fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Oynayanlar şunlar; 1. fizban - napoli - fizboz 2. mokoko - ajax - rendell_ 3. spyro - psg - crasah 4. aiko - benfica- aiko1905 5. jacabo - west ham - jacabo 6. dralnu - sampdoria - joyzmaa 7. ermynorac - bjk - azap20 8. shapshal - fb - dorlinoglu 9. supremeallah - udinese - ck350 10. red - schalke - cul_ 11. konn - lazio - sputzke 12. fab - bolton - fabbronzewrist 13. dennis - galatasaray - LdennisL haydi kızlar maçlara ! lig tablosu burada: http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=8413 kendime link http://www.fixturelist.com/editleague.php?lid=8413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lig tablosu olmamış. register sayfasına goturuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 düzelttim, hadi mac =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Lİ- DER. sadasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 olm benim takım yok puan tablosunda.. edit: okkedir.. oldu şimdi.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 birazdan acıyorum ps yı yapalım maçları fiz bide psn lerıde yazsaydın kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 jacabo senin mesajı gördüm açtım psi sen offline oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 alla alla ps ınternetten kopup durmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fizban oynayamadık bu akşam ama oynarız mutlaka yarın öbürgün kusura bakma. bu arada zaten ben bu akşam paso EA serverlardan düşüp duruyordum. ne kadar oynayabilirdim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bende şans yoktu heralde. jacabo da psnden düsüp durdu =) baska aksam artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 girdim lige.bu arada baglantınız kotuyken maç yapmayın.düşünce otomatik 3 puan gidiyor karşı tarafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ligden yapmıyormusuz zaten , eski yöntemle oynıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 aa niye.o zman niye girdik fifa da lige :).ordaki listenin bi önemi yok yani. fizbanın işi zor ama ugraş dur şmdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ilk maclar benim icin kotu insanlik icin iyi bir sekilde sonuclandi =P fink ernst ferrari hayatı insana zindan ediyor euhe Beşiktaş 3 - 1 Napoli Napoli 0 - 2 Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 fizban said: ilk maclar benim icin kotu insanlik icin iyi bir sekilde sonuclandi =P fink ernst ferrari hayatı insana zindan ediyor euhe Beşiktaş 3 - 1 Napoli Napoli 0 - 2 Beşiktaş fizban güzel kapanıp kontra ile gol aramaya çalışıyor ilerideki oyuncuları baya bi hızlı(hatta birinin baktım acceleration 90 mış.. eöh!) bu nedenle çok can yakar :D maçın başında da ben süper zeka very very ofansiv oynayınca geride Ferrari bile yetişemiyordu adamlara teke tek kalınca(evet biraz gönderme yaptım) sonra biraz değiştim taktiği geride adam bulundurdum oyunun şekli değişti. zevkli maçlar oldu. gollerimin çoğu karambol vari oldu(sivok bile attı eöhe) ama 5 savunma artı CDM li takıma başka türlü atılabilirmi bilmiyorum :D bu aralar bol bol online oluyorum gibi maç yapmak isteyen arkadaşlar psn: azap20 ekleyip bi mesaj sallarsa yaparız kısa sürede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Napoli 1 - 3 Udinese Udinese 4 - 1 Napoli valla ilk macta gokhan inler oyle bir gol attı ki ben macı bırakıp vay anam vay demeye basladım. zaten sonra bir sure udinese de oynamadı. sonra di natale sıkıldı golşov yaptı falan. ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 gokhan inler uzdu evet :p neyse guzel maclardi 3 puan aldigimiz icin mutluyuz onumuzdeki maclara bakicaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Beşiktaş 3 - 2 Udinese Udinese 1 - 4 Beşiktaş di natale'nin her ayağına top geldiğinde yüreğim hopluyordu valla cin gibi adam :P uzaktan sağlam şut çekiyor ck350 valla maç yapanlar dikkat etsinler, heç öle boş bırakmaya gelmiyor ceza sahasının dışında. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ne beşiktaşmış.bi 5 atayımda kendine gelsin :) 11-12 gibi online ım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ben benficayı alıyorum o zaman. benfica 0 - 1 udinese udinese 0 - 3 benfica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 udinese erken havlu attı.kümede kal udinese napoli dicektim udinese ne alaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 bızde udıneze ıle yaparken yıne benım baglantım gıttı dk 75 de bana bı yardım edın yahu bu bağlantımı ne yaparsam yapıyım duzeltemıyorum bellı aralıklarda kopup duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o kısmet ya.ben geçen sene fifa 09 oynarken rahat 70-80 ranked maçta düştüğümden maglup oluyordum.taşındıktan sora düzeldi :) wireless ile giriyosan bide kablolu bağlayarak dene.pc de falan neti kullanıosan kapat mesela.gibi şeyler deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yok ama gugılladım bı 2 ay once ınsanların basına gelıyormus bı ayarlar yapılması gerekıyordu yaptım dusmedı sonra taki düne kadar sımdı yıne dusup duruyorum cıldıracagım =) not: wireless la gırıyorum kablolu baglamamın ımkanı yok =/ hani var da uzun kablomu tasınırken atmıstım , sımdı tekrar yaptırmak zor gelıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ahah bilemicem.sadece bir öneriydi.ben ps nin yamacında tutuyorum modemi.geçen sene çok baglantı sorunu çektim.modem yine aynı modem.ama taşınmayla birlikte düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar