shapshal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ha final maçına çıkıcam derken son maç anlamında mı demiştin ? bu arada ben de 9. sıra sonrası kimseyle maç yapmamışım sanırım. zaten aralarında aktif olan bi lazio var galiba. var mı o takımlardan maç yapçak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 bence maclarin bitmesini beklemenin bir alemi; yok lig işi bu kadroyla olmadi malesef. yeni lig/turnuvaya baslayalim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ya bitirelim bence de bunu. ben de ne aiko yu yakalayabiliyorum ne sputzke i. yada hükmen mağlup sayın :P bitsin. o aşağıdaki gs sampdoria falan zaten yoklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 valla bitirdim ligi. şampiyon azap20, beşiktaş avrupa'da kupa kaldırdı =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 yenisi ne zaman :D bende varım bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 kayıt topağını bu yaptım, bakan bakar zaten. 4.5 yıldızlı takımlarla mı yapsak yeni turnuvayı ? yoksa 4 mü gidelim yine ? listeyi güncellemek gerekecek lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ulke deneyebiliriz farklilik olsun diye? peki sistem ne olacak lig/turnuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ülke takımları yeterince sayıda olmadığı için sıkıntı doğabilir =) eğer denk gibi olan takımlar bulursak dert değil.. ama brezilya - japonya maçı çıkarsa ortaya bi sıkıntı var hehe. tahminen 9-10 kişi oluruz çünkü. bence lig olsun yine. turnuva derse çoğunluk ona da uyarım, farkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lig en iyisi, fazladan maç yapma imkanı olur herkesin 3.5-4 yıldızlar iyidir birde güç dengesi bakımından bence ama yeterli takım çıkarsa 4.5 falan da hoş olur. 5 olmasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 valla ben bir sonrakine büyük ihtimal katılamayacağım askerlik maskerlik mevzusu... ama 4.5 yıldız fikri kötü. çok kötü bir oyuncuya düşmez ise juventus yada arsenal şampiyon olur :D gerisi çok tırt takım çünkü. 4 yıldız yada 3.5 iyi olmuştu bence. takımlar arası uçurum hiç yok. ligde bence çok iyi olmamıştı. görüşlerim bunlardır. saygılar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 lig de sorun var bence de; eleme usulu turnuva daha efektif ya da katilan sayisi yuksekse once grup sonra eleme usulu daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 lige ben de katılmıyorum. gruplar-playoff tadında yapsak daha iyi olucak. ligde olmayan adamlar telafi edilemiyor, iyi oynamayan bi kişi 3 maç yapıp 3ünde de yenilip sonra girmiyor bu sefer onu yenen avantajlı oluyor, ligin ne zaman biteceği ne olacağı belli olmuyor vesaire. benim gönlümden hala süper lig geçiyor eheh. çoğu kişi hayır diycek muhtemelen de madem oylama tadında bişi yapıyoz benim oyum da bu olsun. 4 büyüklerin yaratacağı dengesizliği de skill level'a göre veya önceki turnuvalardan az çok bildiğimiz kadarıyla genel seviyenin altındaki arkadaşlara bu takımları vererek ayarlayabiliriz. azapla bi gün öyle oturup anadolu maçları yapmıştık keyifli oluyodu mücadele. ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 olur ama bursa'yı ben alırım, şimdiden söyleyeyim :D Gruplar-Playoff'ta düşününce en mantıklısı geldi bana da, böyle olsun bence de bir zaman aralığı olur 2 hafta falan, gruplar orada biter çıkan çıkarsa şimdi şöyle birşey de var. Mesela benim durumu biliyorsunuzdur, sadece perşembe akşamından pazar akşamına kadar istanbul'da olduğumdan bu günler arasında maçlar yapabilirim. Playoffları da bu zaman dilimlerine sokarsak maç kaçırmam da :D gerisi benim için imkansız çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 abi fifayi turk takımlarıyla oynarken kalbim sıkışıyor benim yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ee yalan mı oldu yeni turnuva :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yetkililer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 valla talep yok ki ancak tsyd yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 tsyd neydi ya... türkiye süper yazarlar derneği mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ulan millet turnuva maç yenecem birinç olacam derken 4 turnuvada söndü assadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 turnuva olursa oynayabilirim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 hadı yapalım bı tane daha =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 vizelerden sonra yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar