Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suç Duyurusunda Bulunucam Yardım !

Hollow-Man

Öne çıkan mesajlar

Selamlar ;

Son 1 kac aydır sürekli icq , mail , web site , hosting hesabı vs gibilerine dadanan insanlardan sıkıldım artık..En son kız arkadasımdan gelen mailleri okumuslar ve ortalıga yaymıslar..Mailim benim elimde adım gibi eminim ama maillerimi okuyorlar bir yoluyla..Web sitemden banlıyorum adamları ama birsekilde yine rahatsızlık veriyorlar..Yetti artık kac aydır bunları cekiyorum..

Ne yapmam lazım sizce nasıl bir politika uygulamamı istersiniz ?

Polise mi basvursam ?[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Sosyal ağlarda paylaş

yaptırım uygulayamazsın sen şahıs olarak. AMa ikinci ihtimal. Şahsın IP sinden ISS ye şikayet edersin onlar sahibiyle konuşur. Ama pek işe yaramaz kanaatindeyim. Yapman gereken IP numaraları ile beraber(isimlerini biliosan onlarda var) savcılığa gideceksin suç duyurusunda bulunacaksın. Sonra IPlerden ISS lerden tel numarasını bulacaklar adresi bulacaklar. Sonrası hukuksal süreç...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekçi olursak güvenlik önlemlerini arttırmak dışında yapabileceğin fazla bir şey yok. Şayet bir şekilde suç duyurusunda bulunacaksan da gitmen gereken yer cumhuriyet başsavcılığıdır. Evine en yakın adliye'ye git orada sana bu iş için yardımcı olurlar.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi yapacağın suç duyurusu hiç bi işe yaramayacak..
Nasıl olacak bilmiyorum ama örtbas edilecek.. Mesela benim bi arkadaş iss username pwlerini bi kız arkın girmesi için vermişti. Daha sonra ne oldu? kızın evine geldiler hedehödö falan dediler. bi kaç kez mahkemeye çıkıldı ve sonuç :
bi b.. olmadı. zaten aynı acc. antalyadan tekirdağdan ve bi kaç yerden daha kullanılıomuş.. Enteresan yani.. Ve bildiğim kadarıyla şu anda netle ilgili yaptırımı olan bi yasa yok.[signature][hline]Müziksiz hayat bir hatadır.
Nietzsche

Hatasız kul olmaz..
Gencebay

[Bu mesaj berdush tarafından 26 Temmuz 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen en iyi güvenlik önlemlerini arttır.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

devletle olmaz o iş iss den bi tanıdık fln bulcan yoksa rüşveti dayıycan söyliycekler sana kim olduğunu. Sora da bi güzel eşek sudan gelinceye kadar dövüp hastanelik ediceksin. Yoksa savcılık falan bişiy yapmıyo yasa var ama o da mecliste bekliyo bi türlü çıkartmıyolar onlara ne hem internet yasasından falan.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk tavsiyem trojan yemiş olabilirisn. Ben format at derim cunku atmacasoftun yaptıgı trojanı norton adware fln bulamıo. İlk işin format olsun yani. :) Ondan sorada tavsiye edebileceiğim Black ice programı war onu kullan , yada başka internet security programları kullanabilirsin[signature][hline][b]Liv Tyler
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede internet için orman yasaları uygulanır.O yüzden savcılık sana sadece masraf yaratır,adamlara bir şey yapılmaz ama yine de belki korkarlar bi daha rahatsız etmezler.

Orman kanunları uyarınca:
Bunlar büyük ihtimalle lamer'dır.Lamer yöntemleri ile sen de onlarla uğraşabilirsin belki...Yani en basitinden adamların bilgisayarına trojan bulaştır,sonra zarar ver.

ama en iyisi güvenlik önlemlerini arttırmak.Bunlar lamer olduğundan karmaşık şifreler baya etkili olur.

ayrıca bilgisayarında trojan olmadığından emin ol!Yani belki adamlar sokmuştur trojanı,senin tüm şifrelerini anında alıyorlardır?[signature][hline][|||||||||| ___Dialer__LOADING..._________]
Sosyal ağlarda paylaş

Savcılıga basvur. Makinanı incelemeye alırlar. Eger kanıtlanırsa mahkemeye cıkartırsın o kişileri. Mahkemede bilişim şuçları ile ilgili polis departmanından bilirkişi ister. Sen polis olmasın diye itiraz edersen konuyla ilgili bölgenizdeki uzman bir sivil tarafından olay raporlanır. Mahkemeye sunulur. Maddi ve manevi tazminat acma hakkın var. Mahkeme bilişim suçları ilgili olan kanun maddesi ve onun yönetmenliğine göre bir karar verir.

Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçlari

[Bu mesaj CorteZ tarafından 26 Temmuz 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...