Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fede said: hesaba sevinmenden gecenin sonunda seks olmadığı sonucunu çıkardım ben niye abi hem az hesap hem sex olduysa x2 kere sevinilir? mi? acaba?
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 herkes gurme kesilmiş. ödeme bu arada gitme bi daha
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 balığa göre değişir o alkol mesela somınun yanında kırmızı da gider beyaz da levrek beyaz ister ama
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 odeme ama yarin oburgun biri arabani gelip cizerse yada, biseylerini calarsa gelipte burda sole oldu bole oldu deme :)
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gittiysen oraya ödeyecen hocam yani en azından doğrusu bu. öte yandan 'yok beni bağlamaz yapmasalardı' diyosan cezayı kasadaki elemana kesseler dahi kasada ya mekanın asıl sahibi durur yada onun atadığı bir müdür falan. yani gariban garsona takmazlar o konuya takılma bile.
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 beklediğm cevap geldi sodom rahat uyuyabilirm zxc
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şu ciddi şekilde ödeme diyen insanlar ne biçim insan ya.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 canım balık cekti. gidip balik alcam yapcam.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: şu ciddi şekilde ödeme diyen insanlar ne biçim insan ya.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: şu ciddi şekilde ödeme diyen insanlar ne biçim insan ya. insanlıkla alakası yok. geri dönüp kalan ödenince ne olur bi düşünelim restoranda akşam hesap kapatılır ciro açığı not edilir. varsa müdür ya da kasiyer iş yeri sahibine ya da muhasebecisine durum bildirilir. büyük işletmelerde restoran bar cafe gibi yerlerde 50-60 lira için bir garson ya da kasiyer suclanıp ceza kesilmez. durum anlaşılır bir durumdur hata yapılmıştır. geri gidersin abi ben 75 lira eksik ödemişim geçen gün buyrun dersin. alır adam haliyle. atar kasaya. akşam sayım yapılır işletmede ciro fazlası diye bişi yoktur. ya eksik çıkar ya da tam'a yakın. senin geri gittiğini gören duyanda yoksa kasiyer ya da garson onu ceptocep yapar. gün sonu hesapta tam çıkar. senin geri dönüp çektiğin yol masraf eziyet vakit burda zararın neresinden dönülse kardır lafını hatırlatır. bi kar yapmıssan yapmıssındır. gerisini düşünmene gerek yok.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 herşey maddiyat değil. vicdan denen bişi var.içi böyle rahat edıyosa fena yani.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vicdan denen bişey var ama yapılan her hatayı düzeltmeye çalışmak tam bir aptallık
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 muhtemelen zamanında bazı işletmelerden kuver adı altında %10 kazıkları yemiş kişilerdir ben de onalrdan biriyim.. kuver servis diye %10-%20 arası para isterler.. sonra "tabelanızda kuver alınmamaktadır ayzıyor" dediğimizde çirkefleşirler
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 zaten o yenilen içilene 110 tl hesap çeken yer muhtemelen o gece ondan çok daha fazlasını kazanmıştır
capul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Öğrenci olmadığı halde otobüste öğrenci basmanın büyük çaplısı bu..
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fazlasını kazanmıştır muhtemelen zaten.sürümden kazanan kaç lüks yer var?ondan bahsetmıyorum ben.en basitinden cola alınca bile ne kadar kar ediyo mekan. bu kadar velvele yapıcaksa hesap şu kadar geldı bana girdi dıye,biraz daha kendi bütçesine göre yerlere gitmeli insan bence. neyse her insanın kendi ahlak anlayışı.ödeyip ödememek sana kalmış.bence ödemelisin. garsondan keserler diye üzülüp ödemekten önce insan kendi vicdanını rahatlatmak için ödemeli.kendi ahlak anlayışına göre davranmalı bence.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bence git garsonu bul ona ver para.Ondan kesmişlerse durum eşitlenir kesmemişlerse yardım etmiş olursun asd
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: bu kadar velvele yapıcaksa hesap şu kadar geldı bana girdi dıye,biraz daha kendi bütçesine göre yerlere gitmeli insan bence. şu kısma da o kadar çok katıldım ki, sanki bu mesajı ben yazmışım gibi doğru, bir çıkar kadar ulu, toroslar gibi heybetli!
Öne çıkan mesajlar