Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Selamlar ; Son 1 kac aydır sürekli icq , mail , web site , hosting hesabı vs gibilerine dadanan insanlardan sıkıldım artık..En son kız arkadasımdan gelen mailleri okumuslar ve ortalıga yaymıslar..Mailim benim elimde adım gibi eminim ama maillerimi okuyorlar bir yoluyla..Web sitemden banlıyorum adamları ama birsekilde yine rahatsızlık veriyorlar..Yetti artık kac aydır bunları cekiyorum.. Ne yapmam lazım sizce nasıl bir politika uygulamamı istersiniz ? Polise mi basvursam ?[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 türkiyede ? polis- internet ? peh pek sanmam:/[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 savcılık diye biliyorum[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Peki polisten başka bir cözüm olabilirmi ? Eger olursa polisi 2.plana atmayı düsünüyorum da..[signature][hline] I can't remember anything, Can't tell if it's true or dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 yaptırım uygulayamazsın sen şahıs olarak. AMa ikinci ihtimal. Şahsın IP sinden ISS ye şikayet edersin onlar sahibiyle konuşur. Ama pek işe yaramaz kanaatindeyim. Yapman gereken IP numaraları ile beraber(isimlerini biliosan onlarda var) savcılığa gideceksin suç duyurusunda bulunacaksın. Sonra IPlerden ISS lerden tel numarasını bulacaklar adresi bulacaklar. Sonrası hukuksal süreç...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 gerçekçi olursak güvenlik önlemlerini arttırmak dışında yapabileceğin fazla bir şey yok. Şayet bir şekilde suç duyurusunda bulunacaksan da gitmen gereken yer cumhuriyet başsavcılığıdır. Evine en yakın adliye'ye git orada sana bu iş için yardımcı olurlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hemen paşa paşa bir avukata git.Mümkünse tanıdık olsun.Olmasa da olur ama.Ona sor böyle böyle bir durum var ne yapabiliriz diye.O ne yapman gerektiğini söyler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Abi yapacağın suç duyurusu hiç bi işe yaramayacak.. Nasıl olacak bilmiyorum ama örtbas edilecek.. Mesela benim bi arkadaş iss username pwlerini bi kız arkın girmesi için vermişti. Daha sonra ne oldu? kızın evine geldiler hedehödö falan dediler. bi kaç kez mahkemeye çıkıldı ve sonuç : bi b.. olmadı. zaten aynı acc. antalyadan tekirdağdan ve bi kaç yerden daha kullanılıomuş.. Enteresan yani.. Ve bildiğim kadarıyla şu anda netle ilgili yaptırımı olan bi yasa yok.[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır. Nietzsche Hatasız kul olmaz.. Gencebay [Bu mesaj berdush tarafından 26 Temmuz 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Sen en iyi güvenlik önlemlerini arttır.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 tanıdık bir bilgisayarcı falan bulup güvenlik önlemlerini arttırmak en kolay yol olur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bence sende onlara aynısını yap birinin mailine girmek çok mu zor??? Yapanları bulursun yane.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bence bir avukata başvurman en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 devletle olmaz o iş iss den bi tanıdık fln bulcan yoksa rüşveti dayıycan söyliycekler sana kim olduğunu. Sora da bi güzel eşek sudan gelinceye kadar dövüp hastanelik ediceksin. Yoksa savcılık falan bişiy yapmıyo yasa var ama o da mecliste bekliyo bi türlü çıkartmıyolar onlara ne hem internet yasasından falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İlk tavsiyem trojan yemiş olabilirisn. Ben format at derim cunku atmacasoftun yaptıgı trojanı norton adware fln bulamıo. İlk işin format olsun yani. :) Ondan sorada tavsiye edebileceiğim Black ice programı war onu kullan , yada başka internet security programları kullanabilirsin[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtksn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 türkiyede internet için orman yasaları uygulanır.O yüzden savcılık sana sadece masraf yaratır,adamlara bir şey yapılmaz ama yine de belki korkarlar bi daha rahatsız etmezler. Orman kanunları uyarınca: Bunlar büyük ihtimalle lamer'dır.Lamer yöntemleri ile sen de onlarla uğraşabilirsin belki...Yani en basitinden adamların bilgisayarına trojan bulaştır,sonra zarar ver. ama en iyisi güvenlik önlemlerini arttırmak.Bunlar lamer olduğundan karmaşık şifreler baya etkili olur. ayrıca bilgisayarında trojan olmadığından emin ol!Yani belki adamlar sokmuştur trojanı,senin tüm şifrelerini anında alıyorlardır?[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 aaa türkiye'de dilekçe hakkı ve suç duyurusu hakkıdamı vardı? hmm ilginç ne kadar gelişmişiz bu konularda.. :D[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Savcılıga basvur. Makinanı incelemeye alırlar. Eger kanıtlanırsa mahkemeye cıkartırsın o kişileri. Mahkemede bilişim şuçları ile ilgili polis departmanından bilirkişi ister. Sen polis olmasın diye itiraz edersen konuyla ilgili bölgenizdeki uzman bir sivil tarafından olay raporlanır. Mahkemeye sunulur. Maddi ve manevi tazminat acma hakkın var. Mahkeme bilişim suçları ilgili olan kanun maddesi ve onun yönetmenliğine göre bir karar verir. Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlari [Bu mesaj CorteZ tarafından 26 Temmuz 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TearsInOcean Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 polisler makinayi almaya gelmeden once eve telefon acar cikan kisiye evde bilgisayar ve internet baglantisi olup olmadigi sorarlar. elemanda asil hard disk yerine yedekteki dandirik hardiski takar, 2 hafta sonra makinayi geri alir. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar