Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 2010

Mille

Öne çıkan mesajlar

Tamam işte az görülen bir harikayı gerçekleştridi bugün Inter, dünyanın en iyi ofans yapan takımına karşı. Saygı duyulması gerek ve bugün de iyi futbol oynadılar. Çok iyi savunma futboluydu..

dilan yapma be ahaha adamlar içerde 3-1 almışlar dünyanın en iyi ofans yapan takımına karşı bi de 10 kişi kalmışken kapanmamak gerizekalılık olurdu. Nerden laf sokacağınız şaşırıyorsunuz ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya ege niye laf sokmaya çalısyım guzel kardeşim.
boyle maç almak maç almak değil bunu anlatmya çalısıyorum.
en iyi ofans yapan takıma boyle oynanması geekmıyor evet 3-1 aldılar ilk maçta bu maç ta da gol yememeleri gerek ama zaten adamlar defansa kapanmasalar 1 gol daha bulsalar barca zaten panik yapıp yerdi gol yıne.alatmaya calıstıgım adamlara yakısmadı kendı ceza sahalarından cıkmadı oyun. guzel maç izleyemedik banane abi kzgınım :D
ne hayallerle oturmustum tv karsısına ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kimsenin inter guzel defans yapmadı dedigini gormuyorum nilep hala defans yaptılar defans yaptılar diyosun.. ama adamlar macta herhangi bi 3. lig takımının dusmuycegi kadar igrenc oynadılar.. amacın top oynamaktan cok oynatmamak oldugu bi takımı izlemekten keyif almıs olmak icin anca baska bi takımın FANBOI u olman lazım.. herkesi fanboi diye yargılamıssın ya ondan hani anlamazsan diye yazıyorum..

doruk sen de hic komik degilsin aradan cekil bakıyım..
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ya ben kimsenin inter guzel defans yapmadı dedigini gormuyorum nilep hala defans yaptılar defans yaptılar diyosun.. ama adamlar macta herhangi bi 3. lig takımının dusmuycegi kadar igrenc oynadılar.. amacın top oynamaktan cok oynatmamak oldugu bi takımı izlemekten keyif almıs olmak icin anca baska bi takımın FANBOI u olman lazım.. herkesi fanboi diye yargılamıssın ya ondan hani anlamazsan diye yazıyorum..

olm iyide
3-1 evinde yenmişsin ve barca deplasmanına gidiyosun
iğrenç futbol oynayacaksınki rakibin soğuyacak oyundan
akıllı oyun budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bence Inter süper futbol oynadı. Yani futbolun defansif yönünü mükemmel oynadılar, e barcelona deplasmanında ilk maçta skor avantajın varsa yapman gereken defansını iyi yapıp turu geçmektir. Çok güzel yaptılar.

Ben maçı izlerken çok keyif aldım. Adamların Barcelona'yı ceza sahasına sokmayışı ve Barcelona'lıu oyuncuların başarısız girişimlerini izlemek güldürdü, keyif verdi.

Gollü futboldan çok sevdiğim bir şey varsa o da Galatasaray'dır ama bu maçta Inter ve Mourinho ders verdi resmen.

Kapanmak 3. lig takımı seviyesine düşmek değildir. En azından ben böyle düşünüyorum. Yeri gelince kapanmak gereklidir, burada da riske girmedi Mourinho, kapandı ve harika bir iş başardı.

İtalya liginden nefret eden biri olarak bunları söylüyorum yani
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

adamlar sahasında o uzay takımını ezdi biçti. deplasmanda da geçen seneki chelsea maçını hatırlatırcasına hakem tarafından katlediliyorlardı az kalsın. 70 dakika 10 kişi oynadılar. halihazırda realin 35132412 milyar dolarlık kadrosuyla atak oynayıp evinde eline aldığı örneği varken, intihar etmelerini mi bekliyordun?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Yok bence Inter süper futbol oynadı. Yani futbolun defansif yönünü mükemmel oynadılar, e barcelona deplasmanında ilk maçta skor avantajın varsa yapman gereken defansını iyi yapıp turu geçmektir. Çok güzel yaptılar.

Ben maçı izlerken çok keyif aldım. Adamların Barcelona'yı ceza sahasına sokmayışı ve Barcelona'lıu oyuncuların başarısız girişimlerini izlemek güldürdü, keyif verdi.

Gollü futboldan çok sevdiğim bir şey varsa o da Galatasaray'dır ama bu maçta Inter ve Mourinho ders verdi resmen.

Kapanmak 3. lig takımı seviyesine düşmek değildir. En azından ben böyle düşünüyorum. Yeri gelince kapanmak gereklidir, burada da riske girmedi Mourinho, kapandı ve harika bir iş başardı.

ilk yarı bittiğinde inter 44 xavi 61 pas yapmışsa, kusura bakma ama inter süper futbol oynamamıştır ege.
Sosyal ağlarda paylaş

ya mesajları cidden gozunuzle degil gotunuzle okuyosunuz ya da kasti olarak baska yere cekiyosunuz.. kapanabilirsin istersen forvete bile kosmassın bunu demiyoruz en azından ben demiyorum.. her kullanılan topun yavas kullanılması her darbe alan interlinin yerde kıvranması sora kenara cıkıp geri girmesi ki hani italyada aldıkları darbelerin yarısı bile degil darbeler.. hakemin calmadıgını gorunce ceza alanı icinde zıplayanı gorunce pufur pufur itmeler cekmeler.. ben bunlardan bahsediyorum.. yoksa isterse 11 kisiyi kale onune dizsin kime ne.. ayrıca yine burda hic kimse inter isini iyi yapmadı demiyo bunu izlemek istemiyoruz diyo.. neyse kolay gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

Harika savunma futbolu oynadılar. Barcelona ceza sahasına girdi mi? Giremedi. Anca pas yapsınlar ceza sahasının önünde. Maç bitiyo hala adamlar paralel pas yapıyorlardı. Gayet de süper futbol oynamışlar işte. Ceza sahasına giremiyosan o kadar pas yapıp, rakibin süperdir sen eziksindir.

@screwy: E hakemin Barça'yı kolladığı yığınla pozisyonu da gördük. Dani Alves'in istikrarlı bi şekilde kendini atıp ağladığını falan da. Çirkeflikse hakemde de vardı Barça'lılarda da vardı çirkeflik.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

italya liginden defansif futbol diye nefret ediyosunuz dimi ?
ama bi bakın isterseniz
gol ortalaması nerdeyse ingiltere ligine yakın şu anda
yapmayın etmeyin.
burda oynana oyun sadece takımını kullanmaktır. takımında dünyanın en iyi defans oyuncuları varsa tabiki kullanırsın.
akıllı oynamaktır burdaki oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ya mesajları cidden gozunuzle degil gotunuzle okuyosunuz ya da kasti olarak baska yere cekiyosunuz.. kapanabilirsin istersen forvete bile kosmassın bunu demiyoruz en azından ben demiyorum.. her kullanılan topun yavas kullanılması her darbe alan interlinin yerde kıvranması sora kenara cıkıp geri girmesi ki hani italyada aldıkları darbelerin yarısı bile degil darbeler.. hakemin calmadıgını gorunce ceza alanı icinde zıplayanı gorunce pufur pufur itmeler cekmeler.. ben bunlardan bahsediyorum.. yoksa isterse 11 kisiyi kale onune dizsin kime ne.. ayrıca yine burda hic kimse inter isini iyi yapmadı demiyo bunu izlemek istemiyoruz diyo.. neyse kolay gelsin
dani alvesin iki maçta da yere atması bisketsin tiyatro sahnesindeymişçesine rakibine kırmızı kart gördürtmesi chivu tereyağından kıl çekip topu kaptığında messinin AYAĞIM KOPTU HULEN diyip kendini yere atması sarı kart gördürtmesi vs vs

barça futboldan banlansın o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...