Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fede said: hesaba sevinmenden gecenin sonunda seks olmadığı sonucunu çıkardım ben niye abi hem az hesap hem sex olduysa x2 kere sevinilir? mi? acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 herkes gurme kesilmiş. ödeme bu arada gitme bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hepimiz gurmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 balığa göre değişir o alkol mesela somınun yanında kırmızı da gider beyaz da levrek beyaz ister ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 odeme ama yarin oburgun biri arabani gelip cizerse yada, biseylerini calarsa gelipte burda sole oldu bole oldu deme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahlak önemlidir, gidip ödemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gittiysen oraya ödeyecen hocam yani en azından doğrusu bu. öte yandan 'yok beni bağlamaz yapmasalardı' diyosan cezayı kasadaki elemana kesseler dahi kasada ya mekanın asıl sahibi durur yada onun atadığı bir müdür falan. yani gariban garsona takmazlar o konuya takılma bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 günah kul hakkı olur o! git öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 beklediğm cevap geldi sodom rahat uyuyabilirm zxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şu ciddi şekilde ödeme diyen insanlar ne biçim insan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 canım balık cekti. gidip balik alcam yapcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: şu ciddi şekilde ödeme diyen insanlar ne biçim insan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yalnız öde demesek ödeyeceği yok ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yine ödemiycek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: şu ciddi şekilde ödeme diyen insanlar ne biçim insan ya. insanlıkla alakası yok. geri dönüp kalan ödenince ne olur bi düşünelim restoranda akşam hesap kapatılır ciro açığı not edilir. varsa müdür ya da kasiyer iş yeri sahibine ya da muhasebecisine durum bildirilir. büyük işletmelerde restoran bar cafe gibi yerlerde 50-60 lira için bir garson ya da kasiyer suclanıp ceza kesilmez. durum anlaşılır bir durumdur hata yapılmıştır. geri gidersin abi ben 75 lira eksik ödemişim geçen gün buyrun dersin. alır adam haliyle. atar kasaya. akşam sayım yapılır işletmede ciro fazlası diye bişi yoktur. ya eksik çıkar ya da tam'a yakın. senin geri gittiğini gören duyanda yoksa kasiyer ya da garson onu ceptocep yapar. gün sonu hesapta tam çıkar. senin geri dönüp çektiğin yol masraf eziyet vakit burda zararın neresinden dönülse kardır lafını hatırlatır. bi kar yapmıssan yapmıssındır. gerisini düşünmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 herşey maddiyat değil. vicdan denen bişi var.içi böyle rahat edıyosa fena yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hatta içiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yüzde 75 ini öde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vicdan denen bişey var ama yapılan her hatayı düzeltmeye çalışmak tam bir aptallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 muhtemelen zamanında bazı işletmelerden kuver adı altında %10 kazıkları yemiş kişilerdir ben de onalrdan biriyim.. kuver servis diye %10-%20 arası para isterler.. sonra "tabelanızda kuver alınmamaktadır ayzıyor" dediğimizde çirkefleşirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 zaten o yenilen içilene 110 tl hesap çeken yer muhtemelen o gece ondan çok daha fazlasını kazanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Öğrenci olmadığı halde otobüste öğrenci basmanın büyük çaplısı bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 fazlasını kazanmıştır muhtemelen zaten.sürümden kazanan kaç lüks yer var?ondan bahsetmıyorum ben.en basitinden cola alınca bile ne kadar kar ediyo mekan. bu kadar velvele yapıcaksa hesap şu kadar geldı bana girdi dıye,biraz daha kendi bütçesine göre yerlere gitmeli insan bence. neyse her insanın kendi ahlak anlayışı.ödeyip ödememek sana kalmış.bence ödemelisin. garsondan keserler diye üzülüp ödemekten önce insan kendi vicdanını rahatlatmak için ödemeli.kendi ahlak anlayışına göre davranmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bence git garsonu bul ona ver para.Ondan kesmişlerse durum eşitlenir kesmemişlerse yardım etmiş olursun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: bu kadar velvele yapıcaksa hesap şu kadar geldı bana girdi dıye,biraz daha kendi bütçesine göre yerlere gitmeli insan bence. şu kısma da o kadar çok katıldım ki, sanki bu mesajı ben yazmışım gibi doğru, bir çıkar kadar ulu, toroslar gibi heybetli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar