alperozg Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 askerde ne güzel kilo vermiştim almaya başladım yine :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 asker kilo vermek için birebir abi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ya yaza 3.5 kala şöyle yazın 15günlük tatilde gidebilceğimiz ufak ancak eğlencesi bol olan yazlık yerleri söyleyin bakayım? Foça,Kuşadası hariç asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs145.snc3/17270_252386417739_624967739_3426710_286731_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu hafta başladım boy diyete boy 185, kilo 89, hedef 79,999999 kilo. İlk haftalık programı yazıyorum Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek 2 dilim peynir 5 zeytin Öğle arası 1 kutu light süt Öğlen 4 köfte 1 dilim tam tahıllı ekmek Yoğurt Salata Öğleden sonra Meyve+light bisküvi Akşam Peynirli yağsız salata Gece azıcık meyve 0 spor, yapmaya vaktim yok malesef. En hayvan dönemimde başlamıştım 96'dan 84'e inmiştim 3 ayda. Şimdi de aynı programo devam ettiricem gibi duruyor. Yemek resimleri koymayın foruma ağır söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 abi her gün 3 ay aynı şeyi mi yiosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Ya köfte dediğim et işte et/tavuk/balık. Baklagil de olabiliyor öğlene Akşam salata ya da sebze yemeği ben fasulye bamya falan gibi şeyleri sevmediğimden salata yiyorum. 3 ay varyasyon bayağı düşüyor malesef ama işe yarıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tam 76 olmuşm bugün tkrr tartıldım. hayvan gibi cardio yaptım yaklaşk 1buçuk saat kürek, bisiklet, koşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Bu konularda çok uzman olduğumu idaa etmiyorum,ama yıllardır spor yapan ve sağlıklı beslenmeye dikkat eden biri olarak bir kaç tavsiye yazabilirim... Öncelikle şu kuralı kafanızdan kaldırın;boy 175 ise ideal kilo 65 değildir...(o mantıkla 110cm olan birinin 0 kilo olması lazım).. Bakmanız gereken Body Mass Index,zaten biliyorsunuzdur,seninkini hesapladım demin,evet overweight çıktı.. Yani olaya burdan gir -10 hesabı yapma kafanda... Kilo almada aslında yağı kesmenin pek doğru olmadığını düşünüyorum,şöyle ki elbette gidip tereyağlı kuyruk yağlı yemek yiyin,veya McDonalds'ta yiyin demek değil ama yağınızı kesmeyin... Ayçiçek yağı,zeytinyağı bol bol kullanın yani,kızartmadan kaçınmanız yeterli,herşeyi yağsız yemeye kasmanın lüzumu yok,kaldıki yağ çok önemli vücut için,vitaminlerin sindirilmesinden vücudu korumaya kadar... Mesela süt ürünlerinde light tercih edebilirsin,ama kesmeyin yani peyniri sütü vs.. Spora başladığın zaman yine de kalorine dikkat et,karbonhidratı direk kesme yani,yoksa güçsüz kalırsın,makarna pilav abartmadığın sürece bence sakıncası yok.. Kilo vermek için aşırı şeylere ihtiyacın olduğunu sanmıyorum,öyle bir obezite durumu yok zaten,bu yüzden yemekleri,öğünleri sakın kesme,azar azar ye ama sık sık ve öğün kaçırma... Alkol bir kere en tehlikesini direk kesmeni öneririm.. Mesela bence kilo için en tehlikelisi şeker,özellikle beyaz şekerden uzak dur,cola türü gazlı içecekleri kes,meyveye yüklen,zaten şekeri kesersen ve spora devam edersen yavaş yavaş verirsin kiloları,öyle aşırıya kaçmadan uzun vadeli düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 geçen çarşamba 75,1 civarı idim bu cuma 74,6 ya düşmüşüm. h.sonu yine alkol inş bugün yaptığım onca kardio dengeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 PrudenT said: ben spor yapmadım iki ayda 15 kilo falan verdim işte. ama göbek kaldı biraz tabi eheh. ama böyle çok sıkı diyet falan yapmadım ya. az yedim sadece. alıştım artık zaten. 182ye 70 şu anda. +1906 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 1.85 Boy 125 Kg 8 haftada 30kg verdim şuan 95kg. spor yapmadım isteyen olursa yazabılırım lısteyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 İstedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Edit: Yanlış yönlendırıyoruz insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 CapN said: 1.85 Boy 125 Kg 8 haftada 30kg verdim şuan 95kg. spor yapmadım isteyen olursa yazabılırım lısteyı o kadar kısa sürede 30 kg veren bünye 2 ay içinde 70 kg alır. bi daha da veremez GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Valla 3 ay oldu hala aynı kilodayım. Kafanı hazırlıcaksın ondan sonra detoks dietlerını yapıcaksın. 15 gun bunu yaptıktan sonra öküz gıbı yersen tabı gg olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 8 hafta çok kısa süreymiş gerçekten. 125 kiloysan daha az kiloda bir insana göre hızlı kilo vermen normal de, 30 kilo da ÇOK fazla. 15 gün sonra hayvan gibi yemek değil daha çok normal yemek alışkanlıklarına geri döndüğünde kilo alıyor insan çok hızlı kilo verince. Ben mesela 3 ayda 10-12 kilo verdim. Öyle bir alıştırdım ki kendimi belirli şeyler yemeye, 2 gün üst üste patates yesem kilo alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi o diyetler metabolizmayı öyle bi bozuyo ki ondan sonra sadece su içerek yaşaman gerekiyo, süt bile içsen kilo almaya başlıyorsun... kilo vermek isteyen insan adam gibi bi diyetisyene gitsin, tahlillerine göre vücudunun ihtiyacı olan ve olmayan şeyleri öğrensin, bilinçli zayıflasın. böyle yanlış yönlendirme insanları, sen de yapma, sağlığın bozulur. ben baleyi bıraktığımda 46 kilo idim, sonra 65 kilo oldum, depresyona girdim, bu salak saçma şok diyetlerden yaptım, 50 kiloya indim sonra 1 sene geçti 69 kilo oldum. Sonra 69 kiloda iken diyetisyene başladım insan gibi 6 ayda 57 kiloya düştüm 4 kilo falan aldım 4 sene geçti (4 kiloyu da diyestisyenden beri öküz gibi yediğim için aldım) şimdi yine gidicem. Herkesin metabolizması farklı herkese aynı diyet olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 oha 2 ayda 30 kilo mu verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Yazdığım şeyi tamamen anlatamıcam sabah 6 da iş var. Yarın ayrıntılı anlatırım. Ama özetle yazdıgım şeyi diet olarak degılde yaşam tarzı olarak benımsersen verdıgın kg ları gerı almazsın. Ben almadım en azından gayette mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 daha yapalı 3 ay geçmiş bekle sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 ayy bugun canım da mantı çekti diyince görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bir 3 ay sonra gene konuşuruz ozaman haydin iyi geceler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ben sadece ooo 30 kilo vermiş dur ben de yapayım diye insanları yanlış yönlendireceksin diye atarlandım. yoksa banane metabolizmanı mahvedebilirsin istedigin gibi, madem yaptıgının bu kadar doğru olduğuna inanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Benim demek istediğim şey de oydu zaten. Yaşam tarzı haline getirirsen np. Ama onu herkes yapamıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar