık alıyor mu? Tül perdeye kıyasla nasıl aydınlık durumu? 3- Gene gündüz bakınca dışarısı görünüyor mu? 4- Zemin kat bir dairenin salonu için uygun mudur? (oturma odası yok salonda yaşanacak) fark ettiğiniz üzere tereddütlerim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 güneşlik lazım, anca iç perde olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 satıcı yıkama derdinden bahsetti mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 resimlere bakınca sanki özel hayat bırakmıyor gibi geldi. globalleştirmişler ev hayatınıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aklıma doğrudan şu geldi. Esh said: bi de o beyaz yun yun dedigin hali, klasik 18-32 ya$ arasi ili$kilerde erkek tarafinin kiza kiyak olsun diye genc kizlarin en cok istedigi tuy tuy olan halinin alinmasiyla 2 gun araliksiz sex yaptiran ama takribi 1 hafta sonra arasina giren kirden ve kar beyazi renginin bok kahverengisine dogru yelken acmasiyla evdeki butun sinerjiyi yok eden hali mi? şu başlıkta http://forum.paticik.com/read.php?13,4523592,4524996#msg-4523592 ha bi de o perde de aynı bunun gibi bişidir.. bu gibi konularda nasıl eşi ikna edersiniz bilmem ama parayı çöpe atmayın boşu boşuna.. -ayyy çok şıııkk.. +ve işlevsiz... demeyin tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 zemin kat için uygun değil pek onlar, gözükme açısından. yıkaması problem değil hatta normal perdeden daha kolay; özel torbası var onun içine koyup makinaya atılıp asılıyor. işte dediğim gibi ışık açıkken, içerisi gözükür yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o nasıl yıkanacak? görünüş güzel de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 üzerinde kuruyormuş, sadece onu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 çirkin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Işık yanarken içeriyi olduğu gibi gösteriyor.Karşı komşuda var ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Şimdi sitede yazılan özellikler atmasyon değil, arkadaşların işlevsizden kasıtlarını çözemedim.Genelde polyester elyafı perdelerde kullanıldığı için su sanıldığı kadar absorbe etmeyecektir bu ip perdeler ve dökümünü koruyacaktır , çünkü fiksajlarından da bahsediyor, terbiye işlemlerine tabi olmuş yani anti-elektriklenme özellikleri de var. bu da kirleri çıkaracak miktarda yıkanabilirliğini gösteriyor. Yıkandıktan sonra güzelce silkeler daha doğrusu çırparsanız dökümünü koruyacaktır. Tek handikabı aşınım ve uzun ömürlülüğüdür kumaş perdelere kıyasen. Eşin uzun süre kullanım bekliyorsa perdelerinden, hemen değiştirme taraftarı değilse bu perdeleri tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ip nerde diye okuyorum habure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 güzel değil be abi. çok retro gözüküyor, ben çocukken vardı bizde bu tarz bi perde sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bence de güzel değil ne gerenk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 kullanıyoruz güzel. tek başına yeterli ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 http://www.mastercraftshutters.com/Elite/windowshades.gif en pa$asi bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 trainspotting23 said: kullanıyoruz güzel. tek başına yeterli ayrıca. Kaçıncı katta oturuyorsunuz? Karşınızda birileri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 trainspotting23 said: kullanıyoruz güzel. tek başına yeterli ayrıca. içerden pek anlaşılmaz ama bu neyse, yeterli gelmez gibi geliyo bana da ya. Yan binadan falan baktınız mı hiç evinize? yoksa güneş almasına falan göre mi yeterli dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 PATA said: Işık yanarken içeriyi olduğu gibi gösteriyor.Karşı komşuda var ordan biliyorum. normal perdelerde öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ip perde düzgün içmimarlar tarafından sevilmeyen ama her ne hikmetse alçıpancı dekoratörler tarfından çok tutulan bir ürün "perde desen perde değil ip desen ip değil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 böyle varaklı kocaman altın sarısı koltuklarla aynı sınıfa giriyor hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sostizm said: trainspotting23 said: kullanıyoruz güzel. tek başına yeterli ayrıca. Kaçıncı katta oturuyorsunuz? Karşınızda birileri var mı?4. kat ama binalar çok yakın değil birbirine. dışardan bakmadım ama sakıncalı olsaydı bizimkiler kullanmazdı diye düşünüyorum araları çok açık değil salon içinden dışarı bakarken bile öyle çok net görünmüyor ki uzaktan bakınca görünmesi daha zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar