Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Abi anlamıyorsun adamın derdi tartışmak değil cevap haklarına kafadan dalmak. Kendisi açıkladı bak. Herneyse, Fener gayet iyi top oynadı Lugano sakatlanıp yerine Deniz girmese ya da Guiza pas vermek yerine kaleye vursa maç farklı olabilirdi. Ama Lille'in kaçırdıkları da var ve söyledikleri kadar iyi takımmış. Özellikle kanatları çok hızlı ve etkili burda kontradan çok pozisyon bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 alex artık güizaya pas verirmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Ben Alex olsam vermezdim valla. Zaten o kadar sessiz sakin adam bile sonunda delirdi kızdı Güiza'ya haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 EDENHAZARD VAR ABİ LİLLE'DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 o Hazard'ı ben bayağı sevdim yalnız. Hiç ismini bile duymamıştım bugüne kadar, maçta bayağı iyiydi. Sora merak ettim FM Genie'den baktım bi saveimde 180 pa vermişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 rüzgarından yan hakem nezle olucak o adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar