The_Wezeir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yahu 1 nisan da askere gidecem.. beta da olsa biraz oynayayım dedim.. ha bire char wipe gelio.. sanki open betada wipe gelmicekti demişlerdi die hatırlıyom.. valla bi daha gelecekse bole wipe hiç kasmayak kendimizi boşu boşuna:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Pazartesi günü daha büyük bir patch gelecek söylenene göre, onda da wipe gelicek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Beta süreci içinde "wipe gelecekse kasmayak boşuna" tarzı bi anlayış olmamalı bence. benimde 2 haftalık karakterim gitti tam herşeyi yerli yerine oturtmuştum, ama üzülmüyorum çünkü şu anda amaç zaten oyunun sistemlerini öğrenmek. Release olduğunda illaki son bir wipe gelecektir neticede. O yüzden şu anda oyunu ciddi ciddi oynamaktansa bütün sistemlerini kapmaya bak, mesela ben woodcutter - Bowyer takılıyordum muhtemelen şimdi Miner - Armorcraft falan takılıcam o sistemleri de öğrenebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 serverı geri alma sistemi de ultima'ya benzerse sıcarız ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 euahea yok ya bildiğim kadarıyla oyundan log out olduğunda karakterin save ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bildiğim kadarıyla her yaptıgınz direk save ediliyor. Artık UO save sistemimi kaldı arkadaşlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Xenocide said: Beta süreci içinde "wipe gelecekse kasmayak boşuna" tarzı bi anlayış olmamalı bence. benimde 2 haftalık karakterim gitti tam herşeyi yerli yerine oturtmuştum, ama üzülmüyorum çünkü şu anda amaç zaten oyunun sistemlerini öğrenmek. Release olduğunda illaki son bir wipe gelecektir neticede. O yüzden şu anda oyunu ciddi ciddi oynamaktansa bütün sistemlerini kapmaya bak, mesela ben woodcutter - Bowyer takılıyordum muhtemelen şimdi Miner - Armorcraft falan takılıcam o sistemleri de öğrenebilmek için. hoca iyi güzel zate..aynı şeyleri düşünüyoruz da.. işte oyun sistemini çözecek kadar vakit bile bırakmıyolaar.. ha bire wipe... wipe geliyor diyorumki bi weaponcrafter kasayım.. başlıyorum odun kasmaya önce.. sonra başlıyorum bi kaç skill öprenip silah yapmaya ki ilerisini göremeden gene wipe.. yani bi türlü mesleğin erbabı olacak şekilde weaponsmithingle ilgili her şeyi görecek vakit kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Şuan karakterler, evler üstünde çok çalışıyorlar sürekli wipe geliyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar