ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fizban said: yok sana karsı oynarken acık oynadım. 8 macta 3 puandan sonra bu kadar kapanmanın pek hayırlı olmadıgına kanaat getirmistim lol vallah bende 5 yıldızlı takımlarla oynarken seninkine benzer bişi kullanıyordum ama 4 yıldızlı takımlarla o formasyon en iyi ihtimal ile beraberlik getiriyor. karşıdaki takımdan güçlü yada en azından eşit olmak lazım. o halde bile ztn skorlar 2-1 1-0 3-2 falan oluyor :D bıraktım artık defansif possession yapmayı o yüzden :D küfür de etmiyor artık kimse :D hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya evet, kendi levelımda kim 5 yıldızlı takım secerse yeniyorum ranked maclarda, ama turnuvada fasulyeden takım oldum resmen. bıraktım artık defansı, arkadaşlar ortahasayı gecmek serbest dedim de, hepsi alısamadı tabi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 update ımı yapıp gelıyorum oyuna gençler ve genç kalanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 girioeum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 maç yapcak varsa bende buralardayım. haber verin girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 en iyisi her zaman default tt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 napoli 3 - 2 west ham west ham 1 - 1 napoli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 napoli 0 - 2 benfica benfica 3 - 0 napoli yalnız benfica'daki aimar ve saviolar haricindeki futbolcular baya baya güçlüler. yıkılmadılar hiç. west hamle olan maclarda da 10 dakika icinde 3 diregim var tebrik ettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 var mı maçlarını yapmak isteyen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sampdoria 0 - 2 west ham west ham 2 - 0 sampdoria ya sampdoria yoktu lıgde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 oo jacob parçalamışsın bakıyorum. hani bilmiyordun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu ne ya surekli maçtan dusuorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bende dusuyor olabılırım =) 4 mac yaptım senden once yoktu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aynen bende fizban la yaptım 1 kere onun neti gitti geldi. bi problem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mokoko benle yaparken de bi kez dusmustu ya, ondan olabiler sorun. yani ondan olabiler derken baktı yenilecek hopppp dos attack falan yapıodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 onda ben dusmedim yahu. bnm herşey normaldi. ea serverlarıda netde gitmedi bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ajax 3-1 westham ajax 4-0 westham 2. maç 2 kez hava muhalefetinden dolayı durdu. bu da oyuncuların konsantrasyonunu bozdu tabi. guzel maçlardı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ajax 3 - 1 west ham west ham 0 - 4 ajax bahane gıbı olmasında ılk macın ortasından ıtıbaren kız arkadasım la konustum telefonda kıtlenıyorum telefonda konusurken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya muhabbete biraz geç kalmışım da beşiktaş schalke muhabbetine. Bence beşiktaş evet gerçektekinden çok daha iyi fifada ve çoğu diğer takımdan daha iyi gibi geldi bana ama bu kadar iyi olmasının sebebi hem azapın oyun stiline çok uyması bi de adam beşiktaşlı olduğu için muhtemelen sürekli beşiktaşla oynayıp herşeyini çözmüştür artık. Ben de fenerle ne chelsealer barcelonalar yendim ama ligde millet ciddi mi oynuyodur ben mi laubali oynuyorum nedir o kadar başarılı olamadım. Bunda maç içinde veya rakibe göre taktik değiştirmeye üşenmemin de büyük etkisi var tabii :D red şöyle yenicem böyle yenicem diyon valla benim işime geliyo yenilirsem beklenen sonuç da, yenersem ne bahane bulucan bakalım :D lig dışı maçlarda gayet başabaş gidiyoruz hatırlatırım. azapa da yine gs konusunda katılıyorum. bence mevcut takımlar arasında oyunda en iyi olan takım gs. bakalım ne çıkçak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 valla şu oyunda benim anladığım defans en az forvet oyuncuları kadar önemli. orta sahanın zerre kadar önemi yok :D bu açıdan bakarsak defansı sağlam takımlar 5yıldız da olsa 4 yıldız da olsa daha iyi kalıyor dierlerine göre. mesela 5 yıldızlarda inter mis gibi takım. real madrid in ileri 4lü all star gibi ama yine de en çok oynanan takım değil. kısaca.. beşiktaşın defansı rating olarak iyi gözükmese de oyunda çok güzel işliyor. oyuncuların statları hep önemli olan şeylerde yüksek en azından.. holosko da ileride çok süper bi forvet. hem hızlı hemde güçlü. yetiyor zaten bana :D örnek verirsek wolfsburg ile oynarken hatırlıyorum josue denen herif takımda en yüksek ratingli kişiydi ama o kadar gereksiz ratingleri vardıki 75lik adam kadar oynayamıyordu :D dier bi örnek galatasaray da sabri. çok düşük rating i var ama acc ve sprint speed baya yüksek yapmışlar o yüzden çok iyi iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fifadaki defans işi tamamen stoperlerin standing tackle ına bakıyo. eğer standing tackle ı yuksek ve hayvan gibi bi adam varsa stoperde o takım zor gol yiyo. ayrıca beklerde hızlı olmalı tabi. mesela ajaxta savunmadaki adamlarım cok iyi tackle ı var ve ayı gibiler. ayrıca sol bekte bir atouba varki daha geçebileni gormedim onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 biri bana şut çekmeyi, atak yapmayı öğretsin lütfen ... üst üste 7 maçta ortalama 16 şut var maçta, kaleyi bulan 7, gol ortalaması 0.75 birebir de çok çalıştım şutu orada oluyor, maça gelince yok atamıyorum. Rakip geliyor maç boyunca 2 kere, ikisini de atıp geri dönüyor ben maç boyunca hücüm yapıyorum atamıyorum. Ağlayacam lan, valla takasa götürmeyi düşünüyorum FIFA'yı bugün yaşadıklarımdan sonra Heavy Rain falan alırım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bende beceremıyorum boşver =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 valla ben coğunlukla 2 forvet oynayıp al ver yapıorm forvetler arasında. guzel pozisyonlar bulabiliorm coğunlukla. ayrıca defanstan hızlı cıkmakta cok onemli. ben arada stoperlerle falan bile cıkıorm. hem rakip pas vereceğini sanıp baska adamlara giderken onun acığo hemde stopler hızını aldığı zmn omuz omuza falanda kaybetmio :D bilica hesabı. bugun jacaboyla oynarken oleguerle bi cıkısım vardı, freni patlamıs kamyon gibiydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bıde ben west ham den hıc memnun degılım bırebırlerde cok kotuler hemen yıkılıyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar