Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

fizban

Öne çıkan mesajlar

EA_PWride said:

In terms of the disconnects and general feeling they have increased, this is due to the nature of the update. It hasn't been rolled out at the same time across the globe so if you play someone from another country that doesn't have it yet, chances are you are going to end up disconnecting from them.

diyoki 1.03 yüklü olan ile olmayan yaptıında çakabiliyormuş millet. belki sorun budur jacob. wireless ı çözdük çünkü sanırım. bizim türkiyede herkes farklı bir ülkeden gözüktüğü için herkes yüklememiş olabilir zaten. mantıklı geldi bana :D
Sosyal ağlarda paylaş

şöle bişi var o update denilen olay dün mü ne geldi ama bütün dünya da aynı anda değilmiş. region a göre psn den farklı saatlerde indirilmiş. online maçlara girerken oyunun version update i değil squad update i kontrol ediliyor. uzun lafın kısası dün patch ilk geldiğinde atıyorum ben yüklemişken amerikadaki adama o patch daha gözükmüyordu. bu nedenle o ikisi maç yapmaya çalıştığında oyun açılıyordu ve düşüyordu millet iki dakika içinde jacob un durum gibi ama aynı şey mi bilemicem tabi. şimdi bütün herkese gelmiş olması lazım zaten.

kabloda kesin yaptır. benim de aynı şekilde modemin olduğu yerin 2 oda yanında ps3. kablo çektim upuzun.. duvarlarda delik bilem var kablo geçsin diye. kesinlikle wireless tan daha iyidir kablo kullanmak. al gitsin. en azından denersin. ucuz bişi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

yok sana karsı oynarken acık oynadım. 8 macta 3 puandan sonra bu kadar kapanmanın pek hayırlı olmadıgına kanaat getirmistim lol

rommedahl ın pozisyonu da soyle tarif edeyim. skor 3-3, ben ultra ofansif oynuyorum. kontra ataga cıktı ajax. sağda rommedahl ın önüne güzel bi arapası attı suarez. rommedahl tarlada top sürer gibi ceza sahasına girdi, vurdu direkten döndü önüne geldi. bi daha vurdu top kaleye paralel gidip taca cıktı. ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...