jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 taşınmaktan daha az maliyetli ve az zahmetli bir çözümü olan var mı ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 :) modemi yaklaştır ps ye.belki sinyal minyal sıkıntı vardır wirelessta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 jacabo said: taşınmaktan daha az maliyetli ve az zahmetli bir çözümü olan var mı ? =) wireless oyun oynamak biraz problemli. ben sana kısaca durumunu açıklayım. 802.11b ve g diye iki tane şeysi var bunların belli frekans aralığında çalışıyor. 14 tane kanal var. bunu rutırının ayarlarından bi yerden değiştirebilmen lazım. 1 ile 11 arasında seçenek verecek. çevrendeki wirelesslar da aynı şeyi kullanıyorsa patlarsın oyun oynarken falan bölee paketler drop olur şu olur bu olur :) kanallar resim ahanda şekilde görüldüğü gibi. her kanal geriye ve ileri doğru iki kanalı da kaplıyor. yani sen kanal 1 seçiliyken, yan evdeki komşunuz kanal 3 kullanıyorsa (yani 12345 kullanıyor demek) senin 123 ile çakışır ve sen oyunlardan düşüp durursun. yakın çevredeki wireless vericilerin kanallarını öğrenip çakışmayacak birşeye ayarlarsan problemin çözülür. ha bi de mikrodalga fırın ve kablosuz telefonlarda aynı şeye sebep olabilir arada bulunmasalar iyi olur. onlarda aynı frekansta çalışıyor. wireless sinyalin çoooooook düşükse zaten çözümü belli :D daha yakın bi yere alırsın. arada büyük metal objeler varsa oda soruna sebep olabilir ama çok düşük ihtimal. bunların hepsini yapınca problem çözülür :D adam gibi yazamadım. anlamadıysan, anlamadım ben de düzeltmeye çalışıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bugün 3 saatlik pes2009'dan sonra fifaya oturunca garip maçlar ortaya çıktı. Fenerbahçe 5 - 5 Benfica Fenerbahçe 1 - 1 Benfica dakika 43'e kadar aiko 2-0 öndeydi ve hass ulan pesten sora batırdık be diyordum. Fark yemeyelim falan derken 2 dakkada 2 gol oldu ve ilk yarı 2-2 bitti. İkinci yarı gol şut mut falan derken maç 4-4 gidiyordu. dakka 89'da benfica attı, 90+2'de kazım durumu eşitledi. 2. maç da ööle bi maçtı işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 fenerbahçe 5 - 5 benfica benfica 1 - 1 fenerbahçe ilk maç efsaneydi 2 kere 2 farklı 1 kere son dakikada öne geçtim ama maç 5 5 bitti :D saviola kornerden kafayla gol attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 geyik olsun diye dakka 90da kendimi oyuna sokmayı düşünüyodum ama maçlar o kadar çetindi ki fırsat olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 arkadaşlar yaprak dokumunden sora gelicem.11 de ordayım yapalım bikaç maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Red said: arkadaşlar yaprak dokumunden sora gelicem.11 de ordayım yapalım bikaç maç (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben izlemiyorum yaprak dökümünü ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Fenerbahçe 2 - 0 Udinese Fenerbahçe 2 - 2 Udinese Yine bi son dakka golüyle 2. maçta beraberliği bulduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 geliyorum cıkmayın küserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ermynorac said: jacabo said: taşınmaktan daha az maliyetli ve az zahmetli bir çözümü olan var mı ? =) wireless oyun oynamak biraz problemli. ben sana kısaca durumunu açıklayım. 802.11b ve g diye iki tane şeysi var bunların belli frekans aralığında çalışıyor. 14 tane kanal var. bunu rutırının ayarlarından bi yerden değiştirebilmen lazım. 1 ile 11 arasında seçenek verecek. çevrendeki wirelesslar da aynı şeyi kullanıyorsa patlarsın oyun oynarken falan bölee paketler drop olur şu olur bu olur :) kanallar resim ahanda şekilde görüldüğü gibi. her kanal geriye ve ileri doğru iki kanalı da kaplıyor. yani sen kanal 1 seçiliyken, yan evdeki komşunuz kanal 3 kullanıyorsa (yani 12345 kullanıyor demek) senin 123 ile çakışır ve sen oyunlardan düşüp durursun. yakın çevredeki wireless vericilerin kanallarını öğrenip çakışmayacak birşeye ayarlarsan problemin çözülür. ha bi de mikrodalga fırın ve kablosuz telefonlarda aynı şeye sebep olabilir arada bulunmasalar iyi olur. onlarda aynı frekansta çalışıyor. wireless sinyalin çoooooook düşükse zaten çözümü belli :D daha yakın bi yere alırsın. arada büyük metal objeler varsa oda soruna sebep olabilir ama çok düşük ihtimal. bunların hepsini yapınca problem çözülür :D adam gibi yazamadım. anlamadıysan, anlamadım ben de düzeltmeye çalışıyım :D cok saol sanırsam oldu 20 dk fılan oldu daha kopmadı 11 mıs kanal 13 yaptım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Fenerbahçe 2 - 3 Beşiktaş Fenerbahçe 0 - 1 Beşiktaş İlk maçta eski takımının haline üzülen rüştü takım arkadaşından aldığı topu kendi kalesine yuvarladıktan sonra, carlos bu inceliğe holoskonun aşırtma topunu tamamlayarak karşılık verdi. 2. maçta ise güizanın kaleciyle karşı karşıyayken düşürülmesi tribünlerden büyük tepki aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 west ham 2-1 udinese udinese 11-1 westham not:11 evet 2 kere 1 e basmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 udinese 1 - 2 westham udinese 11 - 1 westham adam bana patladı =) 4 oldu 5 oldu 6 oldu beklıyorum ne zaman yeter dıycek dıye ama uzatmalar dahıl adam pres yaptı =) helal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 takim olarak cok kotu gidiyorduk boyle bir mac lazimdi, kusura bakma tekrar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 coskun haftasonu sana haddini bildircem. çok yakında. çooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yok mu başka beni gol yağmuruna tutacak hazır alısmısken alıyım hepsını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 beklemedeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben çekişmeli maçlar istiyorum onun için başka zaman oynicam jacabo seninle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yok böyle birşey.pc başından kalktım ps yi açtım internetim gitti.anca şimdi geldi 1 bucuk saat oldu yuh hiç maç yapamadım.varsa suan online yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 benimde gitmişti bağlantı şimdi gelmiş. telekomu aradım bi güncellemeler mi yapıyorlarmış ne öle dedi. ( yok yok bakım yapıyoruz dedi) neyse... ama şimdi yatıyorum. 6 maç yeter zaten bi günde :D shapshal said: Fenerbahçe 2 - 3 Beşiktaş Fenerbahçe 0 - 1 Beşiktaş İlk maçta eski takımının haline üzülen rüştü takım arkadaşından aldığı topu kendi kalesine yuvarladıktan sonra, carlos bu inceliğe holoskonun aşırtma topunu tamamlayarak karşılık verdi. 2. maçta ise güizanın kaleciyle karşı karşıyayken düşürülmesi tribünlerden büyük tepki aldı. hakem fenerliydi ya... zaten 1-0 yeniyorum, bi gol yesem gitcek 3 puan, benim adamlar sakat gibi şut çekmeye başlamış 1e1 de bile gol atılmıyor, sonunda gol yicem paniiyle guizaya sivok ile kayıp kırmızıda görmüşüz... 90 dakika ne bitmedi kardeşim.. :D uzat babam uzat. fenerliydi kesin :D kaç para verdiniz uleyn! her maçınız aynı ya yok mu bu fenerliler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 schalke 2-1 udinese udinese 2-2 schalke it gibi koşuyor udinese.hakkaten zorlandım.ztn normal şartlar ilk maçta berabere bitmişti ama extradan bi gol attım. bide bu oyunda 5-0 da öne geçsen hiç hata yapmaya gelmiyor ya o diilde dennis çok az online oluyor.nasıl 16 maç yapacak bilmiyorum :).suana kadar 1 kere belki gormusumdur psn de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Red said: schalke 2-1 udinese udinese 2-2 schalke it gibi koşuyor udinese.hakkaten zorlandım.ztn normal şartlar ilk maçta berabere bitmişti ama extradan bi gol attım. bide bu oyunda 5-0 da öne geçsen hiç hata yapmaya gelmiyor ya 10 golden sonra hata yapabiliyorsun ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar