ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 EA_PWride said: In terms of the disconnects and general feeling they have increased, this is due to the nature of the update. It hasn't been rolled out at the same time across the globe so if you play someone from another country that doesn't have it yet, chances are you are going to end up disconnecting from them. diyoki 1.03 yüklü olan ile olmayan yaptıında çakabiliyormuş millet. belki sorun budur jacob. wireless ı çözdük çünkü sanırım. bizim türkiyede herkes farklı bir ülkeden gözüktüğü için herkes yüklememiş olabilir zaten. mantıklı geldi bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bizim eski evde de öyle oluyordu.kablolu kablosuz herşeyi deniyodum ama kopuodum.modem aynı modem.baglantı yine ttnet suan olmuyor :) ve sadece fifada oluodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ya birazdan okula gıtcem , o sıradada kadıkoy e ugrayıp ehternet kablosu yaptırcaktım yaptırmıyım mı ? bide bu 1.03 mu ne boksa herkeste yuklu olmak zorunda degıl mı yaw yoksa zaten onlayn a ızın vermıyorkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 evet update yapmadan online oynayamıyorsun :) bence sen kablo yaptır bi dene.olmadı taşın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 neyse bakıyım bı kablo yaptırıyım ben kac gundur gugıllıyorum kac tane forum gezdım , bazılarının sorunu gecmıs ama bazıları ea dan kaynaklı bı sorun oldugundan emin filan anlamadım bende , 40 yılın basında oyun oynuyorum zaten oda zehir oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 şöle bişi var o update denilen olay dün mü ne geldi ama bütün dünya da aynı anda değilmiş. region a göre psn den farklı saatlerde indirilmiş. online maçlara girerken oyunun version update i değil squad update i kontrol ediliyor. uzun lafın kısası dün patch ilk geldiğinde atıyorum ben yüklemişken amerikadaki adama o patch daha gözükmüyordu. bu nedenle o ikisi maç yapmaya çalıştığında oyun açılıyordu ve düşüyordu millet iki dakika içinde jacob un durum gibi ama aynı şey mi bilemicem tabi. şimdi bütün herkese gelmiş olması lazım zaten. kabloda kesin yaptır. benim de aynı şekilde modemin olduğu yerin 2 oda yanında ps3. kablo çektim upuzun.. duvarlarda delik bilem var kablo geçsin diye. kesinlikle wireless tan daha iyidir kablo kullanmak. al gitsin. en azından denersin. ucuz bişi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bu arada evet sımdı ps3 u actım update gelmıs herhalde o yuzden oldu neyse ben yınede kablo yaptırıyım eyvallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tabloyu dolduralım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mokoko, dralnu, spyro haftasonu online olacaklar. dennis'in durum pek bilinmiyor, tamir ettirebilecek mi belli değil. konn hakkında hiçbir fikrim yok ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 fab beni eklemiş.o da girer herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Kablomu yaptirdim, simdi derse gidiyorum aksama yapalim maclari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 hanımın çiftliğinden sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Red ev hanimi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yok abi. okulu bıraktım evde oturuyorum bikaç aydır ama diziyi ben izlemiyorum.gerçi izlemiş kadar oldum bütün dizileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ben geldim eve. 1 2 saat içerisinde girerim psn e. maç yapmak isteyen varsa beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 jacabo said: Red ev hanimi misin? koptum buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 var mı maç yapcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 geliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 offline olmussun yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sen mi dustun?? hiç bi prbolem yoktu nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ajax 2 - 2 napoli ajax 3 - 4 napoli 3 1 den maç verilmez ya. of delirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 3-3 ken rommedahl bir gol kaçırdı. ben mokoko nun yerinde olsam bir daha kadroya almazdım adamı ahahah o neydi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 mal romedal ya. cıldırdım ztn orda. ilk maçtada pantelic rezaletti. dahada kadroya giremez ztn. suarez daha naapsın ya? herif 3 gol attı ama senin forvetler cok cok hızlı ya. olmaz bole. tutulmuolar resmen. koymussun 9 tane defans karambolden gol atılmıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yok sana karsı oynarken acık oynadım. 8 macta 3 puandan sonra bu kadar kapanmanın pek hayırlı olmadıgına kanaat getirmistim lol rommedahl ın pozisyonu da soyle tarif edeyim. skor 3-3, ben ultra ofansif oynuyorum. kontra ataga cıktı ajax. sağda rommedahl ın önüne güzel bi arapası attı suarez. rommedahl tarlada top sürer gibi ceza sahasına girdi, vurdu direkten döndü önüne geldi. bi daha vurdu top kaleye paralel gidip taca cıktı. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 tarlada top sürmek kolay degilki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar