Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 en son kıza benim hakkımda konusurken "senin üzülmeni istemiyorum" demiş. ağzını burnunu kırasım var. ama şöyle bir şey benim ona karşı attığım her trip kız nezdinde - rep ona + rep yazılıyor. ama biliyorum bu piç deli gibi yazıyor kıza. sabrediyorum ama yavaştan dolmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 şerefsiz herif yeminle döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çocugu döv kızı da bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hiç sinirlenme. ortak bi alanda bulusun ez cocugu kızın yanında. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 benimde hatunun yanında bir meriç var. alman bir avukat hemde. bide baro çıkışı yemeğe falan gidiyolar. burger'a gitmişler gerçi ama olsun. dirseklerim kaşınıyor net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi adam avukat ve burger'e goturduyse hiç endişe etme sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 barbu said: hiç sinirlenme. ortak bi alanda bulusun ez cocugu kızın yanında. bu kadar basit. Meriç yılan gibidir kafasını ezsende vücudu oynamaya devam eder Allah meriçlerin belasını versin puu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Meriçle kardeş arasındaki ayrımı yapmak lazım tabi. Ama meriçlik ediyosa şerefsizmiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya ne kardeşi bırak allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mericten daha meric ol ki, kiz merice ihtiyac duymasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bence meriçleri dövme dernegi kuralım pati içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: çocugu döv kızı da bırak Çocuğuda kızıda koy ver gitsin. Bir dünya meriç (bu heralde abaza demek) var hangi biriyle uğraşacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Fistan said: çocugu döv kızı da bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Çocuğun mailine meriç karikatürü yolla sonrada bu topici linkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sonrada Fistan ın dediğini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Afedersiniz deeeğ, kızlar salak değil herhalde. Meriçin meriç olduğunu anlar, hala görüşüyosa kızı döv adamı ne dövüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi şöyle birşey. o kadar iyi davranıyor ki kıza, bir de okulda asistan yoklama konularda yardımcı oluyor falan, ben ne desem çocuk kazanıyor. zaten düşman olsunlar istemiyorum kullansın çocugu gönlünce. ama sinirimi bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 aquila said: mericten daha meric ol ki, kiz merice ihtiyac duymasin. olmuyor abi. sen bi hata yapsan sevgili olduğun için birşeyler kaybetme ihtimalin var. dengeli olmak zorundasın. herif meriç, kaybedeceği birşey yok, kazanacağı bir kız var. herif abartıyor olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Sen niye rahatsız oluyosun abi kız meriç seni eleştirdi diye seni bırakıyosa sorunu meriçte arama ya kızda ara ya kendinde ara niye bi meriçe karşı savaşı kazanamadım diye. Meriçler daima meriç olacak, her kızın bi meriçi vardır =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tabi bir de long distance rlt. hoş hafif bir kavga sonrası atladım dün otobüse 10 saat yol gittim, sabah tekrar otobüse binip 10 saat yol geldim. biz bu sevgilileri yolda bulmuyoruz arkadaş. o kadar emek vermişiz fedakarlık yapmışız piç meriçe mi yem edecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Abi sen kız için 10 saat yol gidip geliyosun ufak bi kavgada, kız buna rağmen meriçe yar olacaksa defolsun gitsin kusura bakma da. Değerini bilmiyo demektir o zaman yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nileppezdel said: Sen niye rahatsız oluyosun abi kız meriç seni eleştirdi diye seni bırakıyosa sorunu meriçte arama ya kızda ara ya kendinde ara niye bi meriçe karşı savaşı kazanamadım diye. Meriçler daima meriç olacak, her kızın bi meriçi vardır =D abi işin gerçeği 2 3 sene profesyonel meriçlik yaptım. sevgilisi olan bir kıza bildiğin yazdım. kız kaç defa git gel oldu sevgilisiyle ben arasında. şimdi ilahi adalet diyorum herhalde adamın ağzına çok sıçtım zamanında. ben kendi taktiklerimi onda görünce deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 demek ki meric senden daha cok emek veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @buyse: Zaten meriçlik yapmadım diyen yalan söylüyordur bence. Herkes o yollardan geçmiştir =D Ama dediğim gbi senin o kadar çabana rağmen meriçe gidecekse sen daha iyilerine layıksın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 napae said: Afedersiniz deeeğ, kızlar salak değil herhalde. Meriçin meriç olduğunu anlar, hala görüşüyosa kızı döv adamı ne dövüyosun. bayana el kalkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar