Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3

fizban

Öne çıkan mesajlar

Oynayanlar şunlar;

1. fizban - napoli - fizboz
2. mokoko - ajax - rendell_
3. spyro - psg - crasah
4. aiko - benfica- aiko1905
5. jacabo - west ham - jacabo
6. dralnu - sampdoria - joyzmaa
7. ermynorac - bjk - azap20
8. shapshal - fb - dorlinoglu
9. supremeallah - udinese - ck350
10. red - schalke - cul_
11. konn - lazio - sputzke
12. fab - bolton - fabbronzewrist
13. dennis - galatasaray - LdennisL

haydi kızlar maçlara !

lig tablosu burada: http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=8413
kendime link http://www.fixturelist.com/editleague.php?lid=8413
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ilk maclar benim icin kotu insanlik icin iyi bir sekilde sonuclandi =P fink ernst ferrari hayatı insana zindan ediyor euhe

Beşiktaş 3 - 1 Napoli
Napoli 0 - 2 Beşiktaş

fizban güzel kapanıp kontra ile gol aramaya çalışıyor ilerideki oyuncuları baya bi hızlı(hatta birinin baktım acceleration 90 mış.. eöh!) bu nedenle çok can yakar :D

maçın başında da ben süper zeka very very ofansiv oynayınca geride Ferrari bile yetişemiyordu adamlara teke tek kalınca(evet biraz gönderme yaptım)

sonra biraz değiştim taktiği geride adam bulundurdum oyunun şekli değişti. zevkli maçlar oldu. gollerimin çoğu karambol vari oldu(sivok bile attı eöhe) ama 5 savunma artı CDM li takıma başka türlü atılabilirmi bilmiyorum :D

bu aralar bol bol online oluyorum gibi maç yapmak isteyen arkadaşlar psn: azap20 ekleyip bi mesaj sallarsa yaparız kısa sürede..
Sosyal ağlarda paylaş

o kısmet ya.ben geçen sene fifa 09 oynarken rahat 70-80 ranked maçta düştüğümden maglup oluyordum.taşındıktan sora düzeldi :)

wireless ile giriyosan bide kablolu bağlayarak dene.pc de falan neti kullanıosan kapat mesela.gibi şeyler deneyebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

yok ama gugılladım bı 2 ay once
ınsanların basına gelıyormus bı ayarlar yapılması gerekıyordu yaptım dusmedı sonra taki düne kadar sımdı yıne dusup duruyorum cıldıracagım =)

not: wireless la gırıyorum kablolu baglamamın ımkanı yok =/

hani var da uzun kablomu tasınırken atmıstım , sımdı tekrar yaptırmak zor gelıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...