Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yemin ediyorum şu guizaya topçu diye para veriyoalr , ben çıksam 10 pozisyondan birini atarım anasını satiyim bir insan bu kadar mı yeto olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 tam semihlik maçtı, guiza piç etti pasları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bu takımı böyle oynatanında böyle kadro kuranında bı transferleir yapanında !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 :( yapma deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Fener bariz yetemedi. Güizanın denizin menizin oynayacağı maç değildi bu, daum cidden 0-0a 1-1e oynattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 deniz'e sövmenin hic anlamı yok. adam stoper değil. önlibero. hatta önlibero da değil ofansif ortasahaymış zamanında. onu oraya koyup da önder le bekir i oynatmayanda kabahat. ya da yedek doğru düzgün stoper almayanda. güiza'yı oynatanda kabahat hatta. bu futbola 2-1 skor gayet iyi. fener'de gökhan dışında vasat üstü oyuncu yoktu. maçın en eğlenceli ismi tabi ki de ertem şenerdi. yalnız o kısa boylu kel şişkoyu sarı karttan sonra itirazdan, veya ondan 2-3 dk sonra emre'ye arkaya yaptığı faulden dolayı 2. sarı karttan atması gerekirdi hakemin. yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bilica, santos, vederson, gg, alex, emre hepsi çok iyi oynadılar. denizin yerine onder girse muhtemelen daha rahat oynardık. guiza sığırıda artık kendine kulup aramaya baslasın. su maçtan once gerçekten bu maçta bişiler yapıcağına inancım vardı ama buraya kadarmıs. su oyundan sora semih formayı alamıosa bence ayrılsın gitsin takımdan. tr'nin en formda forveetlerinden birini harcamak hakkımız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fizban said: deniz'e sövmenin hic anlamı yok. adam stoper değil. önlibero. hatta önlibero da değil ofansif ortasahaymış zamanında. onu oraya koyup da önder le bekir i oynatmayanda kabahat. ya da yedek doğru düzgün stoper almayanda. güiza'yı oynatanda kabahat hatta. bu futbola 2-1 skor gayet iyi. fener'de gökhan dışında vasat üstü oyuncu yoktu. maçın en eğlenceli ismi tabi ki de ertem şenerdi. yalnız o kısa boylu kel şişkoyu sarı karttan sonra itirazdan, veya ondan 2-3 dk sonra emre'ye arkaya yaptığı faulden dolayı 2. sarı karttan atması gerekirdi hakemin. yemedi. Yanlış. Deniz FB'ye gelmeden önce stoperdi Gençlerbirliği'nde. Milli takımda da stoper oynuyordu. Ayrıca yer yer Filip Daems yokken sol bek de oynuyordu ama esas mevkisi stoperdi. FB'de stoperden ön liberoya kaydırıldı. Ha, GB'den önce ofansif ortasaha falan oynadı mı bilmiyorum ama GB'de stoperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 hayır, yanlış biliyorsun ehu. deniz ve serkan önliberoydu gb'de. daha sonra fenere geldiğinde de stopere kaydırılmadı, sağbeke kaydırıldı. solda ümit sağda deniz oynadılar uzun süre. daha sonra zico önliberoda oynattı eşi vefat etmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ikinizde yanlissiniz, sucuydu gbde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 masör desen olurdu da sucu pek olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ikinizde yanlışsınız deniz topçu değil ki stoper ya da ön libero olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 DENİZ BENİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Rewendor ezmiş. Deniz milli takıma seçildiğinde demiştim benim elimde olsa değil milli takıma almak lisansını yırtar kaportacı yaparım diye hala da diyorum. Son dakika da olsa Alex'i çıkarıp Selçuk'u alan zihniyeti kınıyorum. Topuz'la başlayıp Özer'le devam etmek varken tersini yapan da aynı saçma fikirlerdir sanırım. Madem Bekir bu maçlarda bile oynamayacak neden alındı ki bu adam sırf inat olsun diye mi? 2-1 normalde iyi skor olarak geçer ama bana göre değil. Yani bu eşleşmede değil. Lille oynamayı sevdiği futbolu oynayacak Kadıköy'de. Fenerbahçe bastırmak zorunda kalıcağı için hızlı ataklarla daha çok sıkıntı yaratabilirler. Umarım erken bir gol bulur Fenerbahçe Kadıköy'de yoksa işleri çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Maça dönersek, sadece 2. yarıya yetişebildim. Gördüğüm kadarıyla FB'nin en güçlü yanı olan orta sahası bayağı çökmüştü. Sadece 2 adam vardı FB'de iyi oynayan, Emre ve Gönül. Bilica da yerinde müdahalelerde bulundu ama gerisi olmadı. Alex çok silik kaldı, 1-2 güzel pas dışında bir şey yapamadı, ama Guiza'ya attığı ara pas maçı bitirebilirdi. Güiza hala nasıl oynuyor bu takımda anlamadım. Altyapıdan gençleri geçtim patiden fenerli adam koysan atardı o kaçırdıklarını. Adam sürekli pozisyon ezdi, topa bastı top kaptırdı. 2. yarı boyunca FB'nin adam gibi organize atağı pek olmadı, hep ileri doldur boşaltlar zorladılar, Emre'nin 2 Alex'in 1 tane güzel ara pası vardı ama onları da Guiza ezdi bitirdi sağolsun. 2-1 deplasmanda gayet güzel skor, düzgün oynayan FB geçer turu. Ama FB ikinci maç da bu kadar pasif olursa tur yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 fizban said: hayır, yanlış biliyorsun ehu. deniz ve serkan önliberoydu gb'de. daha sonra fenere geldiğinde de stopere kaydırılmadı, sağbeke kaydırıldı. solda ümit sağda deniz oynadılar uzun süre. daha sonra zico önliberoda oynattı eşi vefat etmeden önce. Adam FB'ye gelmeden önce hatta GS kendisiyle ilgilenirken Gençler'de milli takıma yükseldi stoper oynayarak, ve hatta milli takımda da stoper oynadı 5-6 maç? Bi de GB'nin ön liberoları Serkan ve Batista'ydı Deniz değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya stoper forvet sağ kanat ne fark eder adam kafa atarken topa omuzuyla vurdu ve bu sebeble gol yedik var mı ötesi? bu hata böyle maçta affedilmez nerede oynarsa oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Asıl yeri stoper ve sol bekte de oynamışlığı var ama ön liberoda da oynatılıyor koşuyor falan diye, gerçi tek yaptığı da bu zira 5 metreye zor pas atabiliyor, tacklingi de zayıf düztabanın. Ekurisi Selçuk ile beraber tez zamanda 2. ligte oynayasıcalar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 izledim maçı. şimdi geldm . fener bu takımı rahat yener ama güiza oynamasın lütfen adam tarihe geçti bu maç. ezik adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 gozumun onune geliyor hala guizanin 2 pozisyonuda azini suratini kirasim geliyor amelenin. AMELEEEEEE GUIZAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Okçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 şu maçta guiza yerine semih oynasaydı maçı fener alırdı.ilk kez fener in bir maçı kaybettiğine üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 feneri lililemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 arkadaş kazım bunlardan 10 kat daha topçuymuş resmen, daum abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar