pnoise Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 arkadaşlar cüzdanı kaybettim içinde de kimlik vardı. bu saate herhangi bi gazteye ilan veremem. burdaki karakola sordum bişey yapmana gerek yok dediler de. olur mu öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 3 cesedin yanındaki kimlik senin miydi?memur beyler gelir birazdan onlara söylersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben ilan vermiştim fakat gerek yokmuş sanırım sonradan öğrendim. boşuna harcama paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Geçen daha taze bi topic vardı bu konuyla ilgili bi arat istersen ne yapmak gerektiği filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sakın ihmal etmeyin 1) gazeteye ilan vermek 2) vergi dairesine gidip kimliğinizi kaybettiğinizi bildirmek sadece gazeteye ilan vermek bile kafi olmuyor. gidip nufus kağıdınızı bulan arkadaş adınıza kredi mredi alabiliyor, şirket ortağı falan yapabiliyor sizi. o yüzden aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 @estel (tu) ama sen simdilik polise tutanak tutturabilirsin,herhangi bir durumda o tutanak senn kimligini kaybettigini belgeler. sonra baktın bulamıyosun yenisini cıkarırsın. ben bi kac ay önce kaybettm cüzdanı,kaybettigimi anladıgım anda hemen en yakın karakola tutanak tutturdum.bi kac gün sonra da gazeteye ilan verdim. tabi cüzdanı buldum sonra arkadasta unutmusum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hükümsüzdür diye şeyettirmek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 patiye yazın hükümsüzdür diye yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ben yurtdışında çaldırdıydım karakola gittim zaten çok zaman geçmemiş yeni nüfus cüzdanında kayıp da yazıcak bişey olmaz dediler. Şuan kimle evliyim kaç kiloluk eroin sattım bilmiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aradan geçen 10 15 yılda ortaya çıkabiliyor bu kimlikler ki karşılaştım, bence bu gibi konuları es geçmeyin. ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 evet ihmal etmeyşn canınız yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 konu biraz eski ama yeni güncel detayları belirtmek için yazayım dedim http://www.nvi.gov.tr/Sik_Sorulan_Sorular,Sorular.html 14-Kimliğimi kaybettim. Gazeteye ilan ve emniyet makamlarına bildirim zorunluluğu var mıdır? Kaybedilen nüfus cüzdanları ile ilgili olarak gazeteye ilan vermek ve emniyet makamlarına bildirimde bulunmak vatandaşın kendi şahsına ait bir işlemdir. Kaybedilen nüfus cüzdanının yerine yeni nüfus cüzdanı alındığında, kaybedilen nüfus cüzdanı hukuken geçersiz hale gelmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 İlanı ver ilerde birgün başına iş açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 annem kimliğini kaybetti şimdi vergi dairesindeydi orda da gerek yok dediler buraya bildirmenize falan. kimlik değiştiği anda eski kimliğe ait tüm yükümlülükler üstünüzden kalkıyor dedikler. gazeteye ilan verme işi biraz eskide kalmış yani. iç işleri bakanlığının sitesi de bunu söylüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar