forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şöle yapcaksın sanki meriç kızın sevgilisi, sende sevgilisi olduğu halde kıza yazan birisi ol ama meriç olmadan her ortamda her durumda kızla meriçi yan yana getirip, ez gerçek meriçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: nileppezdel said: Sen niye rahatsız oluyosun abi kız meriç seni eleştirdi diye seni bırakıyosa sorunu meriçte arama ya kızda ara ya kendinde ara niye bi meriçe karşı savaşı kazanamadım diye. Meriçler daima meriç olacak, her kızın bi meriçi vardır =D abi işin gerçeği 2 3 sene profesyonel meriçlik yaptım. sevgilisi olan bir kıza bildiğin yazdım. kız kaç defa git gel oldu sevgilisiyle ben arasında. şimdi ilahi adalet diyorum herhalde adamın ağzına çok sıçtım zamanında. ben kendi taktiklerimi onda görünce deliriyorum. ha bunu benim posttan önce yazmışsın ve yapmışsın herkes öldürür sevdiğini, karma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: napae said: Afedersiniz deeeğ, kızlar salak değil herhalde. Meriçin meriç olduğunu anlar, hala görüşüyosa kızı döv adamı ne dövüyosun. bayana el kalkmaz Doğru dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sağlam bi kız bağla , görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Buyse said: nileppezdel said: Sen niye rahatsız oluyosun abi kız meriç seni eleştirdi diye seni bırakıyosa sorunu meriçte arama ya kızda ara ya kendinde ara niye bi meriçe karşı savaşı kazanamadım diye. Meriçler daima meriç olacak, her kızın bi meriçi vardır =D abi işin gerçeği 2 3 sene profesyonel meriçlik yaptım. sevgilisi olan bir kıza bildiğin yazdım. kız kaç defa git gel oldu sevgilisiyle ben arasında. şimdi ilahi adalet diyorum herhalde adamın ağzına çok sıçtım zamanında. ben kendi taktiklerimi onda görünce deliriyorum. meriçlik eden meriçlik bulur, ahını almışsın birinin, geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 profesyonel meriçlik nası oluyo para mı kazandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 exmeriç oldugunu gormedim , dizini döv o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hem kendin yapmışsın zamanında hem bu adama küfrediyosun şimdi. dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 /summon jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Bella said: hem kendin yapmışsın zamanında hem bu adama küfrediyosun şimdi. dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. ben küçüktüm o zaman. üniversiteye yeni başlamıştım safça aşık olmuştum. bu deve 30 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 meriçin dişisine ne denir? meriçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hala bilmeyenler için meriç olmak http://1.bp.blogspot.com/_CK1LAdpUE2s/SJWuDKwxZHI/AAAAAAAABBQ/gXnHtXLWjkw/s400/meri%C3%A7%2Bolmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 birgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 o nasıl bi spoiler be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi evet adam spoilerı bozdu lol!! AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nası yaptın öle spoyu gzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sdf düzelttim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mesele meriç değil, kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Ben bugün kardeşim dediğim bi kıza aynı şeyi söyledim sevgilisiyle ilgili. Üzülmeni istemiyorum dedim çünkü bariz üzülcek. Benim kardeşimi üzmek meriçlikten büyük hıyarlıktır, herif de kusura bakmasın ama derim yani üzülmeni istemiyorum diye çünkü istemiyorum =D Bulsun efendi bi adam, verelim gitsin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aykan vakası olcak şmdi asgjkgban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Yok 30 yaşında diilim sanki bilmiyosun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahaha. dayak yicen simdi nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nileppezdel said: Ben bugün kardeşim dediğim bi kıza aynı şeyi söyledim sevgilisiyle ilgili. Üzülmeni istemiyorum dedim çünkü bariz üzülcek. Benim kardeşimi üzmek meriçlikten büyük hıyarlıktır, herif de kusura bakmasın ama derim yani üzülmeni istemiyorum diye çünkü istemiyorum =D Bulsun efendi bi adam, verelim gitsin sdfsd büyük gaflet ve delalet içerisindesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bir erkek direk dememeli.. hani dolaylı yoldan söylemeli ne bileyim gidip kzıın başka bir kız araakdaşına "şunujn kulağını çekin üzülecek sonra" fkn denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Abi öyle ama. Kız şu anda da mutsuz yani. İnsan sevdiğini mutlu edemiyosa çekilmeyi bilmeli. Herif aşık, kız değil. Ayrılamıyo ama, kız da hatalı yani. Yine de bu durumda kardeşimi korumam lazım doğal olarak. Siz kızları kardeş olarak göremiyor olabilirsiniz orasını bilemem tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar