NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Merhaba. 1 hafta once 400 lt lik bir akvaryum yaptırdım. 3 gün içinde suyunu dinlendirip 2 gün oncede 25 adet Black Molly koydum içine. Suyun sıcaklığı 26-27 derece. Dış motor ile devamlı sirkulasyonu sağladım suyun içinde. Tetra pro yem kullanıyorum. Günde 2 defa yemlerini veriyorum. Şimdi farkettim balıkların bazılarında arkalarından sarkan pislik gibi bişey var. Sanırım dışkıları. Balıklarım gayet canlı gözüküyor. Hızla yüzüyo uçuyo kaçıyolar. Bu arkalarından sarkan şey normalmi acaba. Bir tanesinin arkasından sarkan neredeyse boyunun yarısı kadar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 çok fazla yem verme. balıkların 1dk da tüketebilecekleri kadar yemi günde 2 defa ver. normal. hastalık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o benim balıklardan birinde de olduydu.fazla yemden olabilir evet.bi süre sora ip gibi sıçmıklar yüzmesin akvaryumun içinde benim balıklardan bi tanesi diğerlerini öldürdüğü için akvaryumu devrettim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Ahahaha balıklarım doğurmaya başladı. Süper bir olay. 7-8 tane yavru dolanıyo içerisinde akvaryumun. Yavruları farklı akvaryuma alsammı? Akvaryumun 1 metre derinliği var. Dibine yem ulaşmıyo pek diğerlerinden. Yavrularda yukarı çıkamıyo diğer büyükler kovalıyo diye otların arasında takılıyolar. Açlıktan gg olmasın yavrularım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 akvaryumculuktan anlamam ama genelde ayırıyolardı yavruları yoksa ötekiler yiyomuş snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Ya akvaryumun arkasında otlar var onun arasında takılıyo veletler. Hiç kayıp olmadı 3 gündür. Akvaryum derin onun dibinden otların arasından çıkarmaya uraşamam şimdi onları. Dursunlar işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 O ufak zimbirtilardan alip dogum yapacak baligi o ayri bolmeye almakta fayda var. Diger turlu dogum yaparken bile gelip yemeye calisacaktir digerleri. Bir de hamile olani rahat birakmaz genelde diger baliklar. Hani hic olmadi yavrularin gecemeyecegi kadar kucuk delikli bir izgara ya da cam ile bi 15-20 cm'lik alan ayir. Arkadan sarkanlarda diskilari =) Cok onemli bisey degil. Biraz fazla yem veriyo olabilirsin. Bir de yavrular ve hamile balik icin canli yem alabilirsin. Gelip gidip tirtiklarlar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yavruları mutlaka ayır yoksa ya yem olurlar ya da açlıktan giderler, arkalarından sarkan ipler ise balığın boku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Simdi soyle bisey var. Saksıya felan gerek yok. Boyle durumlar için elimde 2 tane ufak havuz var. Fakat onun içindeki su sirkulasyonunu nasıl sağlayacam bilmiyorum. İç motor var bi tane ufak sanırım onunla kotarabilirim. İkincisi 25 balıktan hangisi hamile bilmiyorum seçemiyorum. Hepsi obez gibi şiş. Son olarak bu ufak namussuzlar çok hızlı yüzüyolar. Büyük balıklar bile yakalayamıyo onları. Bide otların arasına giriyolar. Akvaryumun derinliği 1 metre civarında. Otların arasından o derinlikte ve o hızdaki balıkları nasıl çıkartıcam ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 dalacaksın, şnorkel al bi tane http://www.mavitur.gen.tr/images/snorkel.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Yüzme bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 O zaman bir de şamyel alırsın http://www.alomaliye.com/komik_resimler/lastik.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 aynı tür besliyorsan yavruları ayırmana gerek yok. yavruların saklanabileceği bitkiler ekleyebilirsin java moss gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Beslediğim balıklar molly. İçinde hem siyahlar hemde gümüş renkli molly ler var. Yavrular arap çocuu gibi simsiyah. @tatar ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 biyiklarim hasta mi okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar